Неділя, 28 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство "Черкасицивільпромпроект", код за ЄДРПОУ 02497751
Джерело інформації: www.stockmarket.gov.ua, № від 27.02.2019, № сторінки

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 11.04.2019
Місце проведення:

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЧЕРКАСИЦИВІЛЬПРОМПРОЕКТ»

(надалі – Товариство) код ЄДРПОУ 02497751, місцезнаходження: 18002, м. Черкаси, бул. Шевченка 242/1, повідомляє, що чергові загальні збори акціонерів Товариства (надалі – загальні збори) відбудуться 11 квітня 2019 року о 10.00 год., за адресою (місце проведення): м.Черкаси, бул. Шевченка 242/1, адмінбудівля Товариства, 3-й поверх, каб. № 312. Реєстрація акціонерів та їх представників для участі у загальних зборах Товариства буде проводитись 11 квітня 2018р., з 09.00 год. до 09.45 год., за адресою та місцем проведення загальних зборів. Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах: на 24.00 год., 05 квітня 2019 року.

Кожний акціонер має право:

  • ознайомитися з документами (матеріалами), необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного починаючи від дати надіслання акціонерам цього повідомлення до 11 квітня 2019 року в робочі дні, робочий час за адресою місцезнаходження Товариства: м. Черкаси, бул. Шевченка, 242/1, адмінбудівля Товариства, 3-й поверх, каб. № 303. Відповідальна посадова особа — член Наглядової ради Нагорний Віктор Анатолійович. Документи (матеріали), необхідні для прийняття рішень з питань порядку денного загальних зборів, надаються акціонеру особисто для ознайомлення на підставі його письмового запиту, отриманого Товариством. В день проведення загальних зборів Товариства ознайомитись з документами (матеріалами) можливо у місці проведення загальних зборів.

  • до дати проведення загальних зборів отримати письмову відповідь на письмові запитання щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів та порядку денного загальних зборів. Письмові запитання надаються на адресу за місцезнаходженням Товариства;

  • вносити пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів (не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення загальних борів), а також щодо нових кандидатів до складу органів Товариства (не пізніше ніж за 7 днів до дати проведення загальних зборів);

  • отримати повідомлення про зміни у порядку денному загальних зборів;

  • оскаржити рішення Товариства про відмову у включенні його пропозицій до проекту порядку денного.

Для реєстрації для участі у загальних зборах акціонерам необхідно мати при собі паспорт, або інший офіційний документ, що ідентифікує особу акціонера, представникам акціонерів - паспорт або інший документ, що ідентифікує особу представника акціонера, а також довіреність на право представляти інтереси акціонера (участі та голосування) на загальних зборах, оформлену і видану відповідно до законодавства України. У разі, якщо для участі в загальних зборах з’явилося декілька представників акціонера, реєструється той представник, довіреність якому видана пізніше.

Представник за довіреністю має права щодо участі у загальних зборах акціонерів відповідно до Закону України «Про акціонерні товариства». Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань порядку денного загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно голосувати.

Під час голосування на загальних зборах представник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі питання голосування на загальних зборах на свій розсуд.

Всі інші питання, пов’язані з порядком участі та голосування на Загальних зборах за довіреністю, не враховані у цьому повідомленні – регулюються чинним законодавством України.

Відповідно до Закону України «Про депозитарну систему України» власник акцій, який не уклав договір з депозитарною установою про обслуговування рахунку в цінних паперах від власного імені, має право на участь в органах емітента але його акції не враховуються при визначені кворуму і голосуванні.

Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного: http://www.project.ck.ua.

Загальна кількість акцій – 20 391 штука, голосуючих акцій – 19 234 штуки станом на 14.02.2019р., дату складання переліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення загальних зборів.

Проект порядку денного загальних зборів
(перелік питань що виносяться на голосування разом з проектом рішення):

1. Обрання лічильної комісії та прийняття рішення про припинення її повноважень.

