Вівторок, 09 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство "Вторинні ресурси", код за ЄДРПОУ 24714951
Адреса: М.КIРОВОГРАД, КIРОВСЬКИЙ Р-Н ВУЛ. ВИСТАВОЧНА БУД. 2Г
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 98 від 25.05.2012, № сторінки 21

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 13.06.2012
Місце проведення: Україна, Кіровоградська обл., м. Кіровоград, вул. Виставочна, 2Г (актовий зал).

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ВТОРИННІ РЕСУРСИ»
Інформація для публікації та персонального повідомлення кожного акціонера
Публічне акціонерне товариство «Вторинні ресурси», що знаходиться за адресою: Україна, Кіровоградська обл., м. Кіровоград, вул. Виставочна, 2Г, (код ЄДРПОУ 24714951) повідомляє Вас, що позачергові Загальні збори акціонерів відбудуться 13 червня 2012 року об 11.00 годині за адресою: Україна, Кіровоградська обл., м. Кіровоград, вул. Виставочна, 2Г (актовий зал).
Реєстрація акціонерів та їх представників буде проводитися з 10:00 до 10:45 год. Для реєстрації необхідно мати документ, що посвідчує особу; для представників акціонерів — доручення на право участі у зборах, оформлене у відповідності до чинного законодавства.
Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах — 07 червня 2012 року.
Порядок денний:
1. Про обрання Голови загальних зборів акціонерів та секретаря.
2. Про обрання лічильної комісії.
3. Прийняття рішень з питань порядку проведення загальних зборів Товариства.
4. Про розгляд клопотання ПІІ ТОВ «Євро Фінанс ЛТД», щодо надання Товариством в заставу АТ «Ощадбанк» його частки в статутному капіталі/корпоративних майнових прав ПІІ ТОВ «Євро Фінанс ЛТД» в забезпечення виконання зобов'язань ПІІ ТОВ «Євро Фінанс ЛТД» перед АТ «Ощадбанк» за договором кредитної лінії.
5. Про передачу в заставу АТ «Ощадбанк» Товариством його частки в статутному ка­піталі/корпоративних майнових прав ПІІ ТОВ «Євро Фінанс ЛТД», шляхом укладання від­повідного договору застави з АТ «Ощадбанк», який є значним правочином, в забезпечен­ня кредитних зобов'язань ПІІ ТОВ «Євро Фінанс ЛТД» за договором кредитної лінії перед АТ «Ощадбанк».
6. Про надання згоди на передачу (продаж/відступлення) частки Товариства в статут­ному капіталі/корпоративних майнових прав ПІІ ТОВ «Євро Фінанс ЛТД» у разі невиконан­ня кредитних зобов'язань ПІІ ТОВ «Євро Фінанс ЛТД» за договором кредитної лінії перед АТ «Ощадбанк» у зв'язку з реалізацією АТ «Ощадбанк» прав заставодержателя.
7. Про відмову Товариства від свого переважного права на придбання частки/ок в статутному капіталі/корпоративних майнових прав ПІІ ТОВ «Євро Фінанс ЛТД» в інших учасників ПІІ ТОВ «Євро Фінанс ЛТД» у разі її/їх відчуження (продажу/відступлення) у зв'язку з реалізацією АТ «Ощадбанк» прав заставодержателя.
8. Про надання згоди на заміну учасника/ів ПІІ ТОВ «Євро Фінанс ЛТД» та реєстрацію статуту ПІІ ТОВ «Євро Фінанс ЛТД» в новій редакції в разі звернення АТ «Ощадбанк» стягнення за відповідним договором застави частки в статутному капіталі/корпоративних майнових прав ПІІ ТОВ «Євро Фінанс ЛТД».
9. Про надання повноважень Голові правління (Генеральному директору) ПАТ «Вто­ринні ресурси» на участь та голосування на загальних зборах учасників ПІІ ТОВ «Євро Фінанс ЛТД» з питань, наведених в пп. 5-8 цього порядку денного.
10. Про надання повноважень Голові правління (Генеральному директору) ПАТ «Вто­ринні ресурси» на укладання та підписання від імені Товариства з АТ «Ощадбанк» відпо­відного договору застави частки в статутному капіталі/корпоративних майнових прав ПІІ ТОВ «Євро Фінанс ЛТД», інших договорів/угод/правочинів, в тому числі додаткових договорів/договорів про внесення змін, інших необхідних документів
Акціонери можуть ознайомитися з матеріалами під час підготовки до Загальних збо­рів акціонерів у робочі дні: з понеділка по п'ятницю з 8:00 до 17:00 години за адресою: Кіровоградська обл., м. Кіровоград, вул. Виставочна, 2Г (кімната юриста).
Посадова особа Товариства, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з до­кументами — Багаченко Г.М.
Телефон для довідок: 56-91-26.
Правління ПАТ «Вторинні Ресурси»