Понеділок, 01 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство "Стахановська збагачувальна фабрика", код за ЄДРПОУ 20328151
Адреса: м. Ірміно, вул. Єнісейська, 1
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 97 від 29.05.2013, № сторінки 10

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 26.06.2013
Місце проведення: м. Ірміно, вул. Єнісейська, 1, в приміщенні актового залу ПАТ «Стахановська ЗФ»

Шановні акціонери

ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «СТАХАНОВСЬКА ЗБАГАЧУВАЛЬНА ФАБРИКА»!

ПАТ «Стахановська ЗФ» повідомляє про скликання позачергових загальних зборів акціонерів, які відбудуться 26 червня 2013 року об 11.00 за адресою: м. Ірміно, вул. Єнісейська, 1, в приміщенні актового залу ПАТ «Стахановська ЗФ», з наступним порядком денним:

1. Обрання головуючого та секретаря позачергових загальних зборів акціонерів товариства.

2. Обрання лічильної комісії позачергових загальних зборів акціонерів товариства.

3. Затвердження порядку ведення (регламенту) позачергових загальних зборів акціонерів товариства.

4. Внесення змін до статуту товариства шляхом затвердження нової редакції Статуту.

Реєстрація акціонерів, які прибудуть для участі у Зборах, відбудеться з 10.00 до 10.45 у день та за місцем проведення зборів. Для участі у Зборах акціонерам необхідно мати при собі документи, що надають змогу ідентифікувати акціонера (його представника), а у разі участі представника акціонера - також документи, що підтверджують повноваження представника на участь у загальних зборах акціонерів товариства та документу або документів що засвідчують особу. Документи повинні бути оформлені відповідно до Законодавства України.

Акціонери мають можливість починаючи від дати надіслання повідомлення про проведення Зборів до дати проведення позачергових загальних зборів ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного у робочі дні (з понеділка по п’ятницю) з 8.00 до 16.00 за місцем знаходження Товариства.

Особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами: голова правління Моісєєнко Леонід Миколайович. У день проведення Зборів також можливо ознайомитися з необхідними документами у місці проведення зборів - у Голови реєстраційної комісії. Нагадуємо, що кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до порядку денного позачергових загальних зборів акціонерного товариства з дотриманням вимог законодавства та статуту товариства.

Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у позачергових загальних зборах 19 червня 2013 р. (складається станом на 24 годину).

Довідки за телефоном: 050-426-68-22.

Правління Товариства