Понеділок, 01 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ДЕКА ІНШУРЕНС", код за ЄДРПОУ 34357846
Адреса: місто Київ, вулиця Олеся Гончара/Гоголівська, будинок 76/2, літера А
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 108 від 12.06.2013, № сторінки 4

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 26.06.2013
Місце проведення: місто Київ, вулиця Олеся Гончара/Гоголівська, будинок 76/2, літера А

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ДЕКА ІНШУРЕНС» (код за ЄДРПОУ: 34357846, місцезнаходження: місто Київ, вулиця Олеся Гончара/Гоголівська, будинок 76/2, літера А) повідомляє про проведення позачергових загальних зборів акціоне­рів, які відбудуться 26 червня 2013 року о 14.00 год. у приміщенні офісу за адресою: місто Київ, вулиця Олеся Гончара/Гоголівська, будинок 76/2, літера А. Реєстрація акціонерів та їх представників проводиться з 13.00 до 14.00 за місцем та в день проведення зборів. Теле­фон: (044) 353 05 29.
Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах: 19 червня 2013 року.
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1. Затвердження складу лічильної комісії загальних зборів акціонерів Товариства.
2. Обрання Голови та секретаря загальних зборів Товариства.
3. Затвердження значних правочинів, вчинених протягом 2012 року та у 2013 році до моменту проведення загальних зборів акціонерів Товариства.
4. Прийняття рішення про вчинення значних правочинів протягом 2013 року, попереднє схвалення значних правочинів, які можуть вчинятися Товариством протягом 2013 року з дати прийняття такого рішення.
5. Надання повноважень Директору Товариства на укладення та підписання від імені Товариства значних правочинів, які будуть вчинятися Товариством протягом 2013 року за письмовим погодженням таких значних правочинів Фінансовим радником Товариства.
6. Затвердження тексту Довіреності на право здійснення Фінансовим радником Товари­ства представництва ПРАТ «ДЕКА ІНШУРЕНС» та укладання, підписання, зміни, розірвання значних правочинів (договорів) від імені ПРАТ «ДЕКА ІНШУРЕНС».
7. Надання повноважень Директору Товариства на підписання Довіреності на право здійснення Фінансовим радником Товариства представництва ПРАТ «ДЕКА ІНШУРЕНС» та укладання, підписання, зміни, розірвання значних правочинів (договорів) від імені ПРАТ «ДЕКА ІНШУРЕНС».
8. Затвердження текстів Довіреностей на право представництва Страховими агентами інтересів ПРАТ «ДЕКА ІНШУРЕНС», здійснення юридичних дій від імені «ПРАТ «ДЕКА ІНШУ­РЕНС» без права передоручення та з правом передоручення.
9. Надання повноважень Директору Товариства на підписання Довіреностей на право представництва Страховими агентами інтересів ПРАТ «ДЕКА ІНШУРЕНС», здійснення юри­дичних дій від імені «ПРАТ «ДЕКА ІНШУРЕНС» без права передоручення та з правом передо­ручення.
10. Надання повноважень Директору Товариства на підписання Довіреностей на право представництва ПРАТ «ДЕКА ІНШУРЕНС» довіреними особами з наданням прав щодо укла­дання, підписання, зміни, розірвання договорів страхування з урахуванням лімітів страхо­вих сум та особливих умов згідно Контракту № 1 від 30.04.2013року.
Акціонери можуть ознайомиться з матеріалами, які необхідні для проведення зборів, в робочі дні з 11.00 до 16.00 за адресою: місто Київ, вулиця Олеся Гончара/Гоголівська, буди­нок 76/2, літера А (бухгалтерія), а в день проведення Загальних зборів - також в місці їх проведення. Відповідальним за порядок ознайомлення акціонерів з документами визначе­ний Директор. Пропозиції щодо Порядку денного Загальних зборів приймаються за адре­сою фактичного місцезнаходження Товариства. Для реєстрації акціонерам (учасникам), їх уповноваженим представникам необхідно мати документи, що посвідчують їх особу. Упо­вноважений представник також повинен мати довіреність (або інший документ), що посвід­чує його повноваження.