Понеділок, 01 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Закрите акціонерне товариство "Виробничо-комерційна компанія "ТЕКОС", код за ЄДРПОУ 13747775
Адреса: м. Кіровоград, вул. Героїв Сталінграда, буд. 29
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 82/5 від 30.04.2013, № сторінки 193

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 11.06.2013
Місце проведення: м. Кіровоград, вул. Героїв Сталінграда, буд. 29, кабінет директора

Повідомлення про проведення позачергових загальних зборів акціонерів

ЗАКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА КОМПАНІЯ «ТЕКОС»

рите акціонерне товариство «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА КОМПАНІЯ «ТЕКОС» (далі-Товариство) повідомляє, що 17 червня 2013 року о 10.00 за адресою: м. Кіровоград, вул. Героїв Сталінграда, буд. 29, кабінет директора, відбудуться позачергові загальні збори акціонерів Товариства (далі - Збори). Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у Зборах: 11 червня 2013 року. Реєстрація акціонерів (їхніх представників) буде проводитись 17 червня 2013 року з 9.00 до 9.45 за місцем проведення Зборів.

Порядок денний (перелік питань, що виносяться на голосування):

1. Обрання голови та секретаря, лічильної комісії, затвердження регламенту позачергових загальних зборів акціонерів Товариства.

2. Затвердження передавального акта Товариства.

3. Розірвання (припинення) договорів укладених Товариством з депозитарієм та зберігачем.

4. Про передачу системи реєстру, визначення особи до якої передається система реєстру та знищення документів системи реєстру закритого акціонерного товариства «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА КОМПАНІЯ «ТЕКОС».

5. Затвердження статуту правонаступника Товариства -товариства з додатковою відповідальністю «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА КОМПАНІЯ «ТЕКОС».

6. Обрання органів управління правонаступника Товариства -товариства з додатковою відповідальністю «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА КОМПАНІЯ «ТЕКОС».

7. Про обмін письмових зобов’язань Товариства на частки у статутному капіталі товариства з додатковою відповідальністю «ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА КОМПАНІЯ «ТЕКОС».

8. Порядок повідомлення акціонерів про прийняте рішення позачергових загальних зборів акціонерів Товариства та підсумки голосування.

Для участі у Зборах необхідно мати при собі документи, що підтверджують право участі в Зборах акціонерів (представників акціонерів).

Акціонери (представники акціонерів) можуть ознайомитися з матеріалами (документами), необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, за адресою: м. Кіровоград, вул. Героїв Сталінграда, буд. 29, кабінет директора, у робочі дні з дня надіслання повідомлення про проведення загальних зборів Товариства по 17.06.2013 р., в робочий час з 9.00 до 17.00, та в день проведення Зборів з 9.00 до 10.00.

Телефон для довідок: (0522) 27-62-20.

Відповідальна особа за ознайомлення акціонерів з документами: Васильченко А.О.

Рада (наглядова рада) та комісія з припинення

ЗАТ «ВКК ТЕКОС»