Неділя, 21 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Відкрите акціонерне товоариство "Жидачівське підприємство матеріально-технічного постачання "Райагропромпостач", код за ЄДРПОУ 20813863
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 19 від 30.01.2012, № сторінки 20

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 06.03.2012
Місце проведення: 81750, Львівська область, Жидачівський район., м.Ходорів, вул. Шевченка, 36 (в приміщенні адмінкорпусу)

ДО УВАГИ АКЦІОНЕРІВ!
ВІДКРИТЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ЖИДАЧІВСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ПОСТАЧАННЯ» «РАЙАГРОПРОМПОСТАЧ»
повідомляє, що позачергові загальні збори акціонерів ВАТ «Жидачівське ПМТП «Рай-агропромпостач» відбудуться 06 березня 2012 року о 10.00 (за київським часом) за адресою: 81750, Львівська область, Жидачівський район., м.Ходорів, вул. Шевченка, 36 (в приміщенні адмінкорпусу)
Реєстрація учасників загальних зборів відбуватиметься з 08.00 год. і до 09.30 год. (за київським часом) по місцю проведення загальних зборів акціонерів ВАТ «Жидачівське ПМТП «Райагропромпостач»
Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах — 26 січня 2012 року
На позачергові загальні збори акціонерів виноситься наступний порядок денний:
1. Про обрання голови та секретаря загальних зборів акціонерів.
2. Про обрання лічильної комісії.
3. Про затвердження процедури голосування по питаннях порядку денного та затвер­дження регламенту роботи позачергових загальних зборів акціонерів.
4.Про розгляд та затвердження звіту Комісії з перетворення ВАТ «Жидачівське ПМТП «Райагропромпостач».
5. Про затвердження звіту про наслідки обміну акцій ВАТ «Жидачівське ПМТП «Райагро-промпостач», що реорганізовується, на письмові зобов'язання про видачу відповідної кількості часток у статутному капіталі Товариства з обмеженою відповідальністю «Ходорівське ПМТП».
6.Про затвердження передавального акту активів та пасивів ВАТ «Жидачівське ПМТП «Райагропромпостач», що передаються Товариству з обмеженою відповідальністю «Ходорів-ське ПМТП».
Для участі у загальних зборах акціонерів при собі необхідно мати:
- документ, який засвідчує особу акціонера (паспорт);
- доручення на право участі у зборах (для представників юридичних та фізичних осіб), а також документ, який засвідчує особу представника акціонера.
Порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, з якими вони можуть ознайомитись під час підготовки до загальних зборів: Акціонери ВАТ «Жидачівське ПМТП «Райагропромпос­тач» можуть ознайомитись з інформацією та матеріалами, що пов'язані з питаннями, роз­гляд яких запропоновано на загальних зборах акціонерів, за місцезнаходженням Товари­ства: 81750, Львівська область, Жидачівський район, мХодорів, вул. Шевченка, 36 (в приміщенні адмінкорпусу, в приймальні та кабінеті керівника).
Телефон для довідок: (03239) 5-35-26, (03239) 5-35-73
Посадова особа Товариства, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з до­кументами:
Сінкевич Ольга Орестівна, член Комісії' з припинення
Голова Комісії з припинення ВАТ «Жидачівське ПМТП «Райагропромпостач» - Явдик О.О.