Понеділок, 01 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Закрите акціонерне товариство “Болградтранс”, код за ЄДРПОУ 03115086
Адреса: 68700, Одеська обл., м.Болград, вул.Жовтне­ва, буд.81
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 93 від 22.05.2013, № сторінки 16

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 25.06.2013
Місце проведення: 68700, Одеська обл., м.Болград, вул.Жовтне­ва, буд.81)

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ
ЗАКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БОЛГРАДТРАНС»
ШАНОВНИЙ АКЦІОНЕРЕ!
ЗАКРИТЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «БОЛГРАДТРАНС» (код ЄДРПОУ 03115086, далі -Товариство, місцезнаходження Товариства: 68700, Одеська обл., м.Болград, вул.Жовтне­ва, буд.81) повідомляє, що позачергові загальні збори Товариства (далі - загальні збори) відбудуться 25 червня 2013 року об 10:00 за адресою: 68702, Одеська область, Белград­ський район, м. Болград, вул. Жовтнева, буд.81, другий поверх, у приміщенні голови прав­ління, кабінет 2
Реєстрація учасників загальних зборів здійснюється з 9:30 до 9:50 год. у день та за місцем проведення загальних зборів
Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у Загальних зборах -18 червня 2013 року.
Ознайомлення акціонерів з матеріалами щодо зборів проводиться у робочі дні, ро­бочий час з 09:00 до 14:00 (без перерви) годин за адресою: 68702, Одеська область, Белградський район, м. Болград, вул. Жовтнева, буд.81, приймальня голови правління Відповідальна особа за порядок ознайомлення з документами пов'язаними з проведен­ням Загальних зборів акціонерів Товариства - Голова правління Кочев Володимир Ілліч.
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1.  Обрання членів Лічильної комісії Загальних зборів Товариства, прийняття рішення про припинення повноважень членів Лічильної комісії Загальних зборів Товариства.
2. Прийняття рішень з питань порядку проведення загальних зборів, обрання голови та секретаря загальних зборів.
3. Прийняття рішення про зміну типу та найменування Товариства у зв'язку з приведен­ням у відповідність до норм Закону України «Про акціонерні товариства»
4.  Затвердження статуту Товариства в новій редакції у зв'язку з приведенням у відпо­відність з нормами Закону України «Про акціонерні товариства»
5.  Затвердження внутрішніх положень Товариства у зв'язку з приведенням у відповід­ність з нормами Закону України «Про акціонерні товариства»
6.  Припинення повноважень Голови та членів Наглядової ради Товариства. Обрання членів Наглядової ради Товариства, затвердження умов цивільно-правових договорів, що укладатимуться з ними, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповно­важується на підписання цивільно-правових договорів з членами Наглядової ради
7.  Припинення повноважень Ревізійної комісії. Обрання Ревізійної комісії (Ревізора) Товариства, затвердження умов цивільно-правового договору, що укладатиметься з ними, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання цивільно-правових договорів з членами Ревізійної комісії (Ревізором)
8. Припинення повноважень членів Правління Товариства. Обрання членів виконавчого органу Товариства.
ДО УВАГИ АКЦІОНЕРІВ! Реєстрація акціонерів (їх представників) проводиться на під­ставі переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах. Для участі у за­гальних зборах, акціонеру (його представнику) необхідно мати документ, що ідентифікує особу дані, якого вказані у реєстрі (переліку) акціонерів, представнику(ам) акціонера - до­кумент, що ідентифікує особу та що підтверджує повноваження представника на участь у загальних зборах акціонерів, оформлений у відповідності до вимог чинного законодавства України
Будь-який з акціонерів має право вносити свої пропозиції щодо порядку денного за­гальних зборів не пізніш як за 20 днів до дати проведення зборів та щодо кандидатів до складу органів Товариства - не пізніше ніж за 7 днів до дати проведення Зборів
Довідки за тел. /04846/ 4-11-62                                              Наглядова рада Товариства