Вівторок, 09 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Закрите акціонерне товариство "Українська каолінова компанія", код за ЄДРПОУ 22058282
Адреса: Житомирська обл., Бердичівський р-н., с Великі Гадомці
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 79/2 від 28.04.2011, № сторінки 197

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 15.06.2011
Місце проведення: Вінницька обл., Козятинський р-н, смт. Глухівці, вул. Заводська, 1

ЗАКРИТЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «УКРАЇНСЬКА КАОЛІНОВА КОМПАНІЯ»
з місцезнаходженням: Житомирська обл., Бердичівський р-н., с Великі Гадомці, повідомляє про проведення позачергових загальних зборів акціонерів, які відбудуться «15» червня 2011 року о 10.30 годині за адресою: Вінницька обл., Козятинський р-н, смт. Глухівці, вул. Заводська, 1.
Порядок денний:
1. Затвердження регламенту та порядку проведення Загальних зборів акціонерів.
2. Обрання Голови та Секретаря Загальних зборів.
3. Обрання лічильної комісії.
4. Прийняття рішення про визначення типу Товариства у зв'язку з приведенням його діяльності у відповідність до вимог Закону України «Про акціонерні товариства».
5. Прийняття рішення про зміну найменування Закритого акціонерного товариства «Українська каолінова компанія» на Приватне акціонерне товариство «Українська каолінова компанія».
6. Викладення Статуту Товариства у новій редакції у зв'язку з його приведенням у відповідність до вимог Закону України «Про акціонерні товариства». Затвердження уповноваженої особи для підписання Статуту та реєстрації змін.
7. Про затвердження редакції внутрішніх положень Товариства: «Про Загальні збори акціонерів», «Про Наглядову Раду», «Про Ревізійну комісію», «Про Дирекцію», «Про порядок придбання та відчуження акцій товариства».
8. Прийняття рішення про припинення повноважень членів наглядової ради, визначення кількісного складу наглядової ради та обрання членів наглядової ради у зв'язку з приведенням діяльності Товариства у відповідність до вимог Закону України «Про акціонерні товариства». Затвердження умов цивільно-правових договорів з членами наглядової ради, встановлення розміру винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання цивільно-правових договорів з членами наглядової ради.
9. Відкликання та обрання Дирекції товариства у зв'язку з приведенням діяльності Товариства у відповідність до вимог Закону України «Про акціонерні товариства».
10. Відкликання та обрання голови та членів ревізійної комісії (ревізора) у зв'язку з приведенням діяльності Товариства у відповідність до вимог Закону України «Про акціонерні товариства».
11. Про реорганізацію (перетворення) ЗАТ «Українська каолінова компанія», шляхом зміни організаційно-правової форми із закритого акціонерного товариства на товариство з обмеженою відповідальністю.
12. Про створення та затвердження складу комісії з питань реорганізації (комісії з припинення юридичної особи).
13. Про визначення порядку та умов обміну акцій у статутному капіталі товариства, на частки товариства, що створюється шляхом реорганізації (перетворення).
Для участі у Загальних зборах необхідно мати: акціонерам - документ (паспорт), що посвідчує особу: представникам акціонерів -додатково довіреність на право представляти інтереси акціонера або групи акціонерів (оформлену відповідно до вимог чинного законодавства України).
Будь-який з акціонерів має право внести свої пропозиції щодо порядку денного Загальних зборів не пізніше, як за ЗО днів до їх скликання шляхом надання їх в письмовій формі на Дирекцію за місцезнаходженням Товариства. До дня проведення зборів акціонери можуть ознайомитися з документами, пов'язаними з порядком денним, за адресою Товариства.
Реєстрація акціонерів та їх представників буде проводитися з 10-00 до 10-15 за місцем проведення зборів.
З усіх питань проведення Загальних зборів акціонерів звертатися за адресою: Вінницька обл., Козятинський р-н, смт. Глухівці, вул. Заводська, 1.
Довідки за телефоном: (04342)31 -746. Дирекція