Неділя, 28 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство "Норинський щебзавод", код за ЄДРПОУ 04865033
Адреса: 11154, Житомирська область, Овруцький район, с. Норинськ, вул.. Шкільна, б. 16
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 125 від 06.07.2012, № сторінки 22

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 17.08.2012
Місце проведення: 11154, Житомирська область, Овруцький район, с. Норинськ, вул.. Шкільна, б. 16

Повідомлення про проведення позачергових загальних зборів та порядок денний ДО УВАГИ АКЦІОНЕРІВ! ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "НОРИНСЬКИЙ ЩЕБЗАВОД"
(далі - Товариство) (місцезнаходження 11154, Житомирська область, Овруцький район, с. Норинськ, вул.. Шкільна, б. 16) Повідомляємо, що 17 серпня 2012 року за адресою: Україна, 11154, Житомирська область, Овруцький район, с. Норинськ, вул. Шкільна, б. 16, к. № 2, відбудуться позачергові загальні збори акціонерів. Реєстрація акціонерів: 17 серпня 2012 року з 18.10 до 18.45 за місцем проведення позачергових загальних зборів акціонерів Товариства. Початок зборів о 19.00. Дата складання Переліку акціонерів (а саме реєстр власників іменних цінних паперів), які мають право на участь у загальних зборах -13.08.2012 р. Перелік питань, що виносяться на голосування (порядок денний):
1. Обрання лічильної комісії.
2. Обрання Голови та секретаря Загальних зборів.
3. Прийняття рішень з питань порядку проведення Загальних зборів акціонерів.
4. Прийняття рішення про припинення повноважень Ревізора Товариства.
5. Обрання Ревізора Товариства.
6. Прийняття рішення про встановлення терміну виконання Ревізором Товариства своїх повноважень.
7. Прийняття рішення про припинення повноважень Членів Наглядової Ради Товариства.
8. Прийняття рішення про встановлення кількісного складу Наглядової Ради Товариства та встановлення терміну виконання членами Наглядової Ради Товариства своїх повноважень.
9. Обрання членів Наглядової ради Товариства.
10. Затвердження умов цивільно-правового договору, що укладатиметься з членами Наглядової ради Товариства та обрання особи, яка уповноважується на підписання цивільно-правових договорів з членами Наглядової ради Товариства.
11. Прийняття рішення про збільшення статутного капіталу акціонерного товариства шляхом приватного розміщення додаткових акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додаткових внесків.
12. Прийняття рішення про приватне розміщення акцій.
13. Прийняття рішення про затвердження переліку інвесторів, серед яких передбачено розміщення акцій, щодо яких прийнято рішення про приватне розміщення.
14. Визначення уповноваженого органу та уповноважених осіб Товариства яким надаються повноваження на прийняття рішень та здійснення дій, передбачених чинним законодавством України, щодо збільшення статутного капіталу Товариства.
Акціонер до проведення зборів за запитом має можливість ознайомитися з проектом (проектами) рішення з питань порядку денного. Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до порядку денного Загальних зборів Товариства. Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення загальних зборів, а щодо кандидатів до складу органів товариства - не пізніше ніж за сім днів до дати проведення загальних зборів. Пропозиція до порядку денного Загальних зборів Товариства подається в письмовій формі із зазначенням прізвища (найменування) акціонера, який її вносить, кількості, типу та/або класу належних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення, а також кількості, типу та/або класу акцій, що належать кандидату, який пропонується цим акціонером до складу органів Товариства.
Кожний акціонер має можливість ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, звернувшись за письмовим запитом або особисто до відповідальної посадової особи, кожний робочий день з 10-00 по 16-00 (перерва з 12-00 по 13-00) за адресою: 11154, Житомирська область, Овруцький район, с. Норинськ, вул.. Шкільна, б. 16, каб. № 3, а в день проведення Загальних зборів - також у місці їх проведення. Письмовий запит щодо ознайомлення з документами, необхідними для прийняття рішень, повинен містити прізвище, ім'я, по батькові (найменування) акціонера, адресу місця проживання (місцезнаходження) або поштову адресу. У разі особистого звернення до Товариства, акціонер повинен мати документ, що підтверджує його особу та/або повноваження. Посадовою особою Товариства, відповідальною за порядок ознайомлення акціонерів з документами, визначається Генеральний директор - Зелінський Степан Васильович.
Для участі у зборах необхідно мати при собі паспорт що підтверджує його особу та документ, що підтверджує його повноваження або доручення, оформлене відповідно до діючого Законодавства.
Довідки за телефоном Тел/факс (04148) 7 12131, факс (04148) 6 3022