Понеділок, 01 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство "Фортуна-банк", код за ЄДРПОУ 26254732
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 92 від 22.05.2013, № сторінки 7

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 26.06.2013
Місце проведення: м. Київ, вул. Боричів Тік, 35-В, 3-й поверх, кімната 308

До уваги акціонерів
ат «фортуна-банк»
Шановні акціонери! Спостережна Рада Публічного акціонерного товариства «Фортуна-банк» повідомляє, що Загальні збори акціонерів
банку відбудуться 26 червня 2013 року о 14.00 за адресою: м. Київ, вул. Боричів Тік, 35-В, 3-й поверх, кімната 308. Реєстрація акціонерів буде проводитися з 13.15 до 13.45 за місцем проведення Загальних зборів акціонерів. Право на участь в зборах мають особи, що включені в перелік акціонерів банку станом на 24 годину 19 червня 2013 року. Порядок денний:
1. Прийняття рішення з питань порядку проведення загальних зборів акціонерів. Обрання Секретаря загальних зборів та Лічильної комісії, затвердження її складу.
2. Припинення повноважень Ревізійної комісії банку.
3. Обрання персонального складу Ревізійної комісії банку.
4. Затвердження нової редакції статуту банку.
5. Збільшення розміру статутного капіталу банку, шляхом збільшення кількості акцій існуючої номінальної вартості за ра­хунок додаткових внесків.
6. Про приватне розміщення акцій банку. Затвердження рішення про приватне розміщення акцій.
7. Визначення уповноваженого органу банку, якому надаються права щодо прийняття рішення про дострокове закінчення при­ватного розміщення акцій (у разі, якщо запланований обсяг акцій буде розміщено достроково), затвердження результатів приватного розміщення акцій, прийняття рішення про відмову від розміщення акцій, повернення внесків, унесених в оплату за акції (у разі потреби), письмового повідомлення кожного акці­онера, який має переважне право на придбання розміщуваних акцій, про можливість реалізації акціонерами такого права та опублікування повідомлення про це в офіційному друкованому органі, прийняття рішення про відмову від розміщення акцій.
8. Визначення уповноважених осіб Банку, яким надаються по­вноваження отримувати від акціонерів письмові підтвердження про відмову від використання свого переважного права на прид­бання акцій, відповідно до яких прийняте рішення про розміщен­ня (у разі, якщо це буде передбачено умовами приватного роз­міщення акцій), проводити дії щодо забезпечення реалізації акціонерами свого переважного права на придбання акцій до­даткового випуску та здійснювати дії щодо забезпечення при­ватного розміщення акцій, проводити дії щодо здійснення обо­в'язкового викупу акцій у акціонерів, які реалізують право вима­гати здійснення викупу товариством належних їм акцій.
З матеріалами з питань порядку денного зборів акціонери банку можуть ознайомитися в робочі дні, в робочий час (з 9.00 до 18.00) за місцезнаходженням товариства: м. Київ, вул. Бо-ричів Тік, 35-В, 2-й поверх, кімната 201.
Особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з до­кументами заступник Голови Правління Банку Стецюра В.А. Телефони для довідок: (044) 537-61-32
Для участі в Загальних зборах акціонерам необхідно мати до­кументи, що засвідчують особу, представникам акціонерів до­датково довіреність, оформлену відповідно до вимог чинного законодавства.
Спостережна Рада АТ «Фортуна-банк»