Понеділок, 22 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


ПРИВАТНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ХАРКIВСЬКИЙ ЕЛЕКТРОТЕХНIЧНИЙ ЗАВОД "УКРЕЛЕКТРОМАШ", код за ЄДРПОУ 00213799
Джерело інформації: www.stockmarket.gov.ua, № від 22.03.2019, № сторінки

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 22.03.2019
Місце проведення:

Повідомлення про проведення чергових загальних зборів

До уваги акціонерів!

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ХАРКІВСЬКИЙ ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНИЙ ЗАВОД «УКРЕЛЕКТРОМАШ» (ідентифікаційний код юр.особи 00213799), що знаходиться за адресою: 61001, Харківська обл., місто Харків, ВУЛИЦЯ ІСКРИНСЬКА, будинок 37

повідомляє про скликання та проведення чергових загальних зборів акціонерів ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНИЙ ЗАВОД «УКРЕЛЕКТРОМАШ» (далі - АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ»), які відбудуться 24 квітня 2019 року о 10-00 годині за адресою: 61001, Харківська обл., місто Харків, ВУЛИЦЯ ІСКРИНСЬКА, будинок 37, актова зала клубу АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ».

Реєстрація акціонерів та/або їхніх уповноважених представників відбудеться 24 квітня 2019 року з 9-00 до 9-45 годин за місцем проведення загальних зборів акціонерів.

Право на участь у річних загальних зборах Товариства будуть мати особи, які будуть включені до переліку акціонерів, які мають право на участь у річних загальних зборах Товариства, складеного станом на 24 годину 19 квітня 2019 року (за три робочих дні до дня проведення чергових загальних зборів) у порядку, встановленому чинним законодавством про депозитарну систему України.

УВАГА!!! Відповідно до до абз.2 п.10 розділу VI Закону України «Про депозитарну систему України» від 06.07.2012 р. № 5178-VI «У разі якщо власник цінних паперів протягом одного року з дня набрання чинності цим Законом не уклав з обраною емітентом депозитарною установою договору про обслуговування рахунка в цінних паперах від власного імені або не здійснив переказ належних йому прав на цінні папери на свій рахунок у цінних паперах, відкритий в іншій депозитарній установі, цінні папери такого власника (які дають право на участь в органах емітента) не враховуються при визначенні кворуму та при голосуванні в органах емітента».

З питань укладання договору про обслуговування рахунку в цінних паперах від власного імені з депозитарною установою звертатись до депозитарної установи ТОВ «УКРРЕЄСТР-ХАРКІВ», з якою АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ» укладений відповідний договір про депозитарний облік цінних паперів, за адресою: м. Харків, вул. Тобольська, б. 42, 2-й поверх, кімната 203/2, відповідальна особа – Харковщенко Євгенія Олександрівна, начальник служби депозитарної діяльності, тел. (057)728-03-05.

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ (перелік питань, що виноситься на голосування)

1. Обрання членів Лічильної комісії чергових загальних зборів акціонерів.

2. Затвердження порядку денного чергових загальних зборів АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ», що відбуваються 24.04.2019 р.

3. Затвердження регламенту (порядку) проведення чергових загальних зборів акціонерів АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ» та про затвердження порядку та способу засвідчення Бюлетенів для голосування на цих загальних зборах.

4. Обрання Голови та Секретаря чергових загальних зборів акціонерів.

5. Звіт Генерального директора про підсумки фінансово-господарської діяльності АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ» за 2018 рік, прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.

6. Звіт Наглядової ради АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ» за 2018 рік, прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.

7. Розгляд висновку зовнішнього аудиту до звіту Генерального директора про підсумки фінансово-господарської діяльності Товариства у 2018 році та затвердження заходів за результатами його розгляду.

8. Затвердження річного звіту та балансу АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ» за 2018 рік.

9. Затвердження порядку розподілу прибутку (покриття збитків) Товариства за підсумками діяльності Товариства в 2018 році.

10. Затвердження основних напрямків діяльності Товариства на 2019 рік.

11. Прийняття рішення про затвердження значних правочинів, які були укладені АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ» та рішення про попереднє надання згоди на вчинення яких було надано черговими загальними зборами акціонерів 23 квітня 2018 року в порядку, передбаченому п.3 ст.70 Закону України «Про акціонерні товариства».

