Середа, 03 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Публічне акцiонерне товариство "Новокаховський завод плавлених сирiв", код за ЄДРПОУ 00447623
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 75 від 18.04.2013, № сторінки 9

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 22.05.2013
Місце проведення: 74989, Херсонська обл., м. Таврійськ, вул. Промислова, 2, актова зала

публічне акціонерне товариство «новокаховський завод плавлених сирів»
скликає загальні збори акціонерів 22.05.2013 р. о 10:00 за адресою: 74989, Херсонська обл., м. Таврійськ, вул. Промислова, 2, актова зала, з таким порядком денним:
1. Прийняття рішення про збільшення статутного капіталу товариства шляхом приватного розміщення додаткових акцій існуючої номінальної вартості за рахунок додаткових внесків.
2. Прийняття рішення про приватне розміщення акцій. Затвердження умов приватного розміщення акцій.
3. Визначення уповноваженого органу товариства, якому надаються повноваження щодо: прийняття рішення про дострокове закінчення приватного розміщення акцій (у разі якщо запланований обсяг акцій буде розміщено достроково та повністю оплачено); затвер­дження результатів приватного розміщення акцій; прийняття рішення про відмову від роз­міщення акцій; повернення внесків, унесених в оплату за акції, у разі незатвердження у встановлені законодавством строки результатів приватного розміщення акцій органом емі­тента, уповноваженим приймати таке рішення, або у разі невнесення (незатвердження) у встановлені законодавством строки змін до статуту, пов'язаних із збільшення статутного капіталу акціонерного товариства з урахуванням результатів розміщення акцій, або у разі прийняття рішення про відмову від розміщення акцій; письмового повідомлення кожного акціонера, який має переважене право на придбання розміщуваних акціонерним товари­ством акцій, про можливість реалізації такого права та опублікування повідомлення про це в офіційному друкованому органі.
4. Визначення уповноважених осіб товариства, яким надаються повноваження: отриму­вати від акціонерів письмові підтвердження про відмову від використання свого переважно­го права на придбання акцій, стосовно яких прийняте рішення про розміщення (у разі якщо це передбачено умовами приватного розміщення акцій); проводити дії щодо забезпечення реалізації акціонерами свого переважного права на придбання акцій, стосовно яких при­йнято рішення про розміщення; проводити дії щодо забезпечення приватного розміщення акцій; проводити дії щодо здійснення обов'язкового викупу акцій у акціонерів, які реалізу­ють право вимагати здійснення викупу товариством належних їм акцій.
Статутний капітал планується збільшити на 8 000 000,00 грн. за рахунок додаткових внесків шляхом збільшення кількості акцій існуючої номінальної вартості та їх приватного розміщення поміж акціонерами з метою поповнення обігових коштів, розширення виробни­чих можливостей та збільшення прибутковості товариства, підвищення конкурентоспро­можності його товарів. Додатково планується випустити та розмістити прості акції в бездо-кументарній формі існування на суму номінальної вартості 8 000 000,00 грн. у кількості 32 000 000 шт., номінальною вартістю 0,25 грн. кожна. Форми та порядок оплати за акції, що плануються для розміщення, будуть визначені загальними зборами та доведені до відо­ма акціонерів в порядку, передбаченому чинним законодавством. До відповідної статті ста­туту пропонується внести такі зміни, пов'язані із збільшенням статутного капіталу: «5.2. Розмір статутного капіталу (фонду) Товариства складає 36 568 320,00 гривень. 5.3. Статутний капітал поділено на 146 273 280 шт. простих іменних акцій номінальною вар­тістю 0,25 гривень кожна». Розміщення акцій буде проводитись за ціною, не нижчою за її ринкову вартість, у два етапи. Орієнтовний термін першого етапу розміщення: з 06.08.13 до 28.08.13; другого: з 29.08.13 до 19.09.13. Акціонери товариства мають рівне переважне пра­во придбавати розміщувані товариством прості акції пропорційно частці належних йому простих акцій у загальній кількості простих акцій. Орієнтовний термін реалізації переважно­го права - з 01.07.13 до 05.08.13 включно. Порядок та термін реалізації переважного права акціонерів, адреса, точні дати початку та закінчення розміщення, умови розміщення акцій та їх оплати будуть визначені загальними зборами та персонально доведені до відома акціоне­рів додатково, в порядку, передбаченому чинним законодавством. Внаслідок додаткового випуску акцій збитки власників акцій та їх відшкодування не передбачаються, необхідності в компенсації збитків немає.
Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах -24 год. 16.05.2013 р. Акціонери можуть ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, у робочі дні (понеділок - п'ятниця) у робочий час (з 8:00 до 17:00, перерва з 12:00 до 13:00) за адресою: 74989, Херсонська обл., м. Тав-рійськ, вул. Промислова, 2 (приймальня), а в день проведення загальних зборів - також у місці їх проведення. Особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документа­ми - Коваль М.Ф. Реєстрація учасників - з 9:10 до 9:45 в день проведення зборів за зазна­ченою вище адресою. Для реєстрації мати паспорт, для представників акціонерів - паспорт та довіреність.
Тел. (05549) 42078; 73271.
Правління.