Понеділок, 01 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство "Севастопольський холодокомбiнат", код за ЄДРПОУ 01556478
Адреса: 99040, місто Севастополь, вулиця Індустріальна, будинок 16
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 88 від 15.05.2013, № сторінки 16

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 17.06.2013
Місце проведення: місто Севастополь, вулиця Портова, будинок 4, актова зала адміністративного корпусу

ШАНОВНИЙ АКЦІОНЕР

ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «СЕВАСТОПОЛЬСЬКИЙ ХОЛОДОКОМБІНАТ»

(далі - Товариство)

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «СЕВАСТОПОЛЬСЬКИЙ ХОЛОДОКОМБІНАТ» (ідентифікаційний код в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців 01556478, місцезнаходження Товариства: 99040, місто Севастополь, вулиця Індустріальна, будинок 16) повідомляє про проведення позачергових загальних зборів акціонерів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «СЕВАСТОПОЛЬСЬКИЙ ХОЛОДОКОМБІНАТ» (далі — Збори), які відбудуться 17 червня 2013 року о 10-00 за адресою: місто Севастополь, вулиця Портова, будинок 4, актова зала адміністративного корпусу.

Дата реєстрації акціонерів та/чи їх представників — 17 червня 2013 року.

Час початку реєстрації в день реєстрації — 08 годин 00 хвилин

Час закінчення реєстрації в день реєстрації — 09 годин 30 хвилин

Місце проведення реєстрації — місто Севастополь, вулиця Портова, будинок 4, актова зала адміністративного корпусу.

Участь у позачергових загальних зборах акціонерів можуть прийняти як акціонери, так їх представники.

Для реєстрації акціонерам Товариства-фізичним особам необхідно мати при собі документ, що посвідчує особу (паспорт або інший документ, що може ідентифікувати акціонера), представникам акціонерів — належним чином оформлену довіреність та документ, що посвідчує особу (паспорт або інший документ, що може ідентифікувати особу). Для акціонерів — юридичних осіб та їх представників — виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців, чинна на дату проведення зборів, та документи, що посвідчують правомочність представника.

Перелік акціонерів, які мають право на участь у позачергових загальних зборах акціонерів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «СЕВАСТОПОЛЬСЬКИЙ ХОЛОДОКОМБІНАТ», буде складено станом на 24 годину 11 червня 2013 року (станом на 24 годину за три робочих дні до дня проведення зборів) у порядку, встановленому законодавством про депозитарну систему України.

Порядок денний (перелік питань, які виносяться до розгляду та голосування):

1. Обрання лічильної комісії та затвердження її складу. Обрання голови та секретаря зборів. Затвердження порядку голосування на зборах та регламенту зборів.

2. Про результати виконання рішень чергових загальних зборів акціонерів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «СЕВАСТОПОЛЬСЬКИЙ ХОЛОДОКОМБІНАТ» від 12.04.2013 р. щодо перетворення Товариства.

3. Затвердження передавального акту.

4. Попереднє затвердження складу засновників (учасників) ТОВАРИСТВА З ДОДАТКОВОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «СЕВАСТОПОЛЬСЬКИЙ ХОЛОДОКОМБІНАТ» та розмірів їх часток.

З проектами документів (матеріалами), що стосуються питань порядку денного позачергових загальних зборів акціонерів (необхідними для прийняття рішень по них), акціонери ПАТ «СЕВАСТОПОЛЬСЬКИЙ ХОЛОДОКОМБІНАТ» та/або їх представники можуть ознайомитися до дати проведення зборів у робочі дні тижня з 09-00 до 12-00) за адресою: 99040, місто Севастополь, вулиця Індустріальна, будинок 16, приймальня, а також у день проведення зборів під час реєстрації учасників Зборів за адресою: місто Севастополь, вулиця Портова, будинок 4, актова зала адміністративного корпусу. Документи надаються акціонеру ПАТ «СЕВАСТОПОЛЬСЬКИЙ ХОЛОДОКОМБІНАТ» та/або його представнику для ознайомлення, на підставі його письмового запиту, отриманого ПАТ «СЕВАСТОПОЛЬСЬКИЙ ХОЛОДОКОМБІНАТ» не пізніше ніж за п'ять робочих днів до дати ознайомлення. В день проведення зборів документи надаються учаснику зборів для ознайомлення в місці їх проведення без попереднього письмового запиту. Відповідальна особа за порядок ознайомлення акціонерів із документами (матеріалами) — Голова Комісії з припинення Товариства Салтиков Володимир Іванович, який за надходженням запиту визначає час і місце ознайомлення.

Довідки за телефоном: (0692) 48-97-15.