12. Прийняття рішення про попереднє надання згоди на вчинення АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ» значних правочинів, які можуть вчинятися Товариством протягом не більш як одного року з дати прийняття такого рішення, із зазначенням характеру таких правочинів та їх граничної сукупної вартості. Визначення особи (осіб) уповноваженої (уповноважених) на укладання (підписання) таких значних правочинів.

Додаткова інформація з восьмого питання проекту порядку денного про затвердження річної звітності

АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ» за 2018 рік:

Основні показники фінансово-господарської діяльності підприємства АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ» за 2018 рік (тис. грн.)

Найменування показника

Період

Звітний 2018

Попередній 2017

Усього активів

42 284

66 958

Основні засоби

16 106

16 165

Довгострокові фінансові інвестиції

0

0

Запаси

10 040

13 063

Сумарна дебіторська заборгованість

11 716

28 402

Грошові кошти та їх еквівалент

34

8

Нерозподілений прибуток (непокритий збиток)

(6 430)

(22 680)

Власний капітал

2 630

(13 619)

Статутний капітал

8 000

8 000

Довгострокові зобов’язання

3 794

4 361

Поточні зобов’язання

34 869

75 001

Чистий прибуток (збиток)

18 278

(5 917)

Середньорічна кількість акцій (шт.)

32 000 000

32 000 000

Кількість власних акцій, викуплених протягом періоду (шт.)

0

0

Загальна сума коштів, витрачених на викуп власних акцій протягом періоду

0

0

Чисельність працівників на кінець періоду (осіб)

31

116

 

Акціонери товариства з дати надіслання акціонерам даного повідомлення до дати проведення чергових загальних зборів можуть отримати інформацію, ознайомитися з відповідними документами, матеріалами, пов’язаними з проведенням загальних зборів акціонерів АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ», за адресою: м. Харків, вул. Іскринська, б. 37, (юридичний відділ), у робочі дні з понеділка по п'ятницю з 14-00 до 16-00 год., а у день проведення загальних зборів — також у місці їх проведення з 9:00 до 9-45 годин. Особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами — Козлов Ігор Валерійович, начальник юридичного відділу Товариства. Телефон для довідок: (057)7520134. Матеріали для ознайомлення надаються тільки на письмовий запит акціонера та після підтвердження в установленому порядку статусу акціонера АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ». Запит подається на ім’я генерального директора АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ» за місцезнаходженням Товариства та повинен містити такі відомості: для фізичної особи – прізвище, ім’я, по-батькові (зазначаються повністю), реквізити паспорту (серія, номер, ким і коли виданий), місце проживання за реєстрацією, адресу для поштових відправлень та контактний телефон (за наявності), ідентифікаційний номер; для юридичної особи - повне найменування, ідентифікаційний код (для резидентів) або реєстраційний код в торговому (банківському, судовому) реєстрі країни реєстрації (для нерезидента), місцезнаходження, адресу для поштових відправлень та контактний телефон (за наявності). Запит має бути підписаний акціонером Товариства, що його подає, або його уповноваженим представником (який повинен підтвердити свої повноваження відповідним документом). На запиті повинен бути поставлений відбиток печатки акціонера – юридичної особи (за наявності) або зроблена примітка, що такий акціонер діє без печатки.

Перелік питань разом з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного розміщені на власному веб-сайті АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ» http://helz.ua/ у розділі «Інформація для акціонерів» » та у загальнодоступній інформаційній базі даних Національної комісії з цінних паперів на сайті https://smida.gov.ua.

Кожний акціонер не пізніше ніж за 20 календарних днів до дати проведення загальних зборів має право внести свої пропозиції до порядку денного загальних зборів у письмовій формі з дотриманням вимог п. 2 ст.38 Закону України «Про акціонерні товариства». Пропозиції акціонерів (акціонера), які сукупно є власниками 5 або більше відсотків голосуючих акцій, підлягають обов'язковому включенню до проекту порядку денного загальних зборів. Зміни до порядку денного загальних зборів вносяться лише шляхом включення нових питань та проектів рішень із запропонованих питань.

