Вівторок, 09 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство "Лозівський ковальсько-механічний завод", код за ЄДРПОУ 32565419
Адреса: Харківська область, м.Лозова, вул. Свободи, 2-б
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 79/1 від 28.04.2012, № сторінки 122

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 14.06.2012
Місце проведення: Харківська область, м.Лозова, вул. Свободи, 2-б, заводоуправління кім. № 313

До уваги  акціонерів ПрАТ  «ЛКМЗ» та   засновників  ТОВ  «ЛКМЗ»!
Комісія  з  припинення  (реорганізації)
ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЛОЗІВСЬКИЙ КОВАЛЬСЬКО-МЕХАНІЧНИЙ ЗАВОД»
(код ЄДРПОУ 32565419),  що  знаходиться  за  адресою:
Харківська  область,  м.Лозова,  вул.  Свободи,  2-б,
повідомляє  про  скликання  позачергових  загальних зборів  акціонерів
Товариства,  які  відбудуться   14  червня  2012  року об  11.00  за адресою:
Харківська  область,  м.Лозова,  вул.  Свободи,  2-б,
заводоуправління  кім.  №  313.
Реєстрація учасників  зборів  відбудеться  у день  проведення  загальних
зборів  з  10.00  до  10.45  за  місцем  проведення  цих зборів.
Порядок  денний
1.   Обрання лічильника голосів акціонерів (їх уповноважених представників) за підсумками голосування щодо питань порядку денного загальних зборів акціонерів   ПрАТ  «ЛКМЗ».
2.   Затвердження регламенту (порядку) проведення загальних зборів ак­ціонерів   ПрАТ  «ЛКМЗ».
3.   Обрання Голови та секретаря загальних зборів акціонерів ПрАТ «ЛКМЗ».
4.   Затвердження звіту про наслідки обміну простих іменних акцій ПрАТ «ЛКМЗ», що припиняється шляхом перетворення у ТОВ «ЛКМЗ», на пись­мові зобов’язання про видачу відповідної кількості часток у статутному ка­піталі ТОВ  «ЛКМЗ»,   що  створюється  внаслідок перетворення   ПрАТ «ЛКМЗ».
5.   Затвердження  звіту  комісії з  припинення  (реорганізації)  ПрАТ «ЛКМЗ».
6.   Затвердження передавального акту (балансу) від ПрАТ «ЛКМЗ» до ТОВ «ЛКМЗ»  станом   на   13.06.2012   р.
7.   Визначення уповноважених осіб з питань державної реєстрації припи­нення ПрАТ «ЛКМЗ» з подальшим скасуванням розміщення акцій та ану­люванням  свідоцтва  про  випуск  акцій  ПрАТ «ЛКМЗ».
Також Комісія з припинення (реорганізації) ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНО­ГО ТОВАРИСТВА «Лозівський ковальсько-механічний завод» повідомляє про скликання установчих зборів ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПО­ВІДАЛЬНІСТЮ «Лозівський ковальсько-механічний завод», які відбудуться 14 червня 2012 року о 12.00 за адресою: Харківська область, м.Лозо­ва, вул. Свободи, 2-б, заводоуправління кім. № 313. Реєстрація учас­ників зборів відбудеться у день проведення установчих зборів одразу після завершення позачергових загальних зборів акціонерів ПрАТ «ЛКМЗ» за  місцем  проведення   цих зборів.
Порядок денний:
1.   Обрання лічильника голосів засновників (їхніх уповноважених представ­ників) за підсумками голосування щодо питань порядку денного установ­чих зборів  ТОВ  «ЛКМЗ».
2.   Затвердження регламенту (порядку) проведення установчих зборів ТОВ «ЛКМЗ».
3.   Обрання  Голови  та секретаря установчих зборів  ТОВ  «ЛКМЗ».
4.   Створення ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «Лозі­вський ковальсько-механічний завод», яке утворюється внаслідок припи­нення ПрАТ «ЛКМЗ» шляхом його перетворення та є повним правонас­тупником  усього  майна,  всіх прав та обов’язків  ПрАТ «ЛКМЗ».
5.   Затвердження статутного капіталу, складу засновників (учасників) та розподіл часток між ними у статутному капіталі ТОВ «ЛКМЗ» з урахуван­ням результатів обміну акцій у статутному капіталі ПрАТ «ЛКМЗ», що при­пиняється шляхом перетворення, на письмові зобов’язання про видачу відповідної кількості часток ТОВ «ЛКМЗ», що створюється внаслідок пе­ретворення   ПрАТ  «ЛКМЗ».
6.   Затвердження  статуту ТОВ  «ЛКМЗ».
7.   Створення  органів  управління ТОВ  «ЛКМЗ».
8.   Обрання Генерального директора ТОВ «ЛКМЗ» та укладання з ним тру­дового  контракту.
9.   Визначення уповноважених осіб з питань державної реєстрації ТОВ «ЛКМЗ» та його установчих документів, а також припинення ПрАТ «ЛКМЗ» з подальшим скасуванням розміщення акцій та анулюванням свідоцтва про  випуск акцій  ПрАТ «ЛКМЗ».
Перелік акціонерів ПрАТ «ЛКМЗ», які мають право на участь у позачер­гових загальних зборах акціонерів, буде складений станом на 24.00 8 червня 2012 р. (за три робочих дні до дня проведення зборів) у поряд­ку, встановленому чинним законодавством про депозитарну систему Ук­раїни.
Акціонери Товариства можуть отримати інформацію, ознайомитися з відповідними документами, матеріалами, пов’язаними з проведенням по­зачергових загальних зборів акціонерів ПрАТ «ЛКМЗ», за адресою: Хар­ківська область, м.Лозова, вул. Свободи, 2-б, юридичний відділ, кім. № 308, у робочі дні з понеділка по п’ятницю з 14.00 до 16.00, а у день проведення загальних зборів також у місці їх проведення з 10.00 до 10.45. Особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з до­кументами Москаль Павло Вікторович, начальник юридичного відділу Товариства. Телефон для  довідок:  (05745) 7-53-92
Кожний акціонер не пізніше ніж за 20 календарних днів до дати прове­дення загальних зборів має право внести свої пропозиції до порядку денного позачергових загальних зборів у письмовій формі з дотриман­ням вимог п. 2 ст.38 Закону України «Про акціонерні товариства». Зміни до порядку денного загальних зборів вносяться лише шляхом включен­ня нових питань та проектів рішень із запропонованих питань. Особам, які прибудуть для участі у загальних зборах, при собі необхід­но мати оригінали документів, що посвідчують особу та підтверджують її повноваження (паспорт, довіреність, тощо), оформлені згідно чинного законодавства України.
Підсумки голосування з вище запропонованих питань порядку денного за­гальних зборів будуть оголошені на позачергових загальних зборах, під час яких буде проводитися голосування. Після закриття позачергових за­гальних зборів підсумки голосування будуть доведені до відома акціонерів товариства протягом 10 робочих днів з дати проведення цих загальних зборів шляхом ознайомленні кожного з акціонерів товариства з прото­колом про підсумки голосування від 14.06.2012 р. під особистий підпис. Голова комісії з припинення ПрАТ «ЛКМЗ»  Черномаз  Василь  Іванович
Річна інформація емітента за 2011 рік 1. Загальні відомості


