Понеділок, 01 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Відкрите акціонерне товариство "Кам'янко-Бузький молочний завод", код за ЄДРПОУ 04542657
Адреса: 80400, Львівська обл., Кам'янка-Бузький район, м. Кам'янка-Бузька, вул. Коцюбинського, буд. 5
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 91 від 21.05.2013, № сторінки 6

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 25.06.2013
Місце проведення: 80400, Львівська обл., Кам'янка-Бузький район, м. Кам'янка-Бузька, вул. Коцюбинського, буд. 5 в приміщенні актового залу адміністративного корпусу

відкрите акціонерне товариство «кам'янка-бузький молочний завод»
(надалі - Товариство) Місцезнаходження Товариства: 80400, Львівська обл., Кам'янка-Бузький район, м. Кам'янка-Бузька, вул. Коцюбинського, буд. 5; код в ЄДРПОУ: 04542657.
Товариство повідомляє про проведення загальних зборів акціонерів Відкритого акціонерного товариства «Кам'янка-Бузький молочний завод», які відбудуться 25 червня 2013 року о 12.00 за адресою: 80400, Львівська обл., Кам'янка-Бузький район, м. Кам'янка-Бузька, вул. Коцюбинського, буд. 5 в приміщенні актового залу адміністративного корпусу. Реєстрація акціонерів проводитиметься з 11.00 до 11.45 за місцем про­ведення зборів.
Перелік акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах акці­онерів Товариства буде складений станом на 19 червня 2013 року. Порядок денний:
1. Про обрання голови та секретаря зборів.
2. Про обрання лічильної комісії зборів.
3. Про затвердження регламенту зборів.
4. Про затвердження окремих рішень ліквідаційної комісії Товариства.
5. Затвердження звіту ліквідаційної комісії та ліквідаційного балансу То­вариства.
6. Про припинення договору з реєстратором Товариства. Акціонерам для участі у зборах при собі необхідно мати: документ, який ідентифікує особу акціонера (паспорт або документ, що його замінює), а для представників акціонерів - додатково довіреність, оформлену відпо­відно до вимог чинного в Україні законодавства.
З матеріалами, пов'язаними з порядком денним зборів, акціонери Това­риства мають можливість ознайомитись, звернувшись із письмовою зая­вою на ім'я голови ліквідаційної комісії Товариства. Прийняття названих заяв та ознайомлення із матеріалами зборів здійснюється в приміщенні актового залу адміністративного корпусу Товариства за адресою: 80400, Львівська обл., Кам'янка-Бузький район, м. Кам'янка-Бузька, вул. Коцю­бинського, буд. 5. Акціонер допускається до ознайомлення із матеріала­ми зборів не пізніше двох робочих днів з моменту подання відповідної письмової заяви. Прийом заяв та ознайомлення із матеріалами зборів здійснюється в робочі дні з понеділка по п'ятницю з 9.00 до 16.00. Особою, відповідальною за надання акціонерам Товариства можливості ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з пи­тань порядку денного зборів, призначено голову ліквідаційної комісії То­вариства Кунинця Андрія Павловича.
Особа, зазначена нижче, підтверджує достовірність інформації, що міститься у повідомленні, та визнає, що вона несе відповідальність згідно із законом.
Голова ліквідаційної комісії Кунинець А.П.
17 травня 2013 року