Вівторок, 09 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Акціонерне товариство закритого типу "Коханівський цегельний завод", код за ЄДРПОУ 03832534
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 96 від 26.05.2011, № сторінки 28

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 30.06.2011
Місце проведення: с. Коханівка, Яворівський район, Львівська область, адміні­стративний будинок, кабінет Голови правління

Повідомлення про проведення загальних зборів акціонерів
АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА ЗАКРИТОГО ТИПУ «КОХАНІВСЬКИЙ ЦЕГЕЛЬНИЙ ЗАВОД»
Акціонерне товариство закритого типу «Коханівський цегельний завод», місцез­находження якого: с. Коханівка, Яворівський район, Львівська область, (далі -Товариство), повідомляє про проведення Загальних зборів акціонерів Товари­ства, які відбудуться 30 червня 2011 року о 14.00 за адресою місцезнаход­ження Товариства: с. Коханівка, Яворівський район, Львівська область, адміні­стративний будинок, кабінет Голови правління.
Реєстрація акціонерів для участі у Загальних зборах акціонерів буде проводи­тись 30 червня 2011 року з 13.00 до 13.30 за адресою місцезнаходження Товариства: с. Коханівка, Яворівський район, Львівська область, адміністратив­ний будинок Товариства, кабінет Голови правління.
Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у Загальних зборах акціонерів Товариства - станом на 24 годину 23 червня 2011 року. Порядок денний:
1. Про обрання Лічильної комісії, Голови та Секретаря Загальних зборів акці­онерів Товариства.
2. Про припинення Товариства шляхом перетворення у Товариство з обме­женою відповідальністю «Коханівський цегельний завод».
3. Про порядок і строки припинення Товариства шляхом перетворення у То­вариство з обмеженою відповідальністю «Коханівський цегельний завод».
4. Про комісію з припинення Товариства.
5. Про обрання персонального складу комісії з припинення Товариства.
6. Про порядок та строки заявлення вимог кредиторами Товариства в зв'яз­ку з його припиненням шляхом перетворення у Товариство з обмеженою відповідальністю «Коханівський цегельний завод».
7. Про порядок та строки викупу акцій Товариством.
8. Про порядок, строки та умови обміну акцій Товариства на частки в ста­тутному капіталі Товариства з обмеженою відповідальністю «Коханівський це­гельний завод».
До дати проведення Загальних зборів акціонерів Товариства, акціонери Това­риства можуть ознайоми тися з документами , необхідни ми для прий няття рішень з питань Порядку денного, в паперовій формі за місцезнаходженням Товариства: с. Коханівка, Яворівський район, Львівська область у робочі дні з 9.00 до 18.00, кабінет Голови правління, та в день проведення Загальних зборів акціонерів Товариства - у місці їхнього проведення: с. Коханівка, Яво-рівський район, Львівська область, адміністративний будинок, кабінет Голови правління та безпосередньо отримати вказані матеріали (особисто, поштою, факсом або електронною поштою) протягом 3 робочих днів з дати отримання Товариством відповідного запиту.
Посадова особа Товариства, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами - голова правління Товариства Кулявець Микола Миколайович. Телефон для довідок: (03259) 62123.
Голова правління Кулявець М. М.