П`ятниця, 19 квітня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 14

Загальні збори


Приватне акцiонерне товариство "Спецбудмеханiзацiя", код за ЄДРПОУ 21320105
Джерело інформації: www.stockmarket.gov.ua, № від 22.03.2019, № сторінки

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 04.03.2019
Місце проведення:

 

            Шановний акціонер!

Повідомляємо, Вас, що чергові загальні збори акціонерів Приватного акціонерного товариства “Спецбудмеханізація”, відбудуться 12 квітня 2019 року о 10 год. 00 хв., у адміністративній будівлі товариства, за адресою: вул. Нігинське шосе, 2а, м. Кам’янець-Подільський, Хмельницька область.

Реєстрація акціонерів для участі у загальних зборах буде проводитися з  9 год. 00 хв. до 10 год. 00 хв.

Перелік акціонерів, що мають право брати участь у зборах буде сформовано за три робочих дні до дати проведення зборів.

На голосування виносяться наступні питання:

1. Про обрання робочих органів та затвердження регламенту роботи зборів.

Проект рішення: “Для надання акціонерам роз’яснень щодо порядку голосування, проведення підрахунку голосів під час голосувань, оформлення результатів голосувань з пропозицій з питань порядку денного, а також для вирішення інших питань, пов’язаних із забезпеченням проведення голосування на річних загальних зборах акціонерів, обрати зі строком повноважень до моменту оголошення про закінчення річних загальних зборів, лічильну комісію річних загальних зборів акціонерів Товариства. Склад лічильної комісії встановити у кількості 3 (трьох) членів. До складу лічильної комісії обрати наступних осіб:

  • Фолюс Альону Леонідівну;
  • Гораль Неонілу Петрівну;
  • Забаштанську Ірину Володимирівну.

Обрати головою річних загальних зборів акціонерів Товариства: Міхнова Дмитра Ігоровича.

Обрати секретарем річних загальних зборів акціонерів Товариства: Литвинюк Діану Юріївну

Затвердити регламент зборів:

−            На доповіді з питань порядку денного – 15 хв.;

−            Співдоповіді та інші виступи з питань порядку денного – не більше 3 хв. кожна співдоповідь чи виступ;

−            Запитання до доповідачів та співдоповідачів – до 3 хв.;

−            Відповіді на запитання та коментарі доповідача стосовно співдоповідей та виступів – до 3 хв. на кожну відповідь та коментар;

−            Загальний час на доповідь, обговорення та прийняття рішення з кожного питання порядку денного – 30 хв.

2. Про засвідчення бюлетенів для голосування.

Проект рішення: “З дати проведення даних загальних зборів і до прийняття наступними загальними зборами акціонерів ПрАТ “Спецбудмеханізація” рішення про порядок та спосіб засвідчення бюлетенів для голосування та бюлетенів для кумулятивного голосування, визначити такий порядок та спосіб засвідчення бюлетенів для голосування та бюлетенів для кумулятивного голосування – усі бюлетені засвідчуються печаткою ПрАТ “Спецбудмеханізація”.

3. Про розгляд звіту Генерального директора про фінансово-господарську діяльність за 2018 рік та затвердження заходів за результатами його розгляду.

Проект рішення: “роботу Генерального директора вважати задовільною, затвердити звіт за 2018 рік та заходи за результатами розгляду звіту.”

4. Про розгляд звіту Голови наглядової ради за 2018 рік та затвердження заходів за результатами його розгляду.

Проект рішення: “роботу Наглядової ради вважати задовільною, затвердити звіт за 2018 рік та заходи за результатами розгляду звіту.”

5. Про затвердження звіту та висновків ревізора за 2018 рік.

Проект рішення: “роботу Ревізора вважати задовільною та затвердити звіт та висновки за 2018 рік.”

6. Про затвердження звіту головного бухгалтера і затвердження річного звіту та балансу за 2018 рік.

Проект рішення: “затвердити звіт головного бухгалтера, річний звіт та баланс Товариства за 2018 рік.”

7. Про вирішення питання щодо розподілу прибутку і збитків Товариства за 2018 рік.

Проект рішення: “не розподіляти прибутки та збитки Товариства і продовжити його роботу з метою покращення фінансово-господарських показників.”

8. Прийняття рішення про припинення повноважень членів наглядової ради.

Проект рішення: у зв’язку із закінченням строку повноважень, що визначений чинним законодавством України та Статутом Товариства припинити повноваження членів Наглядової Ради.

9. Обрання членів наглядової ради, затвердження умов цивільно-правових договорів, трудових договорів (контрактів), що укладатимуться з ними, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів (контрактів) з членами Наглядової ради.