Акціонер має право призначити свого представника постійно або на певний строк. Акціонер має право у будь-який момент замінити свого представника, повідомивши про це виконавчий орган товариства. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою у встановленому Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку порядку. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах від імені юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах акціонерного товариства може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань порядку денного загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати. Під час голосування на загальних зборах представник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на загальних зборах акціонерів на свій розсуд. Надання довіреності на право участі та голосування на загальних зборах не виключає право участі на цих загальних зборах акціонера, який видав довіреність, замість свого представника.

Особам, які прибудуть для участі у загальних зборах, при собі необхідно мати оригінали документів, що посвідчують особу та підтверджують її повноваження (паспорт, довіреність, тощо), оформлені згідно чинного законодавства України.

Підсумки голосування з вище запропонованих питань порядку денного загальних зборів будуть оголошені на загальних зборах, під час яких буде проводитися голосування. Після закриття загальних зборів підсумки голосування будуть доведені до відома всіх акціонерів товариства протягом 10 робочих днів з дати проведення загальних зборів шляхом розміщення відповідних Протоколів про підсумки голосування з кожного питання порядку денного чергових загальних зборів від 24 квітня 2019 року на власному веб-сайті АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ» http://helz.ua/ у розділі «Інформація для акціонерів».

Підтверджую достовірність інформації, що міститься у вищезазначеному повідомленні.

 

 

 

Генеральний директор АТ ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ»                                                                                          Кізілов А. В.

ПроектИ рішень щодо кожного з питань, включених до

порядку денного:

1. Обрання членів Лічильної комісії чергових загальних зборів акціонерів.

«Для роз’яснення щодо порядку голосування, проведення підрахунку голосів під час голосувань, оформлення результатів голосувань з пропозицій з питань порядку денного, а також для вирішення інших питань, пов’язаних із забезпеченням проведення голосування на загальних зборах акціонерів товариства, обрати наступних членів лічильної комісії чергових загальних зборів Товариства у складі:

  • Ваніна Надія Георгіївна - голова лічильної комісії;
  • Ряполов Андрій Володимирович – член лічильної комісії;

Повноваження лічильної комісії припинити після закінчення річних Загальних зборів Товариства, призначених на 24.04.2019 р., та складання Протоколу про підсумки голосування».

 

2. Затвердження порядку денного чергових загальних зборів АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ», що відбуваються 24.04.2019 р.

«Затвердити наступний порядок денний чергових загальних зборів АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ», що відбуваються 24.04.2019 р.:

1. Обрання членів Лічильної комісії чергових загальних зборів акціонерів.

2. Затвердження порядку денного чергових загальних зборів АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ», що відбуваються 24.04.2019 р.

3. Затвердження регламенту (порядку) проведення чергових загальних зборів акціонерів АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ» та про затвердження порядку та способу засвідчення Бюлетенів для голосування на цих загальних зборах.

4. Обрання Голови та Секретаря чергових загальних зборів акціонерів.

5. Звіт Генерального директора про підсумки фінансово-господарської діяльності АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ» за 2018 рік, прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.

6. Звіт Наглядової ради АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ» за 2018 рік, прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.

7. Розгляд висновку зовнішнього аудиту до звіту Генерального директора  про підсумки фінансово-господарської діяльності Товариства у 2018 році та затвердження заходів за результатами його розгляду.

8. Затвердження річного звіту та балансу АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ» за 2018 рік.

9. Затвердження порядку розподілу прибутку (покриття збитків) Товариства за підсумками діяльності Товариства в 2018 році.

10. Затвердження основних напрямків діяльності Товариства на 2019 рік.

11. Прийняття рішення про затвердження значних правочинів, які були укладені АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ» та рішення про попереднє надання згоди на вчинення яких було надано черговими загальними зборами акціонерів 23 квітня 2018 року в порядку, передбаченому п.3 ст.70 Закону України «Про акціонерні товариства».

12. Прийняття рішення про попереднє надання згоди на вчинення АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ» значних правочинів, які можуть вчинятися Товариством протягом не більш як одного року з дати прийняття такого рішення, із зазначенням характеру таких правочинів та їх граничної сукупної вартості. Визначення особи (осіб) уповноваженої (уповноважених) на укладання (підписання) таких значних право чинів».

