Вівторок, 09 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Закрите акціонерне товариство "БОЇНСЬКИЙ КОМПЛЕКС", код за ЄДРПОУ 21640076
Адреса: М.КИЇВ, ПЕЧЕРСЬКИЙ Р-Н ВУЛ. IВАНА КУДРI БУД. 26
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 21 від 01.02.2012, № сторінки 6

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 05.03.2012
Місце проведення: Україна, м. Київ, вул. Пред-славинська, 28, оф. 202

Шановні акціонери ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БОЇНСЬКИЙ КОМПЛЕКС»
(код ЄДРПОУ 21640076, місцезнаходження: м. Київ, вул. Івана Кудрі, 26) Повідомляємо Вас, що 05 березня 2012 року о 14-00 за адресою: Україна, м. Київ, вул. Пред-славинська, 28, оф. 202 відбудуться загальні збори акціонерів ПрАТ «Воїнський комплекс». Порядок денний:
1. Прийняття рішення про переведення випуску акцій Товариства документарної форми існу­вання у бездокументарну форму - дематеріалізацію простих іменних акцій ПрАТ «Воїнський комп­лекс».
2. Обрання депозитарію, який буде обслуговувати випуск акцій Товариства, затвердження умов договору з депозитарієм на обслуговування емісії цінних паперів Товариства.
3. Обрання зберігача, у якого Товариством будуть відкриті рахунки в цінних паперах власникам акцій, затвердження умов договору зі зберігачем про відкриття рахунків в цінних паперах власни­кам акцій Товариства.
4. Про припинення дії договору на ведення реєстру власників акцій Товариства, визначення дати припинення ведення реєстру.
5. Затвердження Рішення про дематеріалізацію випуску акцій Товариства.
6. Визначення способу персонального повідомлення акціонерів Товариства щодо прийняття рі­шення про дематеріалізацію випуску акцій Товариства.
7. Затвердження порядку вилучення сертифікатів акцій простих іменних ПрАТ «Воїнський комплекс».
8. Затвердження рішення про відкрите (публічне) розміщення забезпечених іменних цільових облігацій ПрАТ «Воїнський комплекс», параметрів розміщення та мети емісії облігацій, а також пе­реліку прав, що надаються власникам облігацій.
9. Затвердження порядку розміщення та оплати облігацій; умов та дати закінчення обігу облі­гацій, умов викупу емітентом облігацій у власників за їх вимогою із зазначенням випадків, у яких емітент здійснює викуп облігацій, порядку повідомлення власників облігацій про здійснення ви­купу облігацій, порядку установлення ціни викупу облігацій і строк, у який облігації можуть бути пред'явлені їх власниками для викупу; порядку виплати відсоткового доходу за облігаціями, по­рядку погашення та дострокового погашення облігацій (строків надання нерухомості); порядку по­відомлення про розміщення облігацій.
10. Затвердження Проспекту емісії іменних цільових облігацій ПрАТ «Воїнський комплекс».
11. Надання повноважень Голові Правління ПрАТ «Воїнський комплекс» щодо реєстрації Про­спекту емісії іменних цільових облігацій ПрАТ «Воїнський комплекс» в ДКЦПФР з правом передо­ручення, затвердження результатів розміщення облігацій, звіту про результати розміщення обліга­цій та прийняття рішення про дострокове закінчення розміщення у разі, якщо запланований обсяг облігацій буде розміщено достроково.
Реєстрація учасників зборів відбудеться 05 березня 2012 року з 13-20 до 13-50 год. за адресою проведення зборів акціонерів.
Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах: 27 люто­го 2012 року.
Для участі в зборах акціонерам Товариства необхідно мати паспорт, а представникам акціоне­рів - паспорт та довіреність оформлену згідно вимог діючого законодавства України.
Для ознайомлення з матеріалами щодо порядку денного звертатися за адресою: Україна, м. Київ, вул. Предславинська, 28, оф. 202.
Контактні телефони: (044) 521-63-31.
Правління ПрАТ «Боїнський комплекс»