Вівторок, 09 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Відкрите акціонерне товариство інститут "ДніпроВНІПІенергопром", код за ЄДРПОУ 04840748
Адреса: М.ДНIПРОПЕТРОВСЬК, ЖОВТНЕВИЙ Р-Н ВУЛ. БАРНАУЛЬСЬКА БУД. 2А
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 38 від 24.02.2012, № сторінки 16

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 26.03.2012
Місце проведення: м. Дніпропетровськ, вул. Барнаульська, буд. 2 «а», корп. Г-3, кімната 125

Шановний акціонер ВІДКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА ІНСТИТУТ «ДНІПРОВНІПІЕНЕРГОПРОМ»
(ідентифікаційний код юридичної особи 04840748) Комісія з припинення ВАТ «ДніпроВНІПІенергором» (місцезнаходження: м. Дніпропет­ровськ, вул. Барнаульська, буд. 2 «а») запрошує акціонерів Товариства взяти участь у поза­чергових загальних зборах Товариства, які відбудуться 26 березня 2012 року о 10-00 в при­міщенні ВАТ «ДніпроВНІПІенергопром» за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Барнаульська, буд. 2 «а», корп. Г-3, кімната 125.
Реєстрація акціонерів та їх представників буде здійснюватись з 09-00 години до 09­50 години, в день та за місцем проведення зборів.
Порядок денний:
1. Обрання лічильної комісії та затвердження її складу. Обрання голови та секретаря за­гальних зборів акціонерів. Затвердження порядку голосування на зборах та регламенту за­гальних зборів акціонерів.
2. Про результати виконання рішень загальних зборів ВАТ «ДніпроВНІПІенергопром» від 19.01.2012 р. щодо перетворення Товариства.
3. Затвердження передавального акту.
4. Затвердження складу засновників (учасників) Товариства з обмеженою відповідаль­ністю «Інститут «ДніпроВНІПІенергопром» та розмірів їх часток.
Для реєстрації акціонерам Товариства необхідно мати при собі документ, що посвідчує особу (паспорт), сертифікат акцій, представникам акціонерів - належним чином оформле­ну довіреність, документ, що посвідчує особу (паспорт), сертифікат акцій.
Перелік акціонерів, які мають право на участь у позачергових загальних зборах акціоне­рів ВАТ «ДніпроВНІПІенергопром», буде складено станом на 24 годину 20 березня 2012 року (станом на 24 годину за три робочих дні до дня проведення зборів) у порядку, встановлено­му законодавством про депозитарну систему України.
З проектами документів (матеріалами), що стосуються питань порядку денного поза­чергових загальних зборів акціонерів (необхідними для прийняття рішень по них), акціо­нери ВАТ «ДніпроВНІПІенергопром» та/або їх представники можуть ознайомитися до дати проведення позачергових загальних зборів акціонерів у робочі дні тижня з 10-00 до 16-00 (обідня перерва з 12-00 до 13-00), а також у день проведення позачергових загальних зборів акціонерів під час реєстрації таких учасників у приміщенні ВАТ «ДніпроВНІПІенер­гопром» за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Барнаульська, буд. 2 «а», кімната № 127. Документи надаються акціонеру ВАТ «ДніпроВНІПІенергопром» та/або його представнику для ознайомлення, на підставі його письмового запиту, отриманого Комісією з припинен­ня ВАТ «ДніпроВНІПІенергопром» не пізніше ніж за п'ять робочих днів до дати ознайомлен­ня. В день проведення позачергових загальних зборів акціонерів ВАТ «ДніпроВНІПІенерго­пром» документи надаються учаснику зборів для ознайомлення в місці їх проведення без попереднього письмового запиту. Відповідальна особа за порядок ознайомлення акціоне­рів із документами (матеріалами) - Голова Комісії з припинення Товариства Мікулін О. Г., який за надходженням запиту визначає час і місце ознайомлення.
Довідки за телефоном: (0562) 31-00-72, 31-00-70, 31-26-27
Комісія з припинення ВАТ «ДНІПРОВНІПІЕНЕРГОПРОМ»