Проект рішення:

Обрати Лічильну комісію у складі 2-х осіб:

  • голова комісії – Молодик Ірина Михайлівна

  • член комісії – Лисик Марина Олексіївна

Термін дії повноважень лічильної комісії – з моменту обрання та до закінчення загальних зборів. Повноваження членів Лічильної комісії припиняються після оформлення та підписання ними протоколів про підсумки голосування на загальних зборах. Підрахунок голосів по даному питанню здійснити тимчасовій лічильній комісії, сформованій Наглядовою радою.

2. Визначення та затвердження порядку та способу засвідчення бюлетенів для голосування.

Проект рішення:

Бюлетень для голосування засвідчується підписом голови Реєстраційної комісії (із зазначенням ПІБ) під час видачі бюлетенів акціонеру (його представнику), які зареєструвалися для участі у загальних зборах та печаткою. У разі недійсності бюлетеня на ньому головою Лічильної комісії робиться позначка з зазначенням підстав його недійсності. Позначка про недійсність бюлетеня засвідчується підписами всіх членів Лічильної комісії та печаткою.

3. Обрання голови та секретаря загальних зборів. Затвердження регламенту роботи загальних зборів.

Проект рішення:

Обрати:

  • голова зборів – Нагорний Володимир Анатолійович

  • секретар зборів – Нагорна Любов Іванівна

Затвердити регламент роботи:

  • час для виступів з питання порядку денногодо 15 хвилин;

  • час для відповіді на запитання до доповідачадо 5 хвилин;

  • збори вести української мовою. Звіти, доповіді, виступи та запитання – українською або російською мовою;

  • запитання до доповідача та пропозиції акціонерів (їх представників) щодо виступу подаються до Секретаря тільки в письмовій формі, лише з питань порядку денного загальних зборів. Анонімні запитання не розглядаються. Питання приватного характеру на загальних зборах не розглядаються;

  • у разі необхідності у ході загальних зборів оголошується перерва. Процедура оголошення перерви та початок роботи загальних зборів відбуваються відповідно Закону України «Про акціонерні товариства».

4. Звіт Директора про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2018 рік та визначення основних напрямків діяльності на 2019 рік. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Директора.

Проект рішення:

Затвердити звіт Директора Товариства про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2018 рік. Основними напрямками діяльності Товариства в 2019 році є збільшення замовлень і об'ємів проектних робіт, розширення ринку робіт та послуг, пошук нових партнерів. За наслідками розгляду звіту роботу Директора в 2018 році вважати задовільною.

5. Розгляд висновків зовнішнього аудиту за 2018 рік. Прийняття рішення за наслідками розгляду висновків зовнішнього аудиту.

Проект рішення:

Затвердити висновки зовнішнього аудиту за 2018 рік. За наслідками розгляду висновків зовнішнього аудиту роботу Товариства в 2018 році вважати задовільною.

6. Звіт Наглядової ради про роботу за 2018 рік. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради.

Проект рішення:

Затвердити звіт Наглядової ради Товариства за 2018 рік. За наслідками розгляду звіту роботу Наглядової ради в 2018 році вважати задовільною.

7. Затвердження річного звіту та балансу Товариства станом на 31.12.2018р.

Проект рішення:

Затвердити річний звіт Товариства за 2018 рік. Затвердити Баланс Товариства станом на 31.12.2018р.

8. Затвердження порядку розподілу прибутку (покриття збитків) Товариства за підсумками роботи Товариства у 2018 році з урахуванням вимог, передбачених законом.

Проект рішення:

Отриманий за результатами 2018 року прибуток у сумі 1 181 000 грн., розподілити наступним чином:

Назва показників

Фактично за 2018р.

Чистий прибуток

1 181 000  

Розподілення:

 

а) резервний фонд

0  

б) фонд розвитку виробництва

430 052  

в) нематеріальні активи

180 000  

г) фонд дивідендів

570 948  

д) нерозподілений прибуток

0  

Розмір дивідендів на 1 просту іменну акцію (грн.)

