Середа, 03 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Закрите акціонерне товариство "ІнКон", код за ЄДРПОУ 31904897
Адреса: Україна, 07451, Київська область, Броварський район, с. Красилівка, вул. Київська, 2
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 88 від 11.05.2012, № сторінки 21

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 28.05.2012
Місце проведення: Київська область, Броварський район, с Красилівка, вул. Київська, 2 (приміщення промислового корпусу).

ПОВІДОМЛЕННЯ
про проведення позачергових загальних зборів акціонерного товариства
Повне найменування товариства:
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ІНКОН"
Місцезнаходження товариства згідно його статуту:
Україна, 07451, Київська область, Броварський район, с. Красилівка, вул. Київська, 2. Шановні акціонери!
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ІНКОН- (ПРАТ "ІНКОН-) повідомляє Вас, що в порядку ч. 5 ст. 47 Закону України "Про акціонерні товариства", 04 травня 2012 року Ліквідаційною комісією Товариства прийняте рішення про скликання позачергових загальних зборів акціонерів на 28 травня 2012 року, з повідомленням акціонерів про проведення позачергових загальних зборів та порядок денний не пізніше ніж за 15 днів до дати їх проведення.
Позачергові загальні збори акціонерів ПРАТ "ІНКОН- відбудуться 28 травня 2012 року об 11.00 годині за адресою: Київська область, Броварський район, с Красилівка, вул. Київська, 2 (приміщення промислового корпусу).
Реєстрація акціонерів та їх представників для участі у позачергових загальних зборах відбудеться 28 травня 2012 року з 10.30 год. до 10.50 год. за адресою: Київська область, Броварський район, с. Красилівка, вул. Київська, буд. 2 (приміщення промислового корпусу).
Реєстрація акціонерів та їх представників для участі у позачергових загальних зборах відбуватиметься відповідно до переліку акціонерів, які мають право на участь у позачергових загальних зборах, складеному станом на 24 годину за 3 (три) робочих дні до дня проведення позачергових загальних зборів акціонерів, тобто на 24.00 год. 22.05.2012 року.
Для участі у зборах акціонерам необхідно мати при собі паспорт, а представникам акціонерів - паспорт та довіреність на право представляти Інтереси акціонерів на позачергових загальних зборах, оформлену згідно з вимогами чинного законодавства.
Під час підготовки до позачергових загальних зборів, акціонери товариства мають можливість ознайомитись з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного. Ознайомлення з матеріалами відбувається від дати надіслання акціонерам даного повідомлення до 25 травня 2012 року (включно) у робочі дні з понеділка по п'ятницю, з 08.00 год. до 16.00 год. (обідня перерва з 12.00 год. до 12.30 год.) за адресою: Київська область, Броварський район, с. Красилівка, вул. Київська, буд. 2 (приміщення промислового корпусу). Відповідальна за ознайомлення з матеріалами зборів особа - пан Чугай Микола Петрович (Голова ліквідаційної комісії ПРАТ "ІНКОН-).
28 травня 2012 року ознайомлення акціонерів з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного відбувається у місці проведення реєстрації] для участі у позачергових загальних зборах та у місці проведення позачергових загальних зборів акціонерів.
Перелік питань, що виносяться на голосування (порядок денний позачергових загальних зборів акціонерів):
1. Обрання лічильної комісії позачергових загальних зборів акціонерів.
2. Прийняття рішення з питань порядку проведення позачергових загальних зборів акціонерів.
3. Обрання секретаря позачергових загальних зборів акціонерів.
4. Затвердження звіту Ліквідаційної комісії ПРАТ "ІНКОН".
5. Затвердження ліквідаційного балансу ПРАТ "ІНКОН-.
6. Про припинення повноважень Голови та членів Ліквідаційної комісії ПРАТ "ІНКОН".
Телефон для довідок: (044) 455-36-72. ПРАТ "ІНКОН"