Вівторок, 09 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Закрите акціонерне товариство "Цілком таємно - Україна", код за ЄДРПОУ 25473426
Адреса: Україна, 04080, м. Київ, вул. Фрунзе, 104, поверх 6, к. 27
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 71 від 18.04.2011, № сторінки 47

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 03.06.2011
Місце проведення: Україна, м. Київ, пров. Куренівський, 17-Г

Повідомлення про проведення Позачергових загальних зборів акціонерного товариства Повне найменування товариства:
ЗАКРИТЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЦІЛКОМ ТАЄМНО-УКРАЇНА»
Місцезнаходження товариства згідно його статуту: Україна, 04080, м. Київ, вул. Фрунзе, 104, поверх 6, к. 27.
Шановні акціонери! Правління Закритого акціонерного товариства «ЦІЛКОМ ТАЄМНО-УКРАІ-НА»(надалі - «Товариство») повідомляє Вас, що 3 червня 2011 року о 10.00 за адресою: Україна, м. Київ, пров. Куренівський, 17-Г, відбудуться Позачергові загальні збори акціонерів Товариства.
Реєстрація акціонерів та їхніх представників для участі у Позачергових загальних зборах відбудеться 3 червня 2011 року з 9.30 до 9.50 за ад­ресою: Україна, м. Київ, пров. Куренівський, 17-Г.
Реєстрація акціонерів та їхніх представників для участі у Позачергових загальних зборах відбуватиметься відповідно до переліку (реєстру) акці­онерів, які мають право на участь у загальних зборах, складеному ста­ном на 3 червня 2011 року.
Для участі у зборах акціонерам необхідно мати при собі паспорт, а пред­ставникам акціонерів - паспорт та довіреність на право представляти інте­реси акціонерів на загальних зборах, оформлену згідно з вимогами чин­ного законодавства.
Під час підготовки до Позачергових загальних зборів, акціонери Товари­ства мають можливість ознайомитись з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного. Ознайомлення з матеріалами відбувається до 2 червня 2011 року (включно) з понеділка по п'ятницю, з 10.00 до 16.00 (обідня перерва з 13.00 до 14.00) за адресою: Украї­на, м. Київ, пров. Куренівський, 17-Г, приймальня Генерального дирек­тора ЗАТ «ЦІЛКОМ ТАЄМНО-УКРАЇНА». Відповідальна за ознайомлення з матеріалами зборів особа - Владимиров Олексій Сергійович - Гене­ральний директор ЗАТ «ЦІЛКОМ ТАЄМНО-УКРАЇНА». Ознайомлення акціонерів з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, відбувається у місці проведення реє­страції для участі у Позачергових загальних зборах та у місці проведення Позачергових загальних зборів акціонерів.
Перелік питань, що виносяться на голосування (порядок денний Позачергових загальних зборів акціонерів):

  1. Прийняття рішення з питань порядку (регламенту) проведення Поза­чергових загальних зборів акціонерів. Обрання лічильної комісії та зат­вердження її складу. Обрання головуючого та секретаря Позачергових загальних зборів акціонерів.
  2. Прийняття рішення про припинення Закритого акціонерного товариства»-ЦІЛКОМ ТАЄМНО-УКРАІНА»шляхом перетворення на Товариство з обме­женою відповідальністю»ЦІЛКОМ ТАЄМНО-УКРАЇНА».
  3. Прийняття рішення про призначення Комісії з перетворення (Ліквіда­ційної комісії) Закритого акціонерного товариства»ЦІЛКОМ ТАЄМНО-УКРАЇ­НА».
  4. Затвердження порядку та умов обміну акцій Закритого акціонерного товариства»ЦІЛКОМ ТАЄМНО-УКРАЇНА»на частки у статутному фонді То­вариства з обмеженою відповідальністю»ЦІЛКОМ ТАЄМНО-УКРАЇНА». Телефон для довідок: (044) 207-97-00.

ПравлінняЗАТ«ЦІЛКОМТАЄМНО-УКРАЇНА»