28  

За результатами діяльності Товариства у 2018 році виплатити дивіденди у розмірі 28 (двадцять вісім), що припадає на одну просту іменну акцію, на загальну суму 570948 (п'ятсот сімдесят тисяч дев'ятсот сорок вісім) гривень. Затвердити порядок розподілу чистого прибутку отриманого за підсумками роботи Товариства у 2018 році та розмір дивідендів. Виплата дивідендів здійснюється через депозитарну систему України. Дата складання переліку осіб, які мають право на отримання дивідендів, порядок та строк їх виплати встановлюються Наглядовою радою згідно чинного законодавства України та Статуту Товариства.

9. Прийняття рішення про припинення повноважень членів Наглядової ради Товариства.

Проект рішення:

У зв’язку з закінченням терміну повноважень припинити повноваження членів Наглядової ради Товариства. Припинити повноваження (відкликати):

1) Голова Наглядової ради - Нагорний Володимир Анатолійович.

2) Член Наглядової ради - Нагорна Любов Іванівна.

3) Член Наглядової ради - Нагорний Віктор Анатолійович.

4) Член Наглядової ради - Больба Ніна Олександрівна.

5) Член Наглядової ради - Бугайчук Галина Валентинівна.

10. Прийняття рішення про припинення повноважень Директора Товариства.

Проект рішення:

У зв’язку з закінченням терміну повноважень припинити повноваження Директора Товариства – Нагорного Анатолія Івановича.

11. Визначення кількісного складу та строку повноважень членів Наглядової ради Товариства.

Проект рішення:

Визначити кількісний склад Наглядової ради ПрАТ «ЧЕРКАСИЦИВІЛЬПРОМПРОЕКТ» у складі 5-ти (п'яти) осіб зі строком повноважень 3(три) роки.

12. Обрання членів Наглядової ради Товариства, затвердження умов цивільно-правових договорів, трудових договорів (контрактів), що укладатимуться з ними, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів (контрактів) з членами Наглядової ради.

Проект рішення:

Члени Наглядової ради здійснюють свою діяльність з відповідною оплатою. Доручити Директору ввести в штатний розклад Товариства посади голови та членів Наглядової ради з окладами, або інша форма оплати, визначеними рішенням Наглядової ради і адміністрації. Затвердити умови цивільно-правових договорів, що укладатимуться з головою та членами Наглядової ради і встановити розмір винагороди для членів Наглядової ради:

- Голова Наглядової ради — 1850 грн в місяць.

- Заступник голови Наглядової ради — 1500 грн в місяць.

- Секретар Наглядової ради — 1000 грн в місяць.

- Член Наглядової ради — 800 грн в місяць.

Призначити Директора Товариства уповноваженою особою Товариства на підписання цивільно-правових договорів з головою та членами Наглядової ради. У разі зміни фінансово-господарського стану Товариства та при виникненні необхідності Наглядовій раді переглядати умови оплати праці голові та члену Наглядової ради та приймати рішення щодо розмірів оплати праці голови та члена Наглядової ради. Обрати Наглядову раду Товариства шляхом кумулятивного голосування із числа кандидатів, запропонованих акціонерами.

13. Обрання та визначення строку повноважень Директора Товариства.

Проект рішення:

Обрати Директора Товариства зі строком повноважень 3(три) роки із числа кандидатів, запропонованих акціонерами.

14. Попереднє надання згоди (схвалення) на вчинення значних правочинів, які можуть вчинятися Товариством протягом не більш як одного року з дати прийняття такого рішення, із зазначенням характеру правочинів та розміру їх граничної сукупної вартості. Надання повноважень на укладання таких правочинів відповідно до вимог Закону України «Про акціонерні товариства».

