Понеділок, 22 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "УКРМЕДІАІНФОРМ", код за ЄДРПОУ 36346925
Джерело інформації: www.stockmarket.gov.ua, № від 22.03.2019, № сторінки

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 25.04.2019
Місце проведення:

Повідомлення

про проведення річних загальних зборів акціонерів

ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "УКРМЕДІАІНФОРМ"

(місцезнаходження Товариства: 02094, м. Київ, вул. Магнітогорська, буд. 1)

повідомляє про проведення річних загальних зборів акціонерів.

                1. Дата, час та місце проведення річних загальних зборів акціонерів: 25 квітня 2019 року о 11.00  годині за адресою: Україна, 02094, м. Київ, вул. Магнітогорська, буд. 1, кім. 308.

2. Час початку і закінчення реєстрації акціонерів для участі у річних загальних зборах: реєстрація акціонерів для участі у річних загальних зборах з 10-30 до 11:00 в день проведення зборів.

3. Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у річних загальних зборах: перелік акціонерів складений станом на 24 годину 19 квітня 2019 року.

4. Перелік питань разом з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного:

             Перелік питань, включених до проекту порядку денного:

1. Встановлення кількісного складу та обрання членів лічильної комісії, встановлення порядку проведення загальних зборів акціонерів  Товариства.

2. Обрання голови та секретаря річних загальних зборів акціонерів ПАТ "УКРМЕДІАІНФОРМ".

3. Звіт Правління ПАТ "УКРМЕДІАІНФОРМ" про результати фінансово-господарської діяльності за 2018 рік та  прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.

            4.  Звіт Наглядової ради ПАТ "УКРМЕДІАІНФОРМ" за 2018 рік та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.

            5.  Звіт Ревізійної комісії ПАТ "УКРМЕДІАІНФОРМ" про результати перевірки фінансово-господарської діяльності за 2018 рік та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту, затвердження висновку Ревізійної комісії.

                   6.  Затвердження річного звіту ПАТ "УКРМЕДІАІНФОРМ"за 2018 рік, розподіл прибутку і збитків.

7. Зміна типу товариства з публічного акціонерного товариства на приватне акціонерне товариство. Зміна найменування товариства.

8. Затвердження змін до Статуту шляхом викладення в новій редакції, надання повноважень на підписання Статуту в новій редакції.

9. Прийняття рішення про припинення повноважень членів Наглядової ради Товариства.

10. Обрання членів Наглядової ради Товариства.

11. Затвердження умов цивільно-правових договорів, що укладатимуться з головою та членами Наглядової ради Товариства, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів з головою та членами Наглядової ради.

Проекти рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного:

Питання № 1. Встановлення кількісного складу та обрання членів лічильної комісії, встановлення порядку проведення загальних зборів акціонерів  Товариства.

Проект рішення:

             1. 1. Обрати лічильну комісію у складі: голова лічильної комісії Товариства Мудрика А.М.

1.2. Встановити порядок проведення загальних зборів акціонерів Товариства: виступи та обговорення до 15 хвилин; голосування на загальних зборах акціонерів з питань порядку денного проводиться з використанням бюлетенів для голосування.

Питання № 2. Обрання голови та секретаря річних загальних зборів акціонерів ПАТ ″УКРМЕДІАІНФОРМ″.

Проект рішення:

2.1. Обрати головою загальних зборів Асланяна Е., а секретарем – Демченка С.А.

Питання № 3. Звіт Правління ПАТ ″УКРМЕДІАІНФОРМ″ про результати фінансово-господарської діяльності за 2018 рік та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.

Проект рішення:

3.1.  Затвердити звіт Правління ПАТ ″УКРМЕДІАІНФОРМ″ про результати фінансово-господарської діяльності за 2018 рік.

Питання № 4. Звіт Наглядової ради ПАТ ″УКРМЕДІАІНФОРМ″ за 2018 рік та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту.

Проект рішення:

4.1. Затвердити звіт Наглядової ради ПАТ ″УКРМЕДІАІНФОРМ″ за 2018 рік.

