Вівторок, 09 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Відкрите акціонерне товариство "Вирівське хлібоприймальне підприємство", код за ЄДРПОУ 05387446
Адреса: вул. Привокзальна, 5, с. Білани, Білопільський район, Сумська обл
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 12 від 24.01.2012, № сторінки 3

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 02.03.2012
Місце проведення: Привокзальна, 5, с. Білани, Білопільський район, Сумська обл

Шановний акціонере!
ПАТ «ВИРІВСЬКЕ ХЛІБОПРИЙМАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО», 05387446
місцезнаходження: вул. Привокзальна, 5, с. Білани, Білопільський район, Сумська обл., 41851 (надалі - «Товариство») повідомляє про проведення позачергових Загальних зборів акціонерів Товариства (надалі - «Збори»), які відбудуться 2 березня 2012 року о 14.00 за адресою: вул. Привокзальна, 5, с. Білани, Білопільський район, Сумська обл., 41851. Час початку реєстрації акціонерів: о 13.00. Час закінчення реєстрації акціонерів: о 13.45. Реєстрація акціонерів проводиться за місцем проведення Зборів. Дата складення переліку акціонерів, які мають право
на участь у Зборах: 27 лютого 2012 року. Перелік питань, що виносяться на голосування Зборів (Порядок денний):
1. Прийняття рішень з питань порядку проведення Загальних зборів акціонерів. Затвердження умов договору про надання послуг з підготовки та проведення загальних зборів акціонерів Товариства. Обрання лічильної комісії і затвердження її складу.
2. Внесення змін до Статуту Товариства шляхом затвердження Статуту Товариства у новій редакції.
3. Внесення змін до Положень Товариства шляхом затвердження Положення про Загальні збори акціонерів, Положення про Наглядову раду, Положення про Ревізійну комісію, Положення про виконавчий орган товариства в новій редакції.
4. Про дострокове припинення повноважень членів наглядової ради та обрання нових членів наглядової ради Товариства. Затвердження умов цивільно-правових договорів, що укладатимуться з ними, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів з членами наглядової ради Товариства.
5. Про дострокове припинення повноважень членів ревізійної комісії Товариства та обрання нових членів ревізійної комісії Товариства
Для участі в зборах Вам необхідно мати при собі:
- документ, що посвідчує особу акціонера чи його представника;
- довіреність на право участі у зборах (для представників юридичних та фізичних осіб).
Ознайомитись з матеріалами та документами, пов'язаними з порядком денним Зборів, можливо за адресою: вул. Привокзальна, 5 с. Білани , Білопільський район, Сумська обл. 41851, в робочі дні з 10.00 до 16.00 та в день проведення Зборів у місці їх проведення (адреса та дата зазначені вище). Посадова особа Товариства, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами - Лопатка Тетяна Олександрівна (тел.: 05443-9-15-14).
Директор Товариства