 

3. Затвердження регламенту (порядку) проведення чергових загальних зборів акціонерів АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ» та про затвердження порядку та способу засвідчення Бюлетенів для голосування на цих загальних зборах.

«Затвердити наступний регламент (порядок) проведення чергових загальних зборів Товариства (далі – збори):

  • Для доповідей з усіх питань порядку денного — до 10 хвилин.
  • Для відповідей на питання до доповідачів - до 5 хвилин.
  • Для виступів по мотивах голосування, роз’яснень, зауважень, питань, пропозицій, повідомлень і довідок — до 3 хвилин.
  • Для заключного слова — до 10 хвилин.

Для виступів на Загальних зборах акціонерів Товариства слово може бути надане лише акціонерам або їх уповноваженим особам та представникам Наглядової ради, Ревізійної комісії та бухгалтерії Товариства, Голові та секретарю Загальних зборів акціонерів, Голові та членам реєстраційної та лічильної комісій, доповідачам з питань порядку денного, представникам НКЦПФР, а також запрошеним особам.

При необхідності у ході загальних зборів в порядку ст. 42 Закону України «Про акціонерні товариства» може бути оголошено перерву до наступного дня. Кількість перерв у ході проведення загальних зборів не може перевищувати трьох. Рішення про оголошення перерви до наступного дня приймається простою більшістю голосів акціонерів, які зареєструвалися для участі в загальних зборах.

Запитання доповідачам подавати Голові зборів через членів лічильної комісії в письмовому вигляді з зазначенням реквізитів акціонера (ПІБ або найменування юридичної особи). Запитання, подані без зазначення реквізитів, не розглядатимуться.

Голова зборів ставить питання на голосування. Зміна черговості розгляду питань порядку денного здійснюється Головою загальних зборів.

В разі наявності поважних підстав для зняття питання порядку денного з розгляду без прийняття з даного питання рішення по суті, Головою загальних зборів може бути запропоновано зняття питання порядку денного з розгляду без винесення питання на голосування. Рішення про зняття питання порядку денного з розгляду без винесення питання на голосування приймається простою більшістю голосів акціонерів, які зареєструвались для участі у загальних зборах, тобто 50 відсотків наявного кворуму плюс один голос. Голосування по пропозиціях (бюлетенях) питань, знятих з розгляду, на загальних зборах не проводиться. Пропозиція про зняття питання порядку денного з розгляду без винесення питання на голосування вважається процедурною пропозицією, та не є голосуванням з питання порядку денного, отже проводиться шляхом відкритого голосування без використання бюлетенів для голосування.

З усіх інших процедур та питань, які виникають під час проведення Загальних зборів акціонерів Товариства керуватися нормами Статуту Товариства, та чинного законодавства України.

Голосування на цих чергових загальних зборах акціонерів здійснюється за принципом: одна голосуюча акція надає акціонеру один голос для вирішення кожного з питань, винесених на голосування на загальних зборах акціонерів товариства (крім кумулятивного голосування). Будь-яких обмежень щодо кількості акцій або кількості голосів за акціями, що належать одному акціонеру Товариства не допускається. Рішення загальних зборів акціонерного товариства з питань, винесених на голосування, приймаються простою більшістю голосів акціонерів, які зареєструвалися для участі у загальних зборах та є власниками голосуючих акцій з відповідного питання порядку денного цих зборів, крім прийняття рішень з 11-12 питань порядку денного цих збрів про надання згоди на вчинення значних правочинів, якщо ринкова вартість майна, робіт або послуг, що є предметом такого правочину, становить 50 і більше відсотків вартості активів за даними останньої річної фінансової звітності Товариства за 2018 рік, рішення за яким приймається більш як 50 відсотками голосів акціонерів від їх загальної кількості.

Голосування на зборах проводиться з використанням Бюлетенів для голосування по кожному із запропонованих питань порядку денного цих зборів, що отримані акціонерами (їх уповноваженими представниками) під час реєстрації для участі у роботі цих загальних зборів.

