Вівторок, 09 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Закрите акціонерне товариство "Гірничовидобувний і каменеобробний комбінат "БІЛИЧІ", код за ЄДРПОУ 00292474
Адреса: КИЇВСЬКА ОБЛ., М.ІРПІНЬ, СМТ КОЦЮБИНСЬКЕ ВУЛ. ПОНОМАРЬОВА БУД. 13
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 6 від 11.01.2012, № сторінки 17

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 02.03.2012
Місце проведення: 08298, Київська обл, C.M.T. Коцюбинське, вул. Пономарьова,13, в актовому залі комбінату

Шановні акціонери!
ЗАКРИТЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ГІРНИЧОВИДОБУВНИЙ І КАМЕНЕОБРОБНИЙ КОМБІНАТ "БІЛИЧІ"
місцезнаходження якого: 08298, Київська обл, с.м.т. Коцюбинське, вул. Пономарьова,13 код ЄДРПОУ 00292474 (далі - Товариство) повідомляє, що "02" березня 2012 року о 11 годині за адресою: 08298, Київська обл, C.M.T. Коцюбинське, вул. Пономарьова,13, в актовому залі комбінату,
відбудуться позачергові Загальні збори акціонерів Товариства (далі - Збори). Датою складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах, встановлено '27' лютого 2012 р. Порядок денний Загальних зборів акціонерів:
1. Обрання голови та секретаря позачергових загальних зборів акціонерів Товариства, лічильної комісії позачергових загальних зборів акціонерів Товариства та затвердження регламенту роботи позачергових загальних зборів акціонерів Товариства.
2. Про зміну найменування Закритого акціонерного товариства 'Гірничовидобувний і каменеобробний комбінат "Біличі" на Публічне акціонерне товариство 'Гірничовидобувний і каменеобробний комбінат "Біличі" у зв'язку із приведенням його у відповідність із Законом України №514-VI від 17.09.2008 'Про акціонерні товариства".
3. Про затвердження нової редакції Статуту Товариства у зв'язку із приведенням його у відповідність із Законом України №514-VI від 17.09.2008 "Про акціонерні товариства".
4. Про затвердження в новій редакції внутрішніх положень Товариства у зв'язку із приведенням їх у відповідність із Законом України №514-VI від 17.09.2008 'Про акціонерні товариства'.
5. Про приведення випуску іменних акцій документарної форми існування у бездокументарну форму існування (дематеріалізація випуску акцій) за затвердження рішення про дематеріалізацію в тому числі:
- про визначення дати припинення ведення реєстру;
- про визначення порядку (способу) повідомлення акціонерів про дематеріалізацію акцій та призначення уповноваженої особи Товариства, яким надаються повноваження щодо персонального повідомлення акціонерів
- про порядок вилучення сертифікатів акцій Товариства;
- про визначення уповноваженого на зберігання документів системи реєстру Товариства;
- про затвердження змісту повідомлення про дематеріалізацію для розміщення в офіційному друкованому виданні та персонального повідомлення акціонерів Товариства;
6. Про обрання депозитарію, який буде обслуговувати випуск акцій, затвердження умов договору з ним;
7. Про обрання зберігача, у якого емітент буде відкривати рахунки власникам акцій, затвердження умов договору з ним;
8. Про прийняття рішення про припинення дії договору з реєстратором ТОВ "Трансферт" про ведення та зберігання реєстру власників іменних цінних.
9. Про відкликання та обрання членів Наглядової Ради Товариства, визначення кількісного складу Наглядової Ради Товариства, затвердження умов цивільно-правових договорів з членами Наглядової Ради Товариства.
10. Про відкликання та обрання Виконавчого органу Товариства.
11. Про відкликання та обрання членів Ревізійної комісії Товариства, затвердження умов цивільно-правових договорів з членами Ревізійної комісії Товариства.
Реєстрація акціонерів (представників акціонерів) буде відбуватися в день проведення Зборів з 9.00 до 10.45 год. Для участі у зборах акціонерам при собі мати паспорт або інший документ, що посвідчує особу, представникам акціонерів - паспорт або інший документ, що посвідчує особу та оформлену згідно з чинним законодавством довіреність, що підтверджує їхнє право представляти акціонера на Загальних зборах акціонерів Товариства. З документами, пов'язаними з порядком денним позачергових Загальних зборів акціонерів, можна ознайомитися за місцезнаходженням Товариства в робочі дні з 10.00 до 12.00 год., а в день проведення позачергових Загальних зборів - також у місці їх проведення. Відповідальна особа за порядок ознайомлення акціонерів з документами - в.о. Голови Правління.
Телефон для довідок: (044) 499-35-15. В.о. Голови Правління ЗАТ "ГВКК"Біличі"