1.1. Повне найменування емітента:

ПРАТ «СЛОБОДА»

1.2. Організаційно-правова форма:

Приватне акціонерне товариство

1.3. Місцезнаходження емітента:

вул. Лозівська, буд. 8, м. Харків, Ленінський, Україна, 61017

1.4. Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ емітента:

22677163

1.5. Міжміський код та телефон:

(057) 712-31-87

1.6. Серія і номер свідоцтва про держа­вну реєстрацію емітента:

А01  № 429273

1.7. Дата державної реєстрації:

03.08.1995

1.8. Адреса сторінки в мережі Інтернет, яка додатково використовується емітен­том для розкриття інформації:

 

2. Основні показники фінансово-господарської діяльності емітента - підприємства (тис. грн.)

 

 

Період

 

звітний

попередній

Усього активів

279864

225718

Основні засоби (за залишковою вартіс­тю)

9445

9460

Довгострокові фінансові інвестиції

262400

207092

Запаси

1632

1263

Сумарна дебіторська заборгованість

5590

6897

Грошові кошти та їх еквіваленти

557

779

Власний капітал

277234

218921

Статутний капітал

373

373

Нерозподілений прибуток (непокритий збиток)

276111

217798

Довгострокові зобов'язання

0

456

Поточні зобов'язання

2630

6341

Чистий прибуток (збиток) на одну прос­ту акцію (грн.)

0

0

Скоригований чистий прибуток (збиток) на одну просту акцію (грн.)

0

0

Середньорічна кількість простих акцій (шт.)

0

0

Цінні папери власних випусків, викуплені протягом звітного періоду

загальна номіналь­на вартість

0

0

у відсотках від статутного капіталу

0

0

Загальна сума коштів, витрачених на викуп цінних паперів власних випусків протягом періоду