Результати голосування підраховуються та оголошуються головою лічильної комісії після закінчення голосування по кожному питанню порядку денного зборів перед розглядом кожного наступного питання порядку денного цих зборів. Після закриття загальних зборів підсумки голосування будуть доведені до відома всіх акціонерів товариства не пізніше 10 робочих днів з дати проведення загальних зборів шляхом розміщення Протоколу про підсумки голосування з питань порядку денного цих загальних зборів на власному веб-сайті Товариства http://helz.ua/. Протокол про підсумки голосування з питань порядку денного цих загальних зборів оформлюється з дотриманням вимог ст.45 Закону України «Про акціонерні товариства» та додається до протоколу чергових загальних зборів Товариства, який буде складено протягом 10 календарних днів з дати проведення цих загальних зборів за підписами голови та секретаря загальних зборів, обраних на цих зборах, з дотриманням вимог ст. 46 Закону України «Про акціонерні товариства».

Протокол Загальних зборів акціонерів Товариства від імені Загальних зборів акціонерів Товариства підписують Голова та Секретар Загальних зборів акціонерів Товариства. Протокол скріплюється підписом Генерального директора Товариства.

Рішення, прийняте на загальних зборах акціонерів товариства, що відбуваються 24.04.2019 року, є обов'язковим для всіх акціонерів (включаючи тих, хто не приймав участі у загальних зборах, у голосуванні) і посадових осіб АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ».»

Форма та тексти Бюлетенів для голосування відповідним чином затверджені рішенням Наглядової ради товариства № 3 від 15.03.2019 р. на підставі наданих пропозицій, що надійшли від акціонерів Товариства з дотриманням вимог чинного законодавства України. Бюлетені для голосування засвідчуються перед їх видачею акціонеру (його представнику) під час його реєстрації для участі в чергових загальних зборах підписом Голови реєстраційної комісії та печаткою Товариства. Відбитком печатки та підписом голови реєстраційної комісії засвідчується кожен аркуш бюлетеня для голосування. Кожному з питань порядку денного зборів відповідає така ж кількість Бюлетенів для голосування, т.п. на цих зборах розглядається 12 питань, тому затверджено та отримано кожним акціонером по 12 Бюлетенів. Бюлетень для голосування містить варіанти голосування за кожний проект рішення (написи «за», «проти», «утримався»). Після розгляду питання та винесення Головою зборів цього питання на голосування, акціонер відмічає у бюлетені свій варіант голосування. Кожний Бюлетень повинен бути належним чином підписаний акціонером Товариства (або уповноваженим представником акціонера, що бере участь у роботі цих зборів на підставі відповідної довіреності) із зазначенням прізвища, імені та по батькові акціонера (представника акціонера). У разі якщо Бюлетень для голосування складається з кількох аркушів, сторінки Бюлетеня нумеруються та при цьому кожен аркуш підписується акціонером (представником акціонера) із зазначенням прізвища, імені та по батькові акціонера (представника акціонера). За відсутності таких реквізитів і підпису Бюлетень вважається недійсним. У разі відсутності відмітки «так» або «+» або «V» за той чи інший варіант голосування за пропозиціями рішень порядку денного зборів або наявності такої відмітки за декілька варіантів голосування, при підрахунку голосів такий Бюлетень буде враховано, як такий, що «не брав участі у голосуванні» за ту пропозицію, де буде відсутня або повторюватися декілька разів така відмітка у варіантах голосування.

В разі наявності в бюлетені для голосування з одного питання порядку денного декількох проектів рішення (пропозицій), рішення з такого питання порядку денного приймається в разі затвердження акціонерами одного із декількох проектів рішення (пропозицій). З метою врахування голосів акціонера за бюлетенем з декількома проектами рішення (пропозиціями), акціонер повинен проголосувати «ЗА» лише за 1 (один) проект рішення із запропонованих, з усіх інших проектів рішення акціонер повинен проголосувати «ПРОТИ» або «УТРИМАВСЯ», оскільки з одного питання порядку денного не може бути одночасно прийнято декілька проектів рішення (пропозицій). В разі голосування акціонером «ЗА» з декількох проектів рішення із запропонованих за бюлетенем з декількома проектами рішення (пропозиціями), бюлетень буде визнано недійсним. Акціонер також має право проголосувати «ПРОТИ» або «УТРИМАВСЯ» з усіх запропонованих проектів рішення за бюлетенем з декількома проектами рішення (пропозиціями), або не брати участь у голосуванні.

