Середа, 03 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 1

Загальні збори


ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "БІЛГОРОД - ДНІСТРОВСЬКИЙ МІЖРАЙПОСТАЧ", код за ЄДРПОУ 00906002
Адреса: Одеська обл., м. Білгород - Дністровський, вул. Шкільна буд. 1-А
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 60 від 28.03.2014, № сторінки 122

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 29.04.2014
Місце проведення: Одеська обл., м. Білгород - Дністровський, вул. Шкільна буд. 1-А

ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення річних загальних зборів акціонерів
ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БІЛГОРОД - ДНІСТРОВСЬКИЙ МІЖРАЙПОСТАЧ»
(код за ЄДРПОУ: 00906002; місцезнаходження згідно з реєстраційними документами: Одеська обл., м. Білгород - Дністровський, вул. Шкільна буд. 1-А)
Наглядова рада ПрАТ «БІЛГОРОД - ДНІСТРОВСЬКИЙ МІЖРАЙПОС­ТАЧ» (надалі - Товариство) повідомляє про проведення річних (чергових) загальних зборів акціонерів, які призначені на 29 квітня 2014 року о 10:00 годині за адресою місцезнаходження Товариства: Одеська обл., м. Білгород - Дністровський, вул. Шкільна буд. 1-А, у адміністратив­ному будинку в кабінеті № 1 (кабінет голови правління).
Реєстрація акціонерів для участі у загальних зборах відбудеться в день та за місцем проведення зборів з 09.00 до 09.45 годин відповідно до пере­ліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах, складеному станом на 24:00 годин 23 квітня 2014 року у порядку встановленому за­конодавством про депозитарну систему України.
Для участі в зборах акціонерів необхідно мати документ, що посвідчує особу, представникам акціонерів - додатково довіреність на право участі у зборах та голосування у них, оформлених згідно з чинним законодав­ством.
Перелік питань, що виносяться на голосування:
1. Прийняття рішень про порядок проведення та обрання секретаря за­гальних зборів Товариства. Обрання членів лічильної комісії, прийняття рішення про припинення їх повноважень.
2. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Голови правління Товариства про результати фінансово-господарської діяльності Товари­ства за звітний 2013 рік.
3. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради То­вариства за звітний 2013 рік.
4. Затвердження звіту та висновків Ревізора за підсумками перевірки фінансово-господарської діяльності Товариства за результатами 2013 року. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Ревізора Товариства.
5. Затвердження річного звіту та балансу Товариства за 2013 рік.
6. Затвердження порядку розподілу прибутку або покриття збитків за підсумками фінансово-господарської діяльності Товариства за звітний 2013 рік.
7. Відкликання Голови та членів Наглядової ради та обрання Голови та членів Наглядової ради Товариства. Затвердження умов цивільно - право­вих договорів, що укладатимуться з Головою та членами Наглядової ради, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання цивільно-правових договорів з Головою та членами Нагля­дової ради.
8. Відкликання Голови правління та обрання Голови правління Товари­ства. Затвердження умов контракту, що укладатимуться з Головою прав­ління, встановлення розміру винагороди, обрання особи, яка уповноважу­ється на підписання контракту з Головою правління Товариства.
9. Відкликання Ревізора та обрання Ревізора Товариства. Затверджен­ня умов цивільно - правових договорів, що укладатимуться з Ревізором, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання цивільно-правових договорів з Ревізором.
Інформація про основні показники фінансово-господарської діяльності (тис.грн.):


Найменування показника

Період

Звітний 2013

Попере­дній 2012

Усього активів

135

146

Основні засоби

65

72

Довгострокові фінансові інвестиції

0

0

Запаси

59

62

Сумарна дебіторська заборгованість

11

12

Грошові кошти та їх еквіваленти

0

0

Нерозподілений прибуток

-73

-86

Власний капітал

115

113

Статутний капітал

95

95

Довгострокові зобов'язання

0

0

Поточні зобов'язання

20

33

Чистий прибуток

7

-23

Середньорічна кількість акцій (штук)

378673

378673

Кількість власних акцій, викуплених протягом періоду (штук)

0

0

Загальна сума коштів, витрачених на викуп власних акцій протягом періоду

0

0

Чисельність працівників на кінець періоду (осіб)

6

7

Не пізніше, як за 20 днів до дати проведення Загальних зборів, кожен акціонер може запропонувати включення додаткових питань до порядку денного шляхом письмового особистого звернення до Голови правління за місцезнаходженням Товариства.
Акціонери мають можливість ознайомитися з інформацією та докумен­тами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного за міс­цезнаходженням Товариства у робочі дні з 10.00 до 14.00 годин у кабінеті голови правління. Посадова особа, відповідальна за порядок ознайомлен­ня акціонерів з документами - Голова правління Присакар Віорел Яковле­вич.
Телефон для довідок: (04849) 2-35-58 Наглядова рада ПрАТ «БІЛ-
ГОРОД - дністровський міжрайпостач»._