Питання № 5. Звіт Ревізійної комісії ПАТ ″УКРМЕДІАІНФОРМ″ про результати перевірки фінансово-господарської діяльності за 2018 рік та прийняття рішення за наслідками розгляду звіту, затвердження висновку  Ревізійної комісії.

Проект рішення:

5.1. Затвердити звіт Ревізійної комісії ПАТ ″УКРМЕДІАІНФОРМ″ про результати перевірки фінансово-господарської діяльності за 2018 рік.

5.2.  Затвердити висновок  Ревізійної комісії про підтвердження достовірності та повноти даних фінансової звітності ПАТ ″УКРМЕДІАІНФОРМ″ за 2018 рік.

Питання № 6. Затвердження річного звіту ПАТ ″УКРМЕДІАІНФОРМ″  за 2018 рік, розподіл прибутку і збитків.

Проект рішення:

6.1. Затвердити річний звіт ПАТ ″УКРМЕДІАІНФОРМ″  за 2018 рік.

6.2. Прийняти до уваги відсутність прибутку та наявність збитків за результатами 2018 року.

Питання № 7. Зміна типу товариства з публічного акціонерного товариства на приватне акціонерне товариство. Зміна найменування товариства.

Проект рішення:

7.1. Змінити тип товариства з публічного акціонерного товариства на приватне акціонерне товариство. Тип товариства визначити в статуті.

7.2. Змінити найменування ПАТ ″УКРМЕДІАІНФОРМ″  у зв’язку із зміною типу акціонерного товариства. Нове найменування товариства – Акціонерне товариство  ″УКРМЕДІАІНФОРМ″.

Питання № 8. Затвердження змін Проект рішення:

8.1. Затвердити зміни до Статуту АТ ″УКРМЕДІАІНФОРМ″  шляхом викладення в новій редакції.

8.2. Уповноважити виконуючого обов’язки Голови правління підписати Статут АТ ″УКРМЕДІАІНФОРМ″ в новій редакції.

Питання № 9.  Прийняття рішення про припинення повноважень членів Наглядової ради Товариства.

Проект рішення:

9.1. Припинити повноваження членів Наглядової ради Товариства з 25.04.2019 року: Едварда Асланяна, Себастієна Рейя, Деметра Філіпу, Набіла Качау, Гусаченка Олександра.

Питання № 10. Обрання членів Наглядової ради Товариства.

Рішення по цьому питанню проводиться кумулятивним голосуванням, у зв’язку із чим відповідно до ст. 35 Закону України «Про акціонерні товариства» в повідомленні цей проект рішення не оприлюднюється.

Питання № 11. Затвердження умов цивільно-правових договорів, що укладатимуться з головою та членами Наглядової ради Товариства, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів з головою та членами Наглядової ради.

Проект рішення:

11.1. Затвердити умови цивільно-правових договорів, з головою та членами Наглядової ради АТ ″УКРМЕДІАІНФОРМ″.

11.2. Визначити, що голова та члени наглядової ради здійснюють свої повноваження на безоплатній основі.                11.3. Уповноважити виконуючого обов’язки Голови правління на підписання цивільно-правових договорів з головою та членами Наглядової ради АТ ″УКРМЕДІАІНФОРМ″.

5. Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного:  36346925.smida.gov.ua.

Загальна кількість акцій станом на дату складення переліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення загальних зборів – 112 000 000 (сто дванадцять мільйонів) штук простих іменних акцій.

Загальна кількість голосуючих акцій станом на дату складення переліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення загальних зборів – 112 000 000 (сто дванадцять мільйонів) штук простих іменних акцій (голосів).

Для участі у річних загальних зборах акціонерів необхідно мати документ, що посвідчує особу акціонера, а уповноваженим представникам акціонерів – довіреність на право участі та голосування на річних загальних зборах, оформлену відповідно до вимог чинного законодавства України, та документ, що посвідчує особу.

6. Порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, з якими вони можуть ознайомитися під час підготовки до річних загальних зборів: акціонери мають право ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного за місцезнаходженням Товариства: Україна, 02094, м. Київ, вул. Магнітогорська, буд. 1, кім. 308, у робочі дні з 10-00 до 17-00, а в день проведення позачергових загальних зборів – в місці їх проведення. Посадова особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами – Демченко Станіслав Анатолійович.

Довідки за тел. (044) 239-14-71.

7. Від дати надіслання повідомлення про проведення річних загальних зборів до дати проведення річних загальних зборів акціонери мають право:

- ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, а у разі якщо порядок денний загальних зборів передбачає голосування з питань, визначених статтею 68 Закону України «Про акціонерні товариства», акціонери мають право ознайомитися з проектом договору про викуп товариством акцій відповідно до порядку, передбаченого статтею 69 вказаного Закону;

- отримати письмові відповіді на письмові запитання щодо питань, включених до проекту порядку денного  річних загальних зборів та порядку денного річних загальних зборів до дати проведення річних загальних зборів. Письмове звернення надсилається акціонером за адресою місцезнаходження Товариства. Товариство може надати одну загальну відповідь на всі запитання однакового змісту;

- вносити пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного, а також щодо нових кандидатів до складу органів Товариства, кількість яких не може перевищувати кількісного складу кожного з органів. Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення зборів, а щодо кандидатів до складу органів Товариства – не пізніше ніж за 7 днів до дати зборів. Пропозиції повинні містити інформацію, зазначену в ст. 38 Закону України «Про акціонерні товариства».

Для реєстрації учасникам необхідно мати при собі документ, який посвідчує особу, а представникам акціонерів – також довіреність, оформлену згідно з чинним законодавством України.

8. Представником акціонера може бути фізична особа або уповноважена особа юридичної особи. Посадові особи органів Товариства не можуть бути представниками інших акціонерів Товариства. Акціонер має право призначити свого представника постійно або на певний строк. Акціонер має право у будь – який момент замінити свого представника, повідомивши про це директора Товариства.

Довіреність на право участі та голосування на річних загальних зборах, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняють нотаріальні дії, а також може посвідчуватися депозитарною установою у встановленому Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку порядку. Довіреність на право участі та голосування на річних загальних зборах від імені юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами.

Довіреність на право участі та голосування на річних загальних зборах Товариства може містити завдання щодо голосування, тобто перелік питань, порядку денного річних загальних зборів із зазначенням того, як і за яке (проти якого) рішення потрібно проголосувати. Під час голосування на річних загальних зборах представник повинен голосувати саме так, як передбачено завданням щодо голосування. Якщо довіреність не містить завдання щодо голосування, представник вирішує всі питання щодо голосування на річних загальних зборах акціонерів на свій розсуд.

Акціонер має право видати довіреність на право участі та голосування на річних загальних зборах декільком своїм представникам. Акціонер має право у будь-який час відкликати чи замінити свого представника на річних загальних зборах акціонерного товариства. Надання довіреності на право участі та голосування на річних загальних зборах не виключає право участі на цих загальних зборах акціонера, який видав довіреність, замість свого представника.

9. Основні показники фінансово-господарської діяльності підприємства (тис. грн.)

Найменування показника

Період

звітний (2018 рік)

попередній (2017 рік)

Усього активів

28005

28005

Основні засоби (за залишковою вартістю)

0

 

0

Запаси

0

2800

0

Сумарна дебіторська заборгованість

0

0

Гроші та їх еквіваленти

0

0

Нерозподілений прибуток (непокритий збиток)

0

0

Власний капітал

27992

 

28005

 

Зареєстрований (пайовий/статутний) капітал

28000

28000

Довгострокові зобов'язання і забезпечення

0

0

Поточні зобов'язання і забезпечення

13

0

Чистий фінансовий результат: прибуток (збиток)

-13

0

Середньорічна кількість акцій (штук)

112000000

112000000

Чистий прибуток (збиток) на одну просту акцію (грн.)

0

0

                               Наглядова рада  ПАТ  "УКРМЕДІАІНФОРМ"