Середа, 03 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство "Сумський фарфоровий завод", код за ЄДРПОУ 00310433
Адреса: Сумська обл., м. Суми, вул. Харківська, 111
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 73 від 16.04.2013, № сторінки 30

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 20.05.2013
Місце проведення: Україна, Сумська обл, м. Суми, вул. Харківська, 111, приміщення актового залу

ПОВІДОМЛЕННЯ про скликання позачергових Загальних зборів акціонерів
ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "СУМСЬКИЙ ФАРФОРОВИЙ ЗАВОД"
(ідентифікаційний код юридичної особи 00310433, місцезнаходження: Сумська обл., м. Суми, вул. Харківська, 111) ШАНОВНІ АКЦІОНЕРИ!
Повідомляємо, що позачергові Загальні збори акціонерів (надалі - Збори) ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "СУМСЬКИЙ ФАРФОРОВИЙ ЗАВОД" (надалі - Товариство) відбудуться 20 травня 2013 року о 10-00 годині за адресою: Україна, Сумська обл, м.Суми, вул. Харківська, 111, приміщення актового залу.
Реєстрація акціонерів (їх представників) для участі в Зборах Товариства розпочнеться 20 травня 2013 року о 08-40 годині та закінчиться об 09-40 годині за місцем проведення Зборів Товариства. Для реєстрації акціонерам необхідно пред'явити документ, що посвідчує особу (паспорт), представникам акціонерів додатково потрібно надати довіреність (або інший документ, що підтверджує їх повноваження), оформлену у відповідності до вимог законодавства.
Відповідно до ст. 34 Закону України "Про акціонерні товариства" перелік акціонерів, які
мають право на участь у Зборах, складається станом на 24 годину 14 травня 2013 року. ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1. Обрання лічильної комісії позачергових Загальних зборів акціонерів Товариства.
2. Розгляд звіту Правління про результати фінансово - господарської діяльності Товариства за І квартал 2013 рік та прийняття рішення за наслідками розгляду цього звіту.
Від дати надіслання повідомлення про проведення позачергових Загальних зборів акціонерів до дати проведення Загальних зборів акціонерів акціонери, за їх письмовим запитом, можуть особисто або через представників, повноваження яких належних чином підтверджені, ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, та з проектом (проектами) рішення з питань порядку денного, за місцезнаходженням Товариства у робочі дні та робочий час (а в день проведення Загальних зборів акціонерів без подання письмового запиту - також у місці їх проведення), шляхом ознайомлення в кабінеті приймальні Товариства з відповідними документами та проектом (проектами) рішень, які складені в паперовій формі. У письмовому запиті акціонера обов'язково зазначаються найменування акціонера - юридичної особи або прізвище, ім'я та по-батькові акціонера - фізичної особи, кількість (тип) належних йому акцій (для ідентифікації згідно даних зведеного облікового реєстру). Відповідальна особа - Святішенко Олександра Вікторівна, телефони для довідок - (0542) 64-09-01.
Наглядова рада ПАТ "СУМСЬКИЙ ФАРФОРОВИЙ ЗАВОД"