Вівторок, 09 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Акціонерне товариство закритого типу "Магазин №100", код за ЄДРПОУ 13859267
Адреса: 54017, Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Радянська, 9/1
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 98 від 30.05.2011, № сторінки 25

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 30.06.2011
Місце проведення: Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Радянська, 9/1

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «МАГАЗИН 100»
(54017, Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Радянська, 9/1) повідомляє про скликання позачергових Загальних зборів акціонерів, які призначено на ЗО червня 2011 року о 09.30 за адресою: Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Радянська, 9/1. Порядок денний:

  1. Прийняття рішення з питань порядку проведення позачергових Загальних зборів акціонерів ПрАТ «Магазин №100». Обрання лічильної комісії та затвердження її складу. Обрання головуючого та секретаря позачергових Загальних зборів акціонерів.
  2. Прийняття рішення про збільшення розміру статутного капіталу ПрАТ «Магазин №100» шляхом збільшення кількості акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додаткових внесків.
  3. Прийняття рішення про закрите (приватне) розміщення акцій та затвердження протоколу рішення про закрите (приватне) розміщення акцій.
  4. Затвердження переліку інших інвесторів, серед яких передбачено розміщення акцій, відносно яких прийнято рішення про розміщення.
  5. Визначення уповноваженого органу емітента, якому надаються повноваження:
  1. Затвердження результатів реалізації акціонерами свого переважного права на придбання акцій, що пропонуються для розміщення;
  2. Прийняття рішення про дострокове закінчення закритого(приватного) розміщен­ня акцій (у випадку, якщо запланований обсяг акцій буде розміщено достроково);
  3. Затвердження результатів закритого (приватного) розміщення акцій та звіту про результати закритого (приватного) розміщення акцій;
  4. Прийняття рішення про перенесення термінів закритого (приватного) розміщен­ня акцій, прийнятих загальними зборами акціонерів, у разі неможливості здійснити розміщення у заплановані строки.

6.  Визначення уповноважених осіб емітента, яким надаються повноваження:

  1. Здійснювати персональне повідомлення всіх акціонерів та інших інвесторів, пе­релік яких затверджено загальними зборами акціонерів ПрАТ «Магазин №100», про прийняті загальними зборами акціонерів рішення про збільшення статутного капіталу та закрите (приватне) розміщення акцій, про прийняті загальними зборами акціонерів товариства рішення;
  2. отримувати від акціонерів письмові підтвердження про відмову від використання свого переважного права на придбання акцій, відповідно до яких прийняте рішення про розміщення;
  3. проводити дії щодо забезпечення реалізації акціонерами свого переважного пра­ва на придбання акцій, відповідно до яких прийнято рішення про розміщення;

• проводити дії щодо забезпечення закритого (приватного) розміщення акцій.
Акціонери або їх представники можуть ознайомитися з документами пов'язаними
з порядком денним Загальних зборів ПрАТ «Магазин №100», за адресою: 54017, Ми­колаївська обл., м. Миколаїв, вул. Радянська, 9/1 з 14.00 до 15.00. Особа відповідаль­на за ознайомлення: Олійник В.В.
Реєстрація учасників Загальних зборів відбудеться ЗО червня 2011 року з 9-00 до 9-25 за адресою проведення позачергових Загальних зборів акціонерів.
Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах: 24 червня 2011 р.
Для участі у зборах акціонерам необхідно мати паспорт, а представникам акціоне­рів — паспорт та довіреність, оформлену згідно вимог діючого законодавства України на право участі у Загальних зборах акціонерів.
Довідки за тел.: (0512) 473576.
Наглядова рада ПрАТ «Магазин 100»