Неділя, 28 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Відкрите акціонерне товариство "Буський молокозавод", код за ЄДРПОУ 22341836
Адреса: ЛЬВIВСЬКА ОБЛ., БУСЬКИЙ Р-Н, С.ОЖИДIВ
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 38 від 27.02.2013, № сторінки 16

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 05.04.2013
Місце проведення: 80530, Львівська область, Буський район, с. Ожидів

Шановні акціонери!
відкрите акціонерне товариство «буський
молокозавод»  код ЄДРПОУ 22341836, місцезнаходження товариства: 80530, Львівська область, Буський район, с. Ожидів повідомляє
про скликання позачергових загальних зборів акціонерів, які відбудуться 5 квітня 2013 року, об 11.00 за адресою Товариства в адміністративному
приміщені. Початок реєстрації учасників за місцем проведення зборів відбудеться 5 квітня 2013 року з 10.00 до 10.50. Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах: 1 квітня 2013 року. Порядок денний:
1. Про обрання Голови та Секретаря позачергових Загальних зборів.
2. Про обрання членів лічильної комісії позачергових Загальних зборів.
3. Про затвердження порядку проведення та регламенту позачергових Загаль­них зборів.
4. Про затвердження звіту ліквідаційної комісії та ліквідаційного балансу То­вариства.
5. Скасування реєстрації випуску акцій та анулювання свідоцтва про реєстра­цію випуску акцій.
Акціонер Товариства має право ознайомитись з документами (проекти рішень, документи необхідні для прийняття рішень з питань порядку денного, тощо) під час підготовки до позачергових Загальних зборів на наступний робочий день з дати отримання Товариством запиту акціонера про необхідність отримання матеріалів для підготовки до позачергових Загальних зборів, за адресою: 80530, Львівська область, Буський район, с. Ожидів з понеділка по середу з 10.00 до 15.00, в адміністративному приміщені (приймальня):, а в день проведення по­зачергових Загальних зборів - за місцем проведення Зборів. Особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, а та­кож за вчасне повідомлення акціонерів про проведення та про зміни у по­рядку денному позачергових Загальних зборів, - Голова ліквідаційної комісії Особа Ємілія Андріївна.
Для реєстрації учасникам позачергових Загальних зборів необхідно мати при собі паспорт або документ, що його замінює; представникам акціонерів та юридичним особам - паспорт або документ, що його замінює, та довіреність, оформлену у відповідності до чинного законодавства України або копія доку­менту (протокол, наказ) про призначення керівника юридичної особи.
Голова ліквідаційної комісії Особа Є.А.