Після закінчення голосування по кожному з питань порядку денного цих зборів, акціонер (або його уповноважений представник) зобов’язаний здати відповідний Бюлетень для голосування лічильній комісії, яка обрана на цих зборах, для подальшого підрахунку голосів та складання відповідного протоколу про підсумки голосування.

Лічильна комісія збирає бюлетені, підраховує голоси та оголошує результати голосування. Підрахунок голосів здійснює лічильна комісія, за підсумками кожного голосування складається окремий протокол, що підписується всіма членами лічильної комісії. Всі здані Бюлетені опечатуються лічильною комісією та зберігаються в Товаристві протягом 4-х років з дати проведення цих зборів.

Бюлетень для голосування визнається недійсним у разі, якщо:

- він відрізняється від офіційно виготовленого Товариством зразка;

- на ньому відсутній підпис акціонера (представника акціонера);

- він складається з кількох аркушів, які не пронумеровані та не підписані акціонера (представника акціонера);

- акціонер (представник акціонера) не позначив у бюлетені жодного або позначив більше одного варіанта голосування щодо одного проекту рішення.

У разі недійсності бюлетеня, про це на ньому робиться відповідна позначка з обов’язковим зазначенням підстав недійсності. Позначка про недійсність бюлетеня засвідчується всіма членами Лічильної комісії.

Бюлетені для голосування, що визнані лічильною комісією недійсними, не враховуються під час підрахунку голосів.

Бюлетень для голосування не враховується лічильною комісією, якщо він не надійшов до лічильної комісії у встановлений термін або у ньому містяться сторонні написи та/або виправлення.

Рішення загальних зборів акціонерного Товариства вважається прийнятим з моменту складення протоколу про підсумки голосування.»

4. Обрання Голови та Секретаря чергових загальних зборів акціонерів.

«Обрати; Головою чергових загальних зборів акціонерів Товариства, що відбуваються 24 квітня 2019 року, – Козлова Ігоря Валерійовича Секретарем чергових загальних зборів акціонерів товариства, що відбуваються 24 квітня 2019 року – Горбач Наталю Володимирівну.»

5. Звіт Генерального директора про підсумки фінансово - господарської діяльності АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ» за 2018 рік, прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.

«Визнати роботу виконавчого органу АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ» у 2018 році задовільною та такою, що відповідає меті та напрямкам діяльності Товариства і положенням його установчих документів. Затвердити звіт Генерального директора АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ» про підсумки фінансово-господарської діяльності Товариства за 2018 рік.»

6. Звіт Наглядової ради АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ» за 2018 рік, прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.

«Визнати роботу Наглядової ради АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ» у 2018 році задовільною та такою, що відповідає меті та напрямкам діяльності Товариства і положенням його установчих документів. Затвердити звіт Наглядової ради АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ» про результати діяльності у 2018 році.»

7. Розгляд висновку зовнішнього аудиту до звіту Генерального директора про підсумки фінансово-господарської діяльності Товариства у 2018 році та затвердження заходів за результатами його розгляду.

«Прийняти до відома незалежний аудиторський висновок до звіту Генерального директора про підсумки фінансово-господарської діяльності Товариства у 2018 році, що зроблений ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ АУДИТОРСЬКА ФІРМА «СПІКА-АУДИТ» (Свідоцтво про внесення у реєстр аудиторських фірм № 861, видане Аудиторською палатою України № 98 від 26.01.2001 р. строком дії до 24.09.2020 р.), код ЄДРПОУ 23464570, та затвердити заходи за результатами його розгляду».

8. Затвердження річного звіту та балансу АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ» за 2018 рік.

«Затвердити річний звіт та баланс за 2018 рік»

9. Затвердження порядку розподілу прибутку (покриття збитків) Товариства за підсумками діяльності Товариства в 2018 році.

«Затвердити наступний порядок розподілу та використання прибутку (або покриття збитків) Товариства за 2018 рік:

Чистий прибуток Товариства за 2018 рік в сумі 18 277 345 грн. 77 коп. залишити у повному розпорядженні Товариства та доручити виконавчому органу товариства – Генеральному Директору самостійно вирішувати питання щодо подальшого напрямку використання чистого прибутку виходячи з економічних потреб та основних напрямків діяльності Товариства на 2019 рік, що будуть затверджені на цих загальних зборах акціонерів».

