Неділя, 28 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Закрите Акціонерне Товариство "Хандельсіммобіліен Інвестмент Україна", код за ЄДРПОУ 31239073
Джерело інформації: Урядовий кур'єр, № 55 від 23.03.2013, № сторінки 21

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 24.05.2013
Місце проведення: м. Київ, вул. Хрещатик, 34 (в приміщенні офісу товариства)

До уваги акціонерів Закритого акціонерного товариства «Хандельсіммобіліен Інвестмент Україна»

Виконавчий орган ЗАТ «Хандельсіммобіліен Інвестмент Україна» (код за ЄДРПОУ 31239073) повідомляє, що 24 травня 2013 року о 12 годині за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 34 (в приміщенні офісу товариства) - відбудуться загальні збори акціо­нерів товариства.

Порядок денний:

  1. Обрання лічильної комісії.

  2. Обрання Голови та Секретаря Загальних зборів акціонерів.

  3. Припинення договору зі зберігачем цінних паперів товариства - ПАТ «ІНТЕГ- РАЛ-БАНК».

  4. Обрання нового зберігача цінних паперів товариства та уповноваження дирек­тора товариства на укладення договору з новим зберігачем.

  5. Визначення Дати обліку та Дати закриття реєстру акціонерів в зв’язку з при­пиненням договору зі зберігачем цінних паперів товариства — ПАТ «ІНТЕГ- РАЛ-БАНК» та обранням нового зберігача.

  6. Призначення уповноважених осіб, яким надається повноваження здійснити персональні повідомлення всіх акціонерів про прийняті Загальними зборами акціонерів товариства рішення про припинення договору зі зберігачем цінних паперів товариства — ПАТ «ІНТЕГРАЛ-БАНК» та обрання нового зберігача цін­них паперів товариства.

  7. Про затвердження способу та тексту повідомлення для акціонерів про припи­нення договору зі зберігачем цінних паперів товариства — ПАТ «ІНТЕГРАЛ- БАНК» та обрання нового зберігача цінних паперів товариства.

Перелік акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах, складається станом на 24 годину за три робочих дні до дня проведення зборів у порядку, вста­новленому законодавством про депозитарну систему України.

Акціонери мають право 23 травня 2013 року ознайомитись з матеріалами, необ­хідними для підготовки до загальних зборів, в робочі дні з 10.00 до 18.00 за адре­сою: м. Київ, вул. Хрещатик, 34 (в приміщенні офісу товариства).

Реєстрація учасників зборів відбудеться з 11.30 до 11.55. Для участі в зборах не­обхідно мати при собі документ, що засвідчує особу акціонера; для представників акціонерів, крім документу, що засвідчує особу—доручення на право участі у збо­рах.

Довідки за телефоном: (044) 235-13-18

Директор ЗАТ «Хандельсіммобіліен Інвестмент Україна»