Вівторок, 09 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Закрите акціонерне товариство "Кондитерська фабрика "А.В.К." м.Луганськ", код за ЄДРПОУ 00382036
Адреса: Україна, м. Луганськ, вул. Лутугінська, 131
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 77 від 27.04.2011, № сторінки 94

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 15.06.2011
Місце проведення: Україна, м. Луганськ, вул. Лутугінська, 131

Шановні акціонери
ЗАТ «КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА «А.В.К.» м. ЛУГАНСЬК»,
Позачергові загальні збори акціонерів ЗАКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТО­ВАРИСТВА «КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА «А.В.К.» М.ЛУГАНСЬК», що зна­ходиться за адресою: 91020, Україна, м. Луганськ, вул. Лутугінська, 131 (далі за текстом - товариство), відбудуться 15 червня 2011 р. о 15.00 за адресою: Україна, м. Луганськ, вул. Лутугінська, 131 (приміщення їдальні фабрики). Реєстрація акціонерів товариства (їхніх представників) для участі у загальних зборах буде здійснюватися 15 червня 2011 р. з 13.00 до 14.45 за адресою: Україна, м. Луганськ, вул. Лутугінська, 131. Дата складання переліку акціонерів товариства, які мають право на участь у загальних зборах акціонерів товариства визначається у поряд­ку, передбаченому законодавством про депозитарну систему України. З документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку ден­ного, акціонери товариства можуть ознайомитися в офісі товариства за адресою: Україна, м. Луганськ, вул. Лутугінська, 131 з 8.30 до 17.00 у робочі дні. Посадова особа товариства, відповідальна за порядок ознай­омлення акціонерів з документами - начальник відділу найму та розвитку персоналу Івакін Є.І. Телефони для довідок: 55-64-11, 55-65-40.
Перелік питань, що виносяться на голосування (порядок денний загальних зборів акціонерів товариства):
1. Відкриття загальних зборів акціонерів, обрання голови та секретаря загальних зборів, встановлення кількісного складу лічильної комісії, об­рання членів та голови лічильної комісії.
2. Встановлення порядку проведення загальних зборів, порядку проведен­ня голосування на загальних зборах.
3. Укладання договорів іпотеки та застави в якості забезпечення вико­нання зобов‘язань Закритим акціонерним товариством «АВК» за кредит­ними договорами перед банками, перелік яких та умови відповідних до­говорів будуть повідомлені на загальних зборах товариства. Призначен­ня уповноваженої особи на підписання договорів іпотеки та застави
4. Відкликання голови та членів наглядової ради товариства.
5. Відкликання голови та членів ревізійної комісії.
6. Відкликання директора товариства.
7. Зміна найменування товариства.
8. Внесення змін до Статуту товариства, пов’язаних із приведенням у відповідність з нормами Закону України «Про акціонерні товариства» і зміною найменування, та затвердження Статуту товариства у новій ре­дакції.
9. Визначення осіб, уповноважених на підписання Статуту Товариства у новій редакції, та особи, на яку покладається обов’язок з реєстрації Ста­туту у державного реєстратора Виконавчого комітету Луганської міської Ради.
10. Затвердження Положень про загальні збори, наглядову раду, вико­навчий орган та ревізійну комісію товариства.
11. Обрання членів Наглядової ради товариства.
12. Обрання членів ревізійної комісії товариства.
13. Затвердження умов цивільно-правових або трудових договорів, що укладатимуться з членами Наглядової ради товариства, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання цивільно-правових або трудових договорів з членами наглядової ради.
14. Виконання повноважень посадових осіб органів управління товариства в період до обрання посадових осіб товариства згідно з вимогами нової редакції Статуту товариства, затвердженої у зв’язку з приведенням у відповідність з нормами Закону України «Про акціонерні товариства».
Директор Л.Р. Кутана