10. Затвердження основних напрямків діяльності Товариства на 2019 рік.

«Затвердити основні напрямки діяльності АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ» на 2019 рік.»

11. Прийняття рішення про затвердження значних правочинів, які були укладені АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ» та рішення про попереднє надання згоди на вчинення яких було надано черговими загальними зборами акціонерів 23 квітня 2018 року) в порядку, передбаченому п.3 ст.70 Закону України «Про акціонерні товариства».

 «У зв'язку з відсутністю будь-яких укладених Товариством правочинів, які могли вчинитись виконавчим органом Товариства за попередніми погодженнями з Наглядовою радою Товариства протягом звітного періоду з дати проведення попередніх чергових загальних зборів акціонерів Товариства, прийняти до відома інформацію виконавчого органу Товариства, надану з цієї частини питання порядку денного.»

12. Прийняття рішення про попереднє надання згоди на вчинення АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ» значних правочинів, які можуть вчинятися Товариством протягом не більш як одного року з дати прийняття такого рішення, із зазначенням характеру таких правочинів та їх граничної сукупної вартості. Визначення особи (осіб) уповноваженої (уповноважених) на укладання (підписання) таких значних правочинів.

 «Керуючись п.3 ст. 70 Закону України «Про акціонерні товариства» надати попередню згоду виконавчому органу товариства — Генеральному директору на укладання значних правочинів, які будуть укладатися ним на протязі року з дати проведення цих загальних зборів до наступних чергових загальних зборів на суми від 25% вартості активів товариства за даними річної фінансової звітності товариства за 2018 рік, що становить суму від 10 571 000,00 грн. (25%) до 21 142 000, 00 грн. (50%) по кожному із укладених договорів, але не більше 42 284 000,00 грн. загальної сукупної вартості таких правочинів, з обов'язковим погодженням кожного з таких правочинів перед укладанням з Наглядовою радою Товариства, а саме:

- будь-які договори (контракти, угоди) купівлі-продажу (поставки, комісії, доручення) на придбання (реалізацію) товарів (продукції, сировини та інше);

- будь-які договори (контракти, угоди) на придбання (відчуження) будь-якого обладнання, його модернізацію, дослідно-конструкторські розробки, розробку технічної документації;

- будь-які договори (контракти, угоди) на придбання (відчуження) будь-яких об'єктів нерухомості;

- будь-яких кредитних угод та договорів позики, а також угод (договорів), пов'язаних з пролонгацією термінів діючих кредитних угод, з отриманням кредитів та позик, у тому числі, але не виключно, договорів застави, іпотеки, поруки, банківської гарантії тощо.

- будь-яких договорів застави майна товариства кредиторам та/або поручительств за третіх осіб, угод про надання та отримання фінансової допомоги, тощо.

- вирішення будь-яких питань про участь Товариства у промислово-фінансових групах та інших об'єднаннях, про заснування за участю Товариства інших юридичних осіб, про вихід Товариства зі складу учасників (акціонерів) юридичних осіб.

Умови вищезазначених правочинів визначаються Генеральним директором Товариства на власний розсуд та остаточно погоджуються з Наглядовою радою Товариства, про що обов’язково складається та підписується протокол засідання Наглядової ради.»

 

 

 

Генеральний директор АТ «ХЕЛЗ «УКРЕЛЕКТРОМАШ»                                                                        А. В. Кізілов

Інформація про загальну кількість акцій та голосуючих акцій

ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ХАРКІВСЬКИЙ ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНИЙ ЗАВОД «УКРЕЛЕКТРОМАШ»

(ідентифікаційний код юридичної особи 00213799)

станом на 22 березня 2019 року (дату складання переліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення чергових загальних зборів акціонерів товариства, що заплановані на 24 квітня 2019 року)

 

Загальна кількість акцій Товариства, випуск яких зареєстрований згідно норм чинного законодавства України - 32 000 000 штук простих іменних акцій без документарної форми існування.

 

Голосуючи акції Товариства, які надають своєму власнику право голосу на чергових загальних зборів акціонерів товариства – 31 234 250 штук простих іменних акцій без документарної форми існування.