Вівторок, 09 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Відкрите акціонерне товариство "Стромацемент", код за ЄДРПОУ 20321203
Адреса: ДОНЕЦЬКА ОБЛ., АМВРОСIЇВСЬКИЙ Р-Н, М.АМВРОСIЇВКА ВУЛ. ЗАВОДСЬКА БУД. 1
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 68 від 10.04.2012, № сторінки 25

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 11.05.2012
Місце проведення: Україна, інд. 87302, м. Амвросіївка, Донецької області, вул. Заводська, буд.1 в актовому залі (кімнаті № 1.)

ВІДКРИТЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "СТРОМАЦЕМЕНТ".
код 20321203
Повідомляє про проведення позачергових загальних зборів акціонерів, які відбудуться "11" травня 2012р. о 10.00 гадині за адресою: Україна, інд. 87302, м. Амвросіївка, Донецької області, вул. Заводська, буд.1 в актовому залі (кімнаті № 1.)
Реєстрація акціонерів, які прибудуть для участі у загальних зборах, буде проводитися "11" травня 2012р. з 9.00 до 9.55 за місцем проведення загальних зборів акціонерів. Дата складання переліку (реєстру) акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах акціонерів - '04' травня 2012р. станом на 24:00 годину. Для участі у загальних зборах акціонерів необхідно мати: акціонерам - паспорт, а представникам акціонерів паспорт та довіреність, оформлену згідно вимог чинного законодавства. Телефон для довідок (06259) 2-69-10; (095)187-15-75; (050)160-65-90. Порядок денний:
1. Обрання голови та секретаря загальних зборів, голови та членів лічильної комісії
2. Про скасування рішень загальних зборів акціонерів ВАТ "СТРОМАЦЕМЕНТ* від 21 листопада 2011р., а саме: рішення про припинення ВАТ "СТРОМАЦЕМЕНТ" шляхом перетворення в товариство з додатковою відповідальністю, рішення про призначення комісії З припинення ВАТ 'СТРОМАЦЕМЕНТ".
3. Про приведення діяльності ВАТ 'СТРОМАЦЕМЕНТ" у відповідність до норм Закону України "Про акціонерні товариства", визначення типу акціонерного товариства та зміна найменування з ВІДКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "СТРОМАЦЕМЕНТ- на ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "СТРОМАЦЕМЕНТ".
4. Внесення змін до Статуту ВАТ "СТРОМАЦЕМЕНТ' шляхом викладення його в новій редакції та затвердження Статуту у новій редакції.
5. Відкликання (дострокове припинення повноважень) Голови та членів Правління ВАТ "СТРОМАЦЕМЕНТ".
6. Відкликання (дострокове припинення повноважень) членів Наглядової ради ВАТ "СТРОМАЦЕМЕНТ".
7. Відкликання (дострокове припинення повноважень) Ревізійної комісії ВАТ "СТРОМАЦЕМЕНТ".
8. Затвердження внутрішніх нормативних документів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА 'СТРОМАЦЕМЕНТ", а саме:
8.1. Положення про Загальні збори акціонерів;
8.2. Положення про Наглядову раду;
8.3. Положення про Директора;
8.4. Положення про Ревізійну комісію;
8.5. Положення про кумулятивне голосування; 8.6.Кодексу корпоративного управління.
9. Утворення Наглядової ради ПАТ 'СТРОМАЦЕМЕНТ*, визначення її кількісного складу та обрання членів Наглядової ради ПАТ "СТРОМАЦЕМЕНТ".
10. Затвердження умов договорів із членами Наглядової ради ПАТ "СТРОМАЦЕМЕНТ" і визначення особи, уповноваженої на їх підписання з боку ПАТ "СТРОМАЦЕМЕНТ*.
11. Утворення одноособового виконавчого органу ПАТ "СТРОМАЦЕМЕНТ* - Директора та обрання Директора.
12. Затвердження умов контракту з Директором ПАТ "СТРОМАЦЕМЕНТ" і визначення особи, уповноваженої на його підписання з боку ПАТ "СТРОМАЦЕМЕНТ".
13. Утворення Ревізійної комісії ПАТ "СТРОМАЦЕМЕНТ" і обрання членів Ревізійної комісії ПАТ "СТРОМАЦЕМЕНТ".
14. Затвердження умов договорів із членами Ревізійної комісії ПАТ "СТРОМАЦЕМЕНТ" і визначення особи, уповноваженої на їх підписання з боку ПАТ "СТРОМАЦЕМЕНТ".
15. Прийняття рішення про вчинення та затвердження значних правочинів.
16. Визначення уповноваженої особи для проведення державної реєстрації скасування рішення про припинення ВІДКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "СТРОМАЦЕМЕНТ" шляхом перетворення у ТОВАРИСТВО З ДОДАТКОВОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СТРОМАЦЕМЕНТ".
17. Визначення уповноваженої особи для підписання Статуту ПАТ "СТРОМАЦЕМЕНТ" у новій редакції і проведення його державної реєстрації.
18. Визначення уповноваженої особи для підписання внутрішніх нормативних документів ПАТ "СТРОМАЦЕМЕНТ".
З документами, що є необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, акціонери можуть ознайомитися за адресою: Україна, інд. 87302, м. Амвросіївка, Донецько) області, вулиця Заводська, буд. 1, кабінет №5, з 9.00 до 15.00 з понеділка по четвер. Посадова особа товариства, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами - Головний інженер ВАТ "СТРОМАЦЕМЕНТ" Сорочинський Володимир Францевич.
Голова комісії з припинення
ВАТ "СТРОМАЦЕМЕНТ" Шолох В. С.