Понеділок, 01 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство "Книжковий світ", код за ЄДРПОУ 20657624
Адреса: м. Кіровоград, вул. Набережна, 11
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 95 від 27.05.2013, № сторінки 6

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 27.06.2013
Місце проведення: м. Кіровоград, вул. Набережна, 11, кабінет №1

ПрАТ «КНИЖКОВИЙ СВІТ»
яке знаходиться за адресою: м. Кіровоград, вул. Набережна, 11 повідомляє про проведення позачергових загальних зборів акціонерів,
які відбудуться 27 червня 2013 р. о 10.00 за адресою: м. Кіровоград, вул. Набережна, 11, кабінет №1. Реєстрація акціонерів (їхніх представників) - з 9.30 до 9.55. Для участі в загальних зборах акціонерам необхідно мати при собі паспорт, для представників -
довіреність. Перелік акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах складений станом на 24.00 21 червня 2013 р. Порядок денний:
1. Прийняття рішень з питань порядку проведення загальних зборів, об­рання членів лічильної комісії, затвердження регламенту.
2. Про припинення товариства шляхом перетворення в товариство з об­меженою відповідальністю.
3. Створення комісії з припинення, призначення голови та членів комісії з припинення.
4. Затвердження плану перетворення товариства.
5. Визначення порядку та умов обміну акцій товариства на частки у ста­тутному капіталі ТОВ та встановлення порядку та строків припинення то­вариства.
Для участі у зборах необхідно при собі мати документи що підтверджу­ють право участі в загальних зборах акціонерів. З документами необхі­дними для прийняття рішень по порядку денному, акціонери мають мож­ливість ознайомитись у робочі дні за адресою: м. Кіровоград, вул. На­бережна, 11, каб.№1, а також в день зборів за місцем проведення зборів до закінчення здійснення реєстрації. Посадовою особою відповідальною за порядок ознайомлення акціонерів з документами є голова правління ПрАТ «Книжковий світ» Гаврилова Катерина Минівна.
Голова правління ПрАТ «Книжковий світ» К.М. Гаврилова