Вівторок, 09 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство "Вінницький універмаг", код за ЄДРПОУ 01557213
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 21 від 01.02.2012, № сторінки 8

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 06.03.2012
Місце проведення: м. Вінниця, площа Гагаріна, буд. 2, (актовий зал)

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ВІННИЦЬКИЙ УНІВЕРМАГ"
м. Вінниця, площа Гагаріна, 2 (Код ЄДРПОУ 01557213) Повідомляємо, що річні загальні збори акціонерів ПАТ "Вінницький універмаг" відбудуть­ся 06 березня 2012 року о 1000 за адресою: м. Вінниця, площа Гагаріна, буд. 2, (актовий зал). Реєстрація акціонерів та їх представників для участі у загальних зборах почина­ється о 900 за місцем проведення зборів та закінчується о 945.
Для участі у зборах при собі необхідно мати паспорт, представникам акціонерів -паспорт та відповідно оформлене доручення на право участі у зборах.
Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах -29 лютого 2012 рік.
ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:
1. Обрання членів лічильної комісії та прийняття рішення про припинення їх повнова­жень. Затвердження регламенту роботи загальних зборів акціонерів Товариства.
2.  Звіт Наглядової ради Товариства за 2011 р. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради Товариства. Затвердження рішень Наглядової ради Товариства.
3. Звіт Правління про результати фінансово - господарської діяльності Товариства за 2011 рік. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Правління та визначення основних напрямків діяльності на 2012 р.
4.  Прийняття рішення про попереднє схвалення значних правочинів, які вчинятимуть-ся Товариством у ході поточної господарської діяльності згідно діючого законодавства
України.
5. Звіт та висновки Ревізійної комісії про результати фінансово - господарсько) діяльності Товариства за 2011 рік. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту та затвердження висновків Ревізійної комісії Товариства.
6. Затвердження річного звіту та балансу Товариства за результатами фінансового 2011 року.    Порядок розподілу прибутку Товариства за 2011 рік.
7. Призначення уповноваженого на зберігання документів системи реєстру Товари­ства.
Акціонери до проведення загальних зборів за письмовим запитом мають можливість ознайомитись з документами, необхідними для прийняття рішень та проектами рішень з питань порядку денного за місцезнаходженням Товариства у робочі дні з 900 до 1300 у кабінеті Голови Правління ПАТ "Вінницький універмаг" за адресою: м. Вінниця, пл. Гагаріна, буд. 2, а в день проведення загальних зборів-також у місці їх проведення. Відповідальність за порядок ознайомлення акціонерів з документами покладено на Голову Правління Товариства. Акціонери в порядку, встановленому законодавством, мають право вносити пропозиції щодо питань порядку денного та проектів рішень із запропонованих питань.
Повідомляємо, що на дату оголошення річних загальних зборів акціонерів показники щодо фінансово-господарської діяльності Товариства відсутні.
Інформацію про основні показники фінансово-господарської діяльності Товариства за
2011 рік буде надруковано додатково.
Телефон для довідок: (0432) 35-03-43                  Правління Товариства