Понеділок, 01 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Закрите акціонерне товариство “Вищий навчальний заклад “Національна академія управління”, код за ЄДРПОУ 16476880
Адреса: м. Київ, вул. Вінницька, буд. 10
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 66 від 05.04.2013, № сторінки 17

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 07.05.2013
Місце проведення: м. Київ, вул. Вінницька, буд. 10

ЗАКРИТЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО
«ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ УПРАВЛІННЯ»
(код за ЄДРПОУ: 16476880, місцезнаходження: м. Київ, вул. Вінницька, буд. 10) повідомляє, про проведення Загальних зборів акціонерів, які відбудуться 07 травня 2013 року о 12.00 год. у кабінеті президента за адресою: м. Київ, вул. Вінницька, буд. 10.
Реєстрація акціонерів та їх представників проводиться з 11.00 до 11.45 за місцем та в день проведення зборів. Телефон: (044) 246-24-44. Для реєстрації акціонерам (учасникам), їх уповноваженим представникам необхідно мати документи, що посвід­чують їх особу. Уповноважений представник також повинен мати довіреність (або ін­ший документ), що посвідчує його повноваження.
Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах: 25 квітня 2013 року.
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1. Про обрання лічильної комісії, Голови та Секретаря Загальних зборів акціонерів.
2. Про скасування рішення загальних зборів акціонерів від 01 квітня 2011 року -про припинення ЗАТ «Вищий навчальний заклад «Національна академія управління» шляхом реорганізації через перетворення у Приватний вищий навчальний заклад «Національна академія управління».
3. Про припинення повноважень комісії з припинення ЗАТ «Вищий навчальний заклад «Національна академія управління» та обрання Виконавчого органу Товари­ства.
4. Про переведення випуску акцій товариства з документарної форми існування в бездокументарну форму (дематеріалізація випуску) та затвердження Рішення про де­матеріалізацію, в тому числі: -про визначення депозитарію, який буде обслуговувати випуск акцій товариства, що підлягає дематеріалізації; - про визначення зберігача, у якого будуть відкриті рахунки в цінних паперах власникам акцій товариства; - про припинення дії договору на ведення реєстру, визначення дати припинення ведення реєстру та дати припинення операцій; - про затвердження тексту повідомлення про дематеріалізацію для розміщення в офіційному друкованому виданні та персональної розсилки акціонерам товариства; - про визначення способу повідомлення акціонерів товариства про прийняття загальними зборами акціонерів рішення про дематеріаліза­цію акцій; -порядок вилучення сертифікатів акцій.
5. Про зміну найменування Товариства на Приватне акціонерне товариство.
6. Про внесення змін до Статуту шляхом викладення його в новій редакції в зв'язку з приведенням діяльності товариства у відповідність до Закону України «Про акціо­нерні товариства».
7. Про затвердження внутрішніх нормативних документів Товариства.
8. Про визначення уповноваженого на зберігання для довгострокового зберігання первинних документів, на підставі яких було сформовано систему реєстру та вноси­лися зміни.
Акціонери можуть ознайомиться з матеріалами, які необхідні для проведення збо­рів, в робочі дні з 11.00 до 16.00 за адресою: м. Київ, вул. Вінницька, буд. 10 (бухгал­терія), а в день проведення Загальних зборів - також в місці їх проведення. Відпові­дальним за порядок ознайомлення акціонерів з документами визначений Виконавчий директор - Чередніченко Юрій Васильович. Пропозиції щодо Порядку денного За­гальних зборів приймаються за адресою фактичного місцезнаходження Товариства.
Особа, зазначена нижче, підтверджує достовірність інформації, що міститься у повідомленні, та визнає, що вона несе відповідальність згідно із законом Президент С.А. Єрохін