Вівторок, 09 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство "Будівельна асоціація "Інтербудмонтаж", код за ЄДРПОУ 30963768
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 107 від 10.06.2011, № сторінки 6

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 14.06.2011
Місце проведення: м. Київ, вул. Промислова, 1

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «БУДІВЕЛЬНА АСОЦІАЦІЯ ІНТЕРБУДМОНТАЖ»
(надалі - Товариство) повідомляє про скликання позачергових Загальних зборів акціонерів, які відбудуться 14 червня 2011 р. о 10.00 за адресою: м. Київ, вул. Промислова, 1. Перелік питань, що виносяться на голосування згідно порядку денного:
1. Про обрання та затвердження складу лічильної комісії, Голови та Секрета­ря Загальних зборів Акціонерів.
2. Про схвалення укладання правочинів та встановлення їх характеру та гра­ничного розміру.
3. Про надання повноважень на підписання правочинів.
4. Про надання Голові правління повноважень на підписання договору.
5. Про надання Голові правління повноважень на підписання договорів банкі­вської гарантії та договору застави (змін та доповнень до них).
Початок роботи зборів о 10.00.
Реєстрація акціонерів та їхніх уповноважених представників відбудеться 14 чер­вня 2011 року з 8.30 до 9.45 за адресою: м. Київ, вул. Промислова, 1. Реє­страція буде здійснюватися згідно з переліком акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах, складеному в порядку, встановленому законодавством про депозитарну систему України. Перелік питань, що виносяться на голосу­вання згідно порядку денного, зазначений вище.
Для участі у зборах акціонерам необхідно мати документ, що посвідчує осо­бу, представникам акціонерів, крім того, необхідно мати документ, що відпо­відно до законодавства надає право представляти акціонера на зборах. Акціонери можуть ознайомитись з матеріалами (документами), необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного загальних зборів акціонерів під час підготовки до загальних зборів за місцезнаходженням Товариства у робочі дні та робочий час за місцезнаходженням Товариства. Місцезнаходження товариства: 03148, м. Київ, вул. Промислова, 1.