Проект рішення:

На підставі ч.3 ст.70 та ч.1 ст. 33 Закону України «Про акціонерні товариства» надати попередню згоду (схвалення) на укладання Товариством значних правочинів, прийняття рішень про вчинення яких, віднесено до компетенції загальних зборів акціонерів та які будуть вчинятися Товариством протягом одного року з дати прийняття цього рішення, предметом (характером) яких є: одержання Товариством грошових коштів (кредитів/позик, прийняття грошових зобов’язань), гарантій, акредитивів та/або одержання будь-яких інших банківських продуктів/послуг; передача майна (майнових прав) Товариства в заставу/іпотеку та/або укладання інших договорів забезпечення виконання зобов’язань (в т.ч. договору поруки) Товариства та/або забезпечення зобов’язань будь-яких третіх осіб; договорів купівлі-продажу майна (в тому числі нерухомого майна), відступлення права вимоги та/або переведення боргу, оренди та лізингу; договорів поставки, купівлі-продажу, експортних договорів, надання послуг Товариством.

Розмір граничної вартості для таких значних правочинів, та інших договорів та пов’язаних з ними значних правочинів, становить для кожного з яких сума більше 25 % вартості активів Товариства за даними річної фінансової звітності за 2018 рік та не перевищує гривневий еквівалент суми 250 000 (двісті п'ятдесят тисяч) євро за офіційним курсом Національного банку України на день укладання кожного з вищезазначених та пов’язаних з ними значних правочинів. Під значним правочином слід також розуміти укладання додаткових угод (доповнень) на зазначену вище суму, до діючих договорів (угод/контрактів), що були укладені Товариством. Гранична сукупна вартість для вищезазначених та пов’язаних з ними значних правочинів становить гривневий еквівалент суми 500 000 (п'ятсот тисяч) євро за офіційним курсом Національного банку України на день підрахунку граничної сукупної вартості. Уповноважити з правом передоручення Директора Товариства на укладання кожного такого правочину від імені Товариства з правом підпису договорів/додаткових угод/контрактів та інших документів, необхідних для укладання цих правочинів. Укладання кожного такого значного правочину, повинно відбуватись лише за погодженням Наглядовою радою. Всі інші умови цих договорів/додаткових угод/контрактів та інших документів, необхідних для укладання цих правочинів Директор узгоджує самостійно на власний розсуд. Кількість зазначених вище правочинів, які будуть вчинятися протягом зазначеного періоду, необмежена. Правочини, на вчинення яких надане попередня згода (схвалення), вчиняються відповідно до норм чинного законодавства та Статуту Товариства.

Товариство усвідомлює, що вчинення значного правочину є чинним незалежно від збільшення у майбутньому ринкової вартості майна Товариства, збільшення/зменшення вартості активів Товариства за даними останньої річної фінансової звітності, а також можливих коливань курсу гривні до іноземних валют.

Основні показники фінансово-господарської діяльності (тис.грн.)

Найменування показника

Період

Звітний 2018р.

Попередній 2017р.

Усього активів

16374

14798

Основні засоби

4069

3788

Довгострокові фінансові інвестиції

-

-

Запаси

2321

1766

Сумарна дебіторська заборгованість

753

2083

Грошові кошти та їх еквіваленти

8032

6118

Нерозподілений прибуток

5491

4677

Власний капітал

11410

10596

Статутний капітал

1019

1019

Довгострокові зобов’язання

-

-

Поточні зобов’язання

4964

4202

Чистий прибуток (збиток)

1181

671

Середньорічна кількість акцій (шт.)

20391

20391

Кількість власних акцій, викуплених протягом періоду (шт.)

-

-

Загальна сума коштів, витрачених на викуп власних акцій протягом періоду

-

-

Чисельність працівників на кінець періоду (осіб)

93

97

Наглядова рада ПрАТ «ЧЕРКАСИЦИВІЛЬПРОМПРОЕКТ»

Телефон Товариства для довідок: (0472) 377230

Опублікування цього повідомлення в офіційному друкованому органі (виданні) НКЦПФР Законом України «Про акціонерні товариства» (в редакції від 01.01.2019р.) не передбачено.