0

0

Вартість чистих активів

277234

218921

3. Інформація про органи управління емітента, посадових осіб та його засновників Органами управління емітента є: - Загальні збори акціонерів Товариства; - Вико­навчий орган - Правління товариства; Органи контролю в Товаристві - Наглядова рада товариства та Ревізійна комісія. Інформація про посадових осіб емітента: Голова Правління - Шкарупа Ольга Іванівна; 1944 року народження. Освіта: вища. Стаж керівної роботи (років): 33. Найменування підприємства та попередня поса­да, яку займав: АТЗТ «Харківська бісквітна фабрика», заст. Директора по загаль­ним питанням. Повноваження та обов'язки посадової особи визначені Статутом Товариства. Розмір виплаченої винагороди встановлений згідно штатного розкла­ду та є конфіденційною інформацією. Винагорода в натуральній формі посадовій особі емітентом не надавалася. Змін у 2011 році не було. Стаж керівної роботи посадової особи - 33 роки. Попередня посада, яку займала посадова особа -АТЗТ «Харківська бісквітна фабрика», заст. Директора по загальним питанням. Інформація про паспортні дані відсутня оскільки посадова особа не надала згоди на її розкриття. Обіймає посаду Голови Правління ПРАТ «Слобода», місцезнахо­дження: м. Харків, вул. Лозівська, 8, та посаду заступника директора в ПАТ «Кон­дитерська фабрика «Харків'янка», за сумісництвом, місцезнаходження: м. Харків, вул. Коцарська, 24/26. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Член Правління - Домбровський Володимир Станіславович; 1960 року народження. Освіта: вища. Стаж керівної роботи (років): 20. Найменування підприємства та попередня посада, яку займав: АТЗТ «Харків­ська бісквітна фабрика», начальник цеху КІПіА. Повноваження та обов'язки поса­дової особи визначені Статутом Товариства. Винагорода в грошовій та в натура­льній формах посадовій особі емітента не виплачувалась. Змін у 2011 році не було. Стаж керівної роботи посадової особи - 20 років. Попередня посада, яку займала посадова особа - АТЗТ «Харківська бісквітна фабрика», начальник цеху КІПіА. Інформація про паспортні дані відсутня оскільки посадова особа не надала згоди на її розкриття. Обіймає посаду Голови Правління ПАТ «Кондитерська фаб­рика «Харків'янка», місцезнаходження: м. Харків, вул. Коцарська, 24/26. Інших посад, які передбачені трудовим законодавством України, в інших підприємствах не займає. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Член Правління - Костромітіна Людмила Борисівна; 1945 року народження. Освіта: вища. Стаж керівної роботи (років): 34. Найменування підприємства та попередня посада, яку займав: АТЗТ «Харківська бісквітна фаб­рика», голова Профкома. Повноваження та обов'язки посадової особи визначені Статутом Товариства. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітентом не виплачувалась Змін у 2011 році не було. Стаж керівної роботи посадової особи - 34 роки. Попередня посада, яку займала посадова особа -АТЗТ «Харківська бісквітна фабрика», голова Профкома. Інформація про паспортні дані відсутня оскільки посадова особа не надала згоди на її розкриття. Обіймає посаду Голови Профкома в ПАТ «Харківська бісквітна фабрика», місцезнаходжен­ня: м. Харків, вул. Лозівська, 8. Інших посад, які передбачені трудовим законодав­ством України, в інших підприємствах не займає. Непогашеної судимості за кори­сливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Голова Спостережної ради - Коваленко Олександр Васильович; 1945 року народження. Освіта: вища. Стаж керівної роботи (років): 39. Найменування підприємства та попередня поса­да, яку займав: ХВО кондитерської промисловості, начальник технічного відділу. Повноваження та обов'язки посадової особи визначені Статутом Товариства. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітентом не виплачувалась Змін у 2011 році не було. Стаж керівної роботи посадової особи -39 років. Попередня посада, яку займала посадова особа - ХВО кондитерської промисловості, начальник технічного відділу. Інформація про паспортні дані відсу­тня оскільки посадова особа не надала згоди на її розкриття. Обіймає посаду головного інженера в ПАТ «Кондитерська фабрика «Харків'янка», місцезнаходжен­ня: м. Харків, вул. Коцарська, 24/26. Інших посад, які передбачені трудовим зако­нодавством України, в інших підприємствах не займає. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Член Спостереж­ної ради - Голік Ольга Валентинівна; 1956 року народження. Освіта: вища. Стаж керівної роботи (років): 17. Найменування підприємства та попередня посада, яку займав: ХВО кондитерської промисловості, інженер-технолог. Повноваження та обов'язки посадової особи визначені Статутом Товариства. Винагорода в грошо­вій та в натуральній формах посадовій особі емітентом не виплачувалась Змін у 2011 році не було. Стаж керівної роботи посадової особи - 17 років. Попередня посада, яку займала посадова особа - ХВО кондитерської промисловості, інженер-технолог. Інформація про паспортні дані відсутня оскільки посадова особа не надала згоди на її розкриття. Обіймає посаду заст. Генерального директора по виробництву в ПАТ «Харківська бісквітна фабрика», місцезнаходження: м. Харків, вул. Лозівська, 8. Інших посад, які передбачені трудовим законодавством України, в інших підприємствах не займає. Непогашеної судимості за корисливі та посадо­ві злочини посадова особа емітента не має. Член Спостережної ради - Сергеєв Володимир Миколайович; 1952 року народження. Освіта: вища. Стаж керівної роботи (років): 20. Найменування підприємства та попередня посада, яку займав: Харківський Всесоюзний науково-дослідницький інститут жирів, ведучий інженер-технолог. Повноваження та обов'язки посадової особи визначені Статутом Това­риства. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітен­том не виплачувалась Змін у 2011 році не було. Стаж керівної роботи посадової особи - 20 років. Попередня посада, яку займала посадова особа - Харківський Всесоюзний науково-дослідницький інститут жирів, ведучий інженер-технолог. Інформація про паспортні дані відсутня оскільки посадова особа не надала згоди на її розкриття. Обіймає посаду начальника бісквітного цеху в ПАТ «Харківська бісквітна фабрика», місцезнаходження: м. Харків, вул. Лозівська, 8. Інших посад, які передбачені трудовим законодавством України, в інших підприємствах не за­ймає. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Голова Ревізійної комісії - Лапко Володимир Миколайович; 1964 року народження. Освіта: вища. Стаж керівної роботи (років): 14. Найменування підприємства та попередня посада, яку займав: МЧП «Балтика», головний бухгал­тер. Повноваження та обов'язки посадової особи визначені Статутом Товариства. Повноваження та обов'язки посадової особи визначені Статутом Товариства. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітента не ви­плачувалась. Змін у 2011 році не було. Стаж керiвної роботи посадової особи - 14 рокiв. Попередня посада, яку займала посадова особа - МЧП «Балтика», головний бухгалтер. Iнформацiя про паспортнi данi вiдсутня оскiльки посадова особа не надала згоди на її розкриття. Обіймає посаду головного бухгалтера в ПАТ «Хар­ківська бісквітна фабрика», місцезнаходження: м. Харків, вул. Лозівська, 8. Інших посад, які передбачені трудовим законодавством України, в інших підприємствах не займає. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Член Ревізійної комісії - Єгорова Валентина Григорівна; 1948 року народження. Освіта: вища. Стаж керівної роботи (років): 17. Найменування підприємства та попередня посада, яку займав: Науково-дослідницький технологічний інститут приборобудівництва, ст. інженер. Повноваження та обов'язки посадової особи визначені Статутом Товариства. Винагорода в грошовій та в натуральній формах посадовій особі емітентом не виплачувалась. Змін у 2011 році не було. Стаж керівної роботи посадової особи - 17 років. Попередня посада, яку займала поса­дова особа - Науково-дослідницький технологічний інститут приборобудівництва, ст. інженер. Інформація про паспортні дані відсутня оскільки посадова особа не надала згоди на її розкриття. Обіймає посаду заст. Генерального директора по загальним питанням в ПАТ «Харківська бісквітна фабрика», місцезнаходження: м. Харків, вул. Лозівська, 8. Інших посад, які передбачені трудовим законодавством України, в інших підприємствах не займає. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Головний бухгалтер - Осадча Тетяна Іванівна; 1954 року народження. Освіта: вища. Стаж керівної роботи (років): 21. Найменування підприємства та попередня посада, яку займав: Харківська бісквітна фабрика, заст. Головного бухгалтера. Головний бухгалтер призначений на посаду наказом № 48-А від 23.07.2004 року. Змін у 2011 році не було. Посадова особа відповідає за організацію обліку та звітності в Товаристві. Повноваження та обов'язки посадової особи визначені посадовою інструкцією та чинним законодавством України. Посадова особа отримує в товаристві заробітну плату, встановлену згідно штатного розкладу, розмір якої є конфіденційною інформацією. Винагорода в натуральній формі посадовій особі емітентом не на­давалася. Стаж керівної роботи посадової особи - 21 рік. Попередня посада, яку займала посадова особа - Харківська бісквітна фабрика, заст. головного бухгал­тера. Інформація про паспортні дані відсутня оскільки посадова особа не надала згоди на її розкриття. Інших посад, які передбачені трудовим законодавством України, в інших підприємствах не займає. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини посадова особа емітента не має. Інформація про засновників та/або учасників емітента та кількість і вартість акцій (розміру часток, паїв): Фізичні особи: Дуднік Тетяна Миколаївна; Засновнику/учаснику належить 0% від загальної кількості акцій (часток, паїв). Єгорова Валентина Григорівна; Засновни­ку/учаснику належить 0,8368% від загальної кількості акцій (часток, паїв). Леута Микола Якович; Засновнику/учаснику належить 0% від загальної кількості акцій (часток, паїв).
Мічуріна Надія Іллівна; Засновнику/учаснику належить 0% від загальної кількості акцій (часток, паїв). Моргачова Валентина Василівна; Засновнику/учаснику нале­жить 0,7027% від загальної кількості акцій (часток, паїв). Коваленко Олександр Васильович; Засновнику/учаснику належить 95,6604% від загальної кількості акцій (часток, паїв). Костромітіна Людмила Борисівна; Засновнику/учаснику належить 0,8368% від загальної кількості акцій (часток, паїв). Поддяконова Антоніна Яківна; Засновнику/учаснику належить 0% від загальної кількості акцій (часток, паїв). Сергеєв Володимир Миколайович; Засновнику/учаснику належить 0,8368% від загальної кількості акцій (часток, паїв). Чернобай Єфросинія Митрофанівна; За­сновнику/учаснику належить 0% від загальної кількості акцій (часток, паїв). Шка-рупа Ольга Іванівна; серія, номер, дата видачі та найменування органу, який видав паспорт паспорт: д/н, д/н,, д/н. Засновнику/учаснику належить 0,0805% від загальної кількості акцій (часток, паїв).
4. Інформація про випуски акцій Випуск зареєстровано 24.06.2010 року, номер свідоцтва про реєстрацію випуску - № 67/20/1/10, орган, що зареєстрував випуск - Харківське територіальне управління Державної комісії з цінних паперів та фон­дового ринку, код цінного папера - UA4000080188, тип цінного папера - Акції Іменні прості, форма існування - Бездокументарна, форма випуску - Іменні, номінальною вартістю 0,5 грн. у кількості 745690 штук, загальною номінальною вартістю 372845 грн., що складає 100% у статутному капіталі. В звiтному роцi Товариство цiннi папери не випускало, рiшення про їх випуск не приймало. Цiннi папери Емiтента на органiзацiйно оформлених ринках не обертаються, до лiстингу не включенi. Заяви для включення цiнних паперiв до лiстингу Емiтентом не нада­вались. Обiг цiнних паперiв Емiтента здiйснюється лише на внутрiшньому ринку України. 5. Інформація про зміну особи, яка веде облік прав власності на цінні папери емітента у депозитарній системі України: Протягом звiтного перiоду Това­риство змiнило особу, яка веде облiк прав власностi на цiннi папери у депозитарнiй системi, що пов'язано з дематерiалiзацiєю цiнних паперiв. Рiшення про переведення цiнних паперiв Товариства з документарної форми випуску у бездокументарну прийнято Загальними зборами акцiонерiв Товариства вiд 04.06.2010 р., Протокол б/н. Договiр на ведення реєстру власникiв iменних цiнних паперiв вiд 31.12.1996 року з реєстратором Товариством з обмеженою вiдповiдальнiстю «Інсвіт» (код за ЄДРПОУ 21236119) розiрвано. Укладено договiр з Депозитарієм - ПАТ «Національний Депозитарiй України» (код за ЄДРПОУ 30370711) та із Зберігачем - ТОВ «АРТЕЛЬ-ФІНАНС» (код за ЄДРПОУ 36691030), якому передано реєстр власників іменних цінних паперів емітента згiдно до акту приймання-передачi № б/н вiд 08.09.2010 р. 6. Інформація про загальні збори: Вид загальних зборів - чергові. Дата проведення: 18.04.2011 року. Кворум зборів: 100% до загальної кількості голосів. Перелік питань, що розглядалися на загаль­них зборах: 1. Обрання лічильної комісії та затвердження її складу. Обрання голо­вуючого та секретаря зборів. 2. Звіт Наглядової Ради Товариства за 2010 рік. 3. Звіт Правління про результати фінансово-господарської діяльності товариства за 2010 рік та плани на 2011 рік. 4. Звіт та висновки Ревізійної комісії Товариства щодо фінансової звітності за 2010 рік. 5. Про затвердження річного звіту Товари­ства. 6. Прийняття рішення про розподіл прибутку і збитків Товариства. 7. За­твердження    нової    редакції   статуту   Товариства.    8.    Прийняття    рішення    про
попереднє схвалення значних правочинів. Протягом визначеного законодавством терміну додаткових пропозицій до переліку питань порядку денного не подавало­ся. За результатами розгляду питань порядку денного були прийнятi такi рiшення: 1. Створити лічильну комісію в кількості 2-х осіб в наступному складі: Голова лічильної комісії - Моргачова В.В., Член комісії - Осадча Т.І. Обрати Головою зборів - Єгорову В.Г., секретарем зборів - Сергеєва В.М. 2. Затвердити звіт Наглядової Ради про виконану роботу за 2010 рік. 3. Затвердити звіт Правління про результати фінансово-господарської діяльності товариства за 2010 рік. 4. Затвердити звіт Ревізійної комісії щодо фінансової звітності за 2010 рік. 5. За­твердити річний звіт Товариства. 6. Направити з чистого прибутку за 2010 рік на виплату дивідендів суму 372 845,0 грн., залишок у сумі 41 678,755 тис. грн. на­правити на розвиток виробництва та поповнення обігових коштів. 7. Затвердити нову редакцію статуту Товариства. 8. Ухвалити вчинення значних правочинів, які у сумі перевищують 25% статутного фонду Товариства у розмірі від 56 364,65 тис. гривень до 100 000 000 гривень, що можуть виникати з 18.05.2011 року і до 18.05.2012 року, укладання договорів куплі-продажу, договорів кредитування і укладення договорів застави. По всім питанням ількість голосів, поданих «ЗА» становить 100 % від загальної кількості голосів осіб, які беруть участь у зборах. Позачергових загальних зборiв не проводилось, пропозицiй щодо проведеннята-ких зборiв не надходило. 7. Інформація про дивіденди

 

За результатами звітного

За результатами періоду,

періоду

що передував звітному

 

за прос­тими акці­ями

за привілейова­ними акціями

за прос­тими акці­ями

за привілейова­ними акціями

Сума нарахованих дивідендів, грн.

372845

0

372845

0

Нараховані дивіден-

 

 

 

 

ди на одну акцію,

0,5

0

0,5

0

грн.

 

 

 

 

Сума виплачених дивідендів, грн.

372845

0

372845

0

Дата складення

 

 

 

 

переліку осіб, які

 

 

 

 

мають право на

29.03.2012

01.01.1900

18.04.2011

01.01.1900

отримання дивіден-

 

 

 

 

дів

 

 

 

 

Дата виплати диві­дендів

02.04.2012

01.01.1900

23.05.2011

01.01.1900

За результатами періоду, що передував звітному:

 

Дата прийняття рішення про виплату дивідендів: 18.04.2011 р.

Дата складення переліку осіб, які мають право на отримання дивідендів:

18.04.2011  р.

 

Дата початку виплати дивідендів: 23.05.2011  р.

 

Розмір виплати дивідендів: 372845,00

 

Порядок виплати дивідендів: через касу Товариства

 

Строк виплати дивідендів: з 23.05.2011 року протягом шести місяців.

За результатами звітного періоду:

 

Дата прийняття рішення про виплату дивідендів: 29.03.2012 р.

Дата складення переліку осіб, які мають право на отримання дивідендів:

29.03.2012 р.

 

Дата початку виплати дивідендів: 02.04.2012 р.

 

Розмір виплати дивідендів: 372845,00

 

Порядок виплати дивідендів: через касу Товариства

 

Строк виплати дивідендів: з 02.04.2012 року протягом шести місяців.

8.   Інформація щодо аудиторського висновку. Інформація про аудиторську фірму, яка здійснила аудиторську перевірку емітента: Товариство з обмеженою відпові­дальністю «Аудиторська фірма «Консульт-Харків» (код за ЄДРПОУ - 23914079), організаційно-правова форма: Товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю. Місце­знаходження: вул. Б. Хмельницького, 14/16, м. Харків, Червонозаводський, Харкiвська, 61050. Аудитор має ліцензію на цей вид діяльності №1256, що видана: Аудиторська Палата України 26.01.2001 року. Контактний телефон: (057) 711-17-78, (066) 239-76-63, факс: д/н. Основний вид діяльності: Аудитор (аудиторськa фiрмa), якa надає аудиторськi послуги емiтенту. Послуги аудиторської фірми ТОВ «АФ «Консульт-Харків» надаються на підставі договору №4 від 27.02.2012 року. Аудиторська перевірка за підсумками 2009 та 2010 років не здійснювалася, у зв'язку з відсутністю вимог законодавства.
Загальний аудиторський висновок (звіт незалежного аудитора) щодо фінансової звітності ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “СЛОБОДА» за 2011 рік. м. Харків 28 березня 2012 р. Загальні умови виконання: Аудит річної фінансової звітності ПРАТ «СЛОБОДА» проведений аудиторською фірмою ТОВ АФ «Консульт-Харків». Річна фінансова звітність ПРАТ «СЛОБОДА» за 2011 р., що надана для перевірки, виконана у відповідності з вимогами частини 2 ст. 11 Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» та включає: - Баланс станом на 31.12.2011 р.; - Звіт про фінансові результати; - Звіт про рух грошових коштів; - Звіт про власний капітал; - Примітки до річної фінансової звітності; Пе­ревірка фінансової звітності ПРАТ «СЛОБОДА» (Товариства) проведена з відома Голови правління Шкарупи О.І., у відповідності з діючим законодавством України у сфері господарської діяльності, встановленого порядку ведення бухгалтерського обліку, формування і надання фінансової звітності, а також прийнятими в Україні Міжнародними стандартами контролю якості, аудиту, огляду, іншого надання впе­вненості та супутних послуг на підставі договору № 4 від 27.02.2012 р. Аудиторсь­ка перевірка проводилась з 28.02.2012 р. по 26.03.2012 р. Відповідальність за підготовку та достовірне відображення інформації в фінансових звітах у відповід­ності до застосованої концептуальної основи фінансової звітності та за організа­цію внутрішнього контролю, який би забезпечував запобігання виникненню випад­ків шахрайства, несе управлінський персонал Товариства. Аудитори несуть відпо­відальність за висловлення думки щодо фінансових звітів на підставі результатів аудиторської перевірки. Висновок. 1. Для підготовки фінансових звітів за 2011 рік ПРАТ «СЛОБОДА» використало концептуальну основу фінансової звітності, визна­чену національними положеннями (стандартами) бухгалтерського обліку. 2. Ауди­тори вважають, що з урахуванням наведеної інформації фінансові звіти ПРАТ «СЛОБОДА» за 2011 рік справедливо та достовірно в усіх суттєвих аспектах відо­бражають інформацію згідно з визначеною концептуальною основою фінансової звітності та відповідають вимогам діючого законодавства. 3. Наведена інформація та фінансова звітність дають уявлення про реальний стан активів і пасивів та фі­нансовий стан підприємства в цілому. Основні відомості про аудиторську фірму. -Товариство з обмеженою відповідальністю Аудиторська фірма «Консульт-Харків»; -Код ЄДР - 23914079; -Свідоцтво про внесення до Реєстру аудиторських фірм та аудиторів № 1256 від 26.01.2001 р. (діє до 23.12.2015 р.); - Місцезнаходження: 61050, м.Харків, вул. Б.Хмельницького, 14/16. -Тел./факс. (066) 239-76-63, (057) 711-17-78. Директор ТОВ АФ «Консульт-Харків» Т.М.Плетньова (Сертифікат ауди­тора № 000624), Аудитор Ю.В. Шабанов (Сертифікат аудитора № 004785)
9.  Інформація щодо дати розміщення повного тексту річної інформації у загально­доступній інформаційній базі даних Комісії та іншого оприлюднення
Річна інформація розміщена у загальнодоступній інформаційній базі даних Комісії (дата) Річна інформація розміщена на сторінці (за наявності)   в мережі Інтернет   (адреса сторінки)   (дата)
10.  Підпис

10.1.  Особа, зазначена нижче, підтверджує достовірність наведеної інформації та визнає, що вона несе відповідальність згідно з законодавством.
10.2.  Голова Правління Шкарупа Ольга Іванівна