Вівторок, 09 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


ЗАКРИТЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "СТУДІЯ "ЄВРОПА ПЛЮС УКРАЇНА", код за ЄДРПОУ 31902360
Адреса: 04205, місто Київ, проспект Оболонський, будинок 16
Джерело інформації: Голос України, № 17 від 28.01.2012, № сторінки 20

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 02.03.2012
Місце проведення: м. Київ, вул. Фрунзе, 104-с, 2-й поверх, актова зала

ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення загальних зборів акціонерного товариства
Повне найменування товариства: ПАТ "Студія "Європозитив"
Місцезнаходження товариства: 04205, місто Київ, проспект Оболонський, будинок 16.
Шановні акціонери!
ПАТ "Студія "Європозитив" повідомляє Вас, що 02 березня 2012 року о 12.00 годині за адресою: Україна, м. Київ, вул. Фрунзе, 104-с, 2-й поверх, актова зала.
Реєстрація акціонерів та їх представників для участі у загальних зборах відбудеться 02 березня 2012 року з 11.30 год. до 11.55 год. за адресою: Україна, м. Київ, вул. Фрунзе, 104-с, 2-й поверх, актова зала. Реєстрація акціонерів та їх представників для участі у загальних зборах відбуватиметься відповідно до переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах, складеному станом на 24 годину за 3 (три) робочих дні до дня проведення загальних зборів акціонерів, тобто на 24.00 год. 27 лютого 2012 року.
Для участі у зборах акціонерам необхідно мати при собі паспорт, а представникам акціонерів -паспорт та довіреність на право представляти інтереси акціонерів на загальних зборах, оформлену згідно з вимогами чинного законодавства.
В реєстрації акціонера (його представника} для участі у загальних зборах може бути відмовлена реєстраційною комісією у разі відсутності в акціонера (його представника) документів, які ідентифікують особу акціонера (його представника), а в разі участі представника акціонера - також документів, що підтверджують повноваження представника на участь у загальних зборах акціонерів товариства.
Під час підготовки до загальних зборів, акціонери товариства мають можливість ознайомитись з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного. Ознайомлення з матеріалами відбувається від дати надіслання акціонерам даного повідомлення до 01 березня 2012 року (включно) з понеділка по п'ятницю, з 09.00 год. до 17.00 год. (обідня перерва з 13.00 год. до 14.00 год. за адресою: Київ, вул. Фрунзе, буд. 104-с, 2-й поверх, каб. 2.16, ПрАТ "СТУДІЯ "ЄВРОПОЗИТИВ . Відповідальна за ознайомлення з матеріалами зборів особа - Резніченко Валентин Михайлович - генеральний директор ПрАТ "СТУДІЯ ЄВРОПОЗИТИВ".
02 березня 2012 року ознайомлення акціонерів з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного відбувається у місці проведення реєстрації для участі у загальних зборах та у місці проведення загальних зборів акціонерів.
Перелік питань, що виносяться на голосування (порядок денний загальних зборів акціонерів):
1. Обрання складу лічильної комісії загальних зборів акціонерів.
2. Прийняття рішення з питань порядку проведення загальних зборів акціонерів.
3. Обрання секретаря загальних зборів акціонерів.
4. Розгляд звіту Виконавчого органу ПрАТ "СТУДІЯ "ЄВРОПОЗИТИВ" про результати фінансово-господарської діяльності в 2010 році. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Виконавчого Товариства.
5. Розгляд звіту Виконавчого органу ПрАТ "СТУДІЯ "ЄВРОПОЗИТИВ" про результати фінансово-господарської діяльності в 2011 році. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Виконавчого органу Товариства.
6. Розгляд звіту Наглядової ради ПрАТ "СТУДІЯ "ЄВРОПОЗИТИВ" про результати фінансово-господарської діяльності в 2010 році. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради.
7. Розгляд звіту Наглядової бади ПрАТ "СТУДІЯ "ЄВРОПОЗИТИВ" про результати фінансово-господарської діяльності в 2011 році. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради.
8. Розгляд висновків Ревізійної комісії ПрАТ "СТУДІЯ "ЄВРОПОЗИТИВ" про результати перевірки фінансово-господарської діяльності в 2010 році. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту та висновків Ревізійної комісії.
9. Розгляд висновків Ревізійної комісії ПрАТ "СТУДІЯ "ЄВРОПОЗИТИВ" про результати перевірки фінансово-господарської діяльності в 2011 році. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту та висновків Ревізійної комісії.
10. Затвердження річного звіту та балансу ПрАТ "СТУДІЯ "ЄВРОПОЗИТИВ" за 2010 рік.
11. Затвердження річного звіту та балансу ПрАТ "СТУДІЯ "ЄВРОПОЗИТИВ" за 2011 рік.
12. Визначення порядку розподілу чистого прибутку (покриття збитків) ПрАТ "СТУДІЯ "ЄВРОПОЗИТИВ" за підсумками роботи в 2010 році. Прийняття рішення про виплату дивідендів та затвердження розміру дивідендів Товариства.
13. Визначення порядку розподілу чистого прибутку (покриття збитків) ПрАТ "СТУДІЯ "ЄВРОПОЗИТИВ" за підсумками роботи в 2011 році. Прийняття рішення про виплату дивідендів та затвердження розміру дивідендів Товариства.
14. Визначення основних напрямів діяльності ПрАТ "СТУДІЯ "ЄВРОПОЗИТИВ" на 2012 рік.
15. Про внесення змін до предмету діяльності Товариства та внесення відповідних змін іцодо видів діяльності Товариства до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.
16. Про внесення змін до інформації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.
17. Про зміну місцезнаходження ПрАТ "СТУДІЯ "ЄВРОПОЗИТИВ".
18. Про внесення змін до Статуту Товариства шляхом викладення Статуту в новій редакції.
ПрАТ "СТУДІЯ "ЄВРОПОЗИТИВ"