Проект рішення: обрати членів Наглядової ради, затвердити умови договорів, що укладатимуться з ними та встановити розмір їх винагороди. Уповноважити Гулько Надію Анатоліївну, як акціонера Товариства, на підписання договорів з членами Наглядової ради.

10. Про надання попередньої згоди на вчинення значних правочинів, а саме: продаж об’єктів права власності (рухомого та нерухомого майна), які належать товариству, в сукупній граничній вартості 2 000 000 (два мільйони) гривень 00 копійок.

Проект рішення: “надати попередню згоду на вчинення значних правочинів, а саме: продаж об’єктів права власності (рухомого та нерухомого майна), які належать Товариству, в сукупній граничній вартості 2 000 000 (два мільйони) гривень 00 копійок на протязі одного року з дати прийняття цього рішення.”

Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо питань порядку денного - http://www.sbm-kp.com/.

Права акціонерів щодо ознайомлення з документами та подання пропозицій до порядку денного:

Від дати надіслання цього повідомлення до дати проведення загальних зборів кожний акціонер має можливість ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, за місцезнаходженням товариства, а в день проведення загальних зборів - також у місці їх проведення.

Для ознайомлення із вищезгаданими матеріалами, Вам, необхідно звернутися до генерального директора Гулько Н.А. за адресою: вул. Нігинське шосе, 2 а, м. Кам’янець-Подільський, Хмельницька область, 32300.

Акціонери мають право до початку загальних зборів отримати відповіді на письмові запитання щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів та порядку денного загальних зборів до дати проведення загальних зборів.

Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства, а також щодо нових кандидатів до складу органів товариства, кількість яких не може перевищувати кількісного складу кожного з органів.

Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення загальних зборів акціонерного товариства, а щодо кандидатів до складу органів товариства - не пізніше ніж за сім днів до дати проведення загальних зборів. Пропозиції щодо включення нових питань до проекту порядку денного повинні містити відповідні проекти рішень з цих питань. Пропозиції щодо кандидатів у члени наглядової ради акціонерного товариства мають містити інформацію про те, чи є запропонований кандидат представником акціонера (акціонерів), або про те, що кандидат пропонується на посаду члена наглядової ради - незалежного директора.

Пропозиція до проекту порядку денного загальних зборів акціонерного товариства подається в письмовій формі із зазначенням прізвища (найменування) акціонера, який її вносить, кількості, типу та/або класу належних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення, а також кількості, типу та/або класу акцій, що належать кандидату, який пропонується цим акціонером до складу органів товариства.

Пропозиції акціонерів (акціонера), які сукупно є власниками 5 або більше відсотків голосуючих акцій, підлягають обов'язковому включенню до проекту порядку денного загальних зборів.

У разі подання акціонером пропозиції до проекту порядку денного загальних зборів щодо дострокового припинення повноважень голови колегіального виконавчого органу (особи, яка здійснює повноваження одноосібного виконавчого органу) одночасно обов’язково подається пропозиція щодо кандидатури для обрання голови колегіального виконавчого органу акціонерного товариства (особи, яка здійснює повноваження одноосібного виконавчого органу) або призначення особи, яка тимчасово здійснюватиме його повноваження.

 

Для участі у зборах акціонерам Товариства необхідно мати при собі документ, що посвідчує особу (паспорт), а представникам акціонерів – довіреність, оформлену згідно з чинним законодавством та документ, що посвідчує особу.

 

Кожний акціонер або представник акціонера здійснює голосування з питань порядку денного шляхом заповнення бюлетенів для голосування.

 

ОСНОВНІ ПОКАЗНИКИ 
фінансово-господарської діяльності підприємства (тис. грн)*

Найменування показника

Період

2018

2017

Усього активів

2306,7

2187,3

Основні засоби (за залишковою вартістю)

1325,9

1325,9

Запаси

329,9

333,9

Сумарна дебіторська заборгованість

0,0

53,6

Гроші та їх еквіваленти

2,6

0,1

Нерозподілений прибуток (непокритий збиток)

- 3389,7

- 2215,8

Власний капітал

715,8

715,8

Зареєстрований (пайовий/статутний) капітал

263,4

263,4

Довгострокові зобов’язання і забезпечення

Поточні зобов’язання і забезпечення

4018,3

2736,0

Чистий фінансовий результат: прибуток (збиток)

- 3389,7

- 2215,8

Середньорічна кількість акцій (шт.)

1053736

1053736

Чистий прибуток (збиток) на одну просту акцію (грн)

- 0,0032

- 0,0021

 

 

Генеральний директор                                                                                  Н.А. Гулько