Понеділок, 01 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Відкрите акціонерне товариство "Генічеський машинобудівний завод", код за ЄДРПОУ 00218354
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 62 від 03.04.2014, № сторінки 30

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 05.05.2014
Місце проведення: Україна, Херсонська область, місто Генічеськ, вулиця Леніна, будинок №33, приміщення Прохідної заводу

Повідомлення про проведення позачергових Загальних зборів акціонерів
ВІДКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ГЕНІЧЕСЬКИЙ МАШИНОБУДІВНИЙ ЗАВОД»
Код 00218354
Скорочено ВАТ «ГМЗ»
Акціонерам, власникам прости хіменних акцій, ВАТ «Генічеський машинобудівний завод»
Правління ВАТ «Генічеський машинобудівний завод» повідомляє, що Позачергові загальні збори Відкритого акціонерного товариства «Генічеський машинобудівний завод» скликаються на вимогу акціонерів, які на день подання вимоги сукупно є власниками
10 і більше відсотків простих акцій товариства, а саме:
1) Акціонер ВАТ «ГМЗ», ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТЕХМАСТЕР», код 35316109, який володіє 7536364 штук акцій простих іменних, що складає 18,7790% від Частки у Статутному капіталі ВАТ «ГМЗ» що підтверджено право установчим документом ВИПИСКА з рахунку в цінних паперах депонента №402404-UA4004354, Депозитарна установа ТОВ «ІК «ДОБРИЙ КАПІТАЛ», код 33948171, Ліцензія АВ №498032.
2) Акціонер ВАТ «ГМЗ», ГАПКО СТАНІСЛАВ СТАНІСЛАВОВИЧ, код 2399412112, який володіє 760932 штук акцій простих іменних, що складає 1,8961% від Частки у Статутному капіталі ВАТ «ГМЗ», що підтверджено право установчим документом ВИПИСКА з рахунку в цінних паперах депонента №402404-UA10010354 Депозитарна установа ТОВ «ІК «ДОБРИЙ КАПІТАЛ», код 33948171, Ліцензія АВ№498032
Повідомлення про це та інші матеріали повинні розсилатися всім акціонерам товариства особою, яка веде облік прав власності на акції товариства.
У зв'язку з відсутністю укладеного Договору про обслуговування випусків цінних паперів, що укладається між емітентом, ВАТ «ГМЗ» і Центральним депозитарієм або між емітентом, ВАТ «ГМЗ» і Національним банком України, відповідно до якого Центральний депозитарій або Національний банк України повинен здійснювати обслуговування корпоративних операцій емітента, ВАТ «ГМЗ» відповідно до встановленої Законом компетенції, а саме складення реєстрів власників іменних цінних паперів (крім цінних паперів, віднесених до компетенції Національного банку України)та зберігання інформації про осіб, визначених на надання емітенту реєстру власників іменних цінних паперів та відсутністю рахунку в цінних паперах емітента на підставі такого договору про обслуговування випусків цінних паперів, унеможливлює складання переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах, складеного в порядку, передбаченому законодавством про депозитарну систему України, із зазначенням кількості голосів кожного акціонера, тому на вимