Понеділок, 22 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


Відкрите акціонерне товариство "Гніванський кар'єр", код за ЄДРПОУ 00292385
Адреса: Вінницька обл., Тиврівський р-н, м. Гнівань, вул. Леніна, 85
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 210 від 06.11.2013, № сторінки 38

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 10.12.2013
Місце проведення: Вінницька обл., Тиврівський р-н, м. Гнівань, вул. Леніна, 85, 2-й поверх, зал засідань


ВІДКРИТЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "Гніванський кар`єр"
Повідомлення про проведення позачергових загальних зборів акціонерного товариства, які скликаються з ініціативи спостережної (наглядової) ради.
Повне найменування товариства: Відкрите акціонерне товариство «Гніванський кар'єр».
Місцезнаходження: 23310, Вінницька обл., Тиврівський р-н, м. Гнівань, вул. Леніна, 85.
Дата, час та місце проведення загальних зборів: «10» грудня 2013 року об 11-00 годин за адресою: 23310, Вінницька обл., Тиврівський р-н, м. Гнівань, вул. Леніна, 85, 2-й поверх, зал засідань.
Час початку і закінчення реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах: з 9-30 до 10-45Г0Д. у день та за місцем проведення зборів.
Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах — «4» грудня 2013р. станом на 24 годину.
Перелік питань, що виносяться на голосування (порядок денний):
1. Обрання лічильної комісії Товариства. Затвердження умов договору з депозитарною установою щодо здійснення повноважень лічильної комісії.
2. Обрання голови та секретаря позачергових загальних зборів акціонерного Товариства. Прийняття рішень з питань порядку проведення позачергових загальних зборів акціонерів Товариства.
3. Прийняття рішення про зміну найменування Товариства, у зв'язку з приведенням його діяльності у відповідність до вимог Закону України «Про акціонерні товариства».
4. Внесення змін до Статуту Товариства, пов'язаних зі зміною найменування, шляхом викладення його у новій редакції.
5. Затвердження нової редакції внутрішніх положень Товариства, у зв'язку з приведенням у відповідність до вимог Закону України «Про акціонерні товариства» та Статуту.
6. Дострокове припинення повноважень наглядової ради Товариства.
7. Обрання наглядової ради Товариства. Затвердження умов цивільно-правових договорів, трудових договорів (контрактів), що укладатимуться з ними, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів (контрактів) з членами наглядової ради.
Для участі у Загальних зборах необхідно мати: акціонерам - паспорт, представникам акціонерів - додатково довіреність, оформлену відповідно до вимог чинного законодавства України.
Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до порядку денного загальних зборів акціонерного товариства не пізніше, ніж за 20 днів до дати проведення загальних зборів.
Порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, з якими вони можуть ознайомитися під час підготовки до загальних зборів: від дати надіслання повідомлення про проведення загальних зборів до дати проведення загальних зборів акціонери товариства можуть ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, у робочі дні з 10-00 до 15-00 за адресою: 23310, Вінницька обл., Тиврівський р-н, м. Гнівань, вул. Леніна, 85, 2 -й поверх, бухгалтерія, а в день проведення загальних зборів — також у місці їх проведення. Посадовою особою товариства, яка відповідає за порядок ознайомлення акціонерів з документами, є Голова правління Бе-рещук Віктор Онуфрійович.
Довідки за телефоном: (04322) 3-39-42.
Наглядова (спостережна) рада.