Понеділок, 01 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство "Есмо", код за ЄДРПОУ 31696118
Адреса: 03049, м. Київ, пр-т Повітрофлотський, 7
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 92 від 22.05.2013, № сторінки 2

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 26.06.2013
Місце проведення: м. Київ, пр-т Повітрофлотський, 7, кабінет голови правління

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО
«ЕСМО»
код ЄДРПОУ 31696118, (місцезнаходження: 03049, м. Київ, пр-т Повітрофлотський, 7) (далі - Товариство) повідомляє про проведення позачергових загальних зборів акціонерів, які відбудуться 26 червня 2013 року за адресою: м. Київ, пр-т Повітрофлотський, 7, кабінет голови правління. Початок зборів о 13.00. Реєстрація з 12.45 до 12.55 за місцем проведення зборів. Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах 19 червня 2013 р. Порядок денний:
1. Обрання голови та секретаря зборів.
2. Обрання лічильної комісії.
3. Затвердження передавального акту.
Акціонер до проведення зборів за запитом має можливість ознайомитися з проектом (проектами) рішень з питань порядку денного. Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до порядку денного Загальних зборів Товариства. Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів до проведення Загальних зборів, а щодо кандидатів до складу органів управління Товариства - не пізніше ніж за сім днів до дати проведення за­гальних зборів. Пропозиція до порядку денного Загальних зборів Товариства подається в письмовій формі із зазначенням П.І.Б. (найменування) акціоне­ра, який її вносить, кількості, типу та/або класу належних йому акцій, змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення, а також кількості, типу та/або класу акцій, що належать кандидату, який пропонується цим акціонером до складу органів товариства. Кожний акціонер має можливість ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, звернувшись з письмовим запитом або особисто до відповідальної особи Товариства за порядком ознайомлення акціонерів з документами, кожний ро­бочий день з 10.00 по 16.00 (перерва з 13.00 по 14.00) за адресою: м. Київ, пр-т Повітрофлотський, 7, приймальня голови правління, а в день прове­дення Загальних зборів - також за місцем їх проведення. Письмовий запит щодо ознайомлення з документами, необхідними для прийняття рішень, повинен містити прізвище, ім'я, по-батькові (наймену­вання) акціонера, адресу місця проживання (місцезнаходження) або по­штову адресу. У разі особистого звернення до Товариства, акціонер по­винен мати документ, що підтверджує його особу та/або повноваження. Посадовою особою Товариства, відповідальною за порядок ознайомлен­ня акціонерів з документами визначається голова правління Зудова Ок­сана Сергіївна.
Для участі у зборах акціонерам мати документ, що посвідчує особу (пас­порт), представникам акціонерів - документ, що посвідчує особу та до­ручення, оформлене відповідно до вимог чинного законодавства. Довідки за телефоном: (044) 248-88-48.
Голова комісії з припинення