Вівторок, 09 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство "Тернопільвтормет", код за ЄДРПОУ 00190762
Адреса: ТЕРНОПIЛЬСЬКА ОБЛ., ТЕРНОПIЛЬСЬКИЙ Р-Н, СМТ ВЕЛИКА БЕРЕЗОВИЦЯ ВУЛ. НАЦIОНАЛЬНОГО ВIДРОДЖЕННЯ БУД. 14
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 98 від 25.05.2012, № сторінки 20

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 12.06.2012
Місце проведення: Україна, Тер­нопільська обл., Тернопільський район, смт Велика Березовиця, вул. Національного Відро­дження, буд. 14 (актовий зал).

публічне акціонерне товариство «тернопільвтормет»
Інформація для публікації та персонального повідомлення кожного акціонера
Публічне акціонерне товариство «Тернопільвтормет» (код ЄДРПОУ 00190762), що зна­ходиться за адресою: Україна, Тернопільська обл., Тернопільський район, смт Велика Бере-зовиця, вул. Національного Відродження, буд. 14, повідомляє Вас, що позачергові Загальні збори акціонерів відбудуться 12 червня 2012 року о 10.00 годині за адресою: Україна, Тер­нопільська обл., Тернопільський район, смт Велика Березовиця, вул. Національного Відро­дження, буд. 14 (актовий зал).
Реєстрація акціонерів та їх представників буде проводитися з 09:00 до 09:45 год. Для реєстрації необхідно мати документ, що посвідчує особу; для представників акціонерів — доручення на право участі у зборах, оформлене у відповідності до чинного законодавства.
Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах — 06 червня 2012 року.
Порядок денний:
1. Про обрання Голови загальних зборів акціонерів та секретаря.
2. Про обрання лічильної комісії.
3. Прийняття рішень з питань порядку проведення загальних зборів Товариства.
4. Про розгляд клопотання ПІІ ТОВ «Євро Фінанс ЛТД», щодо надання Товариством в заставу АТ «Ощадбанк» його частки в статутному капіталі/корпоративних майнових прав ПІІ ТОВ «Євро Фінанс ЛТД» в забезпечення виконання зобов'язань ПІІ ТОВ «Євро Фінанс ЛТД» перед АТ «Ощадбанк» за договором кредитної лінії.
5. Про передачу в заставу АТ «Ощадбанк» Товариством його частки в статутному капіта­лі/корпоративних майнових прав ПІІ ТОВ «Євро Фінанс ЛТД», шляхом укладання відповід­ного договору застави з АТ «Ощадбанк», який є значним правочином, в забезпечення кре­дитних зобов'язань ПІІ ТОВ «Євро Фінанс ЛТД» за договором кредитної лінії перед АТ «Ощадбанк».
6. Про надання згоди на передачу (продаж/відступлення) частки Товариства в статутно­му капіталі/корпоративних майнових прав ПІІ ТОВ «Євро Фінанс ЛТД» у разі невиконання кредитних зобов'язань ПІІ ТОВ «Євро Фінанс ЛТД» за договором кредитної лінії перед АТ «Ощадбанк» у зв'язку з реалізацією АТ «Ощадбанк» прав заставодержателя.
7. Про відмову Товариства від свого переважного права на придбання частки/ок в ста­тутному капіталі/корпоративних майнових прав ПІІ ТОВ «Євро Фінанс ЛТД» в інших учасни­ків ПІІ ТОВ «Євро Фінанс ЛТД» у разі її/їх відчуження (продажу/відступлення) у зв'язку з реалізацією АТ «Ощадбанк» прав заставодержателя.
8. Про надання згоди на заміну учасника/ів ПІІ ТОВ «Євро Фінанс ЛТД» та реєстрацію статуту ПІІ ТОВ «Євро Фінанс ЛТД» в новій редакції в разі звернення АТ «Ощадбанк» стяг­нення за відповідним договором застави частки в статутному капіталі/корпоративних май­нових прав ПІІ ТОВ «Євро Фінанс ЛТД».
9. Про надання повноважень Голові правління (Генеральному директору) ПАТ «Терно-пільвтормет» на участь та голосування на загальних зборах учасників ПІІ ТОВ «Євро Фінанс ЛТД» з питань, наведених в пп. 5-8 цього порядку денного.
10. Про надання повноважень Голові правління (Генеральному директору) ПАТ «Терно-пільвтормет» на укладання та підписання від імені Товариства з АТ «Ощадбанк» відповід­ного договору застави частки в статутному капіталі/корпоративних майнових прав ПІІ ТОВ «Євро Фінанс ЛТД», інших договорів/угод/правочинів в тому числі додаткових договорів/ договорів про внесення змін, інших необхідних документів.
Акціонери можуть ознайомитися з матеріалами під час підготовки до Загальних зборів акціонерів у робочі дні: з понеділка по п'ятницю з 8:00 до 16:30 години за адресою: Терно­пільська обл., Тернопільський район, смт Велика Березовиця, вул. Національного Відро­дження, буд. 14, кімната юриста.
Посадова особа Товариства, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з до­кументами — юрисконсульт.
Телефон для довідок: 0352 27 41 67. _Правління ПАТ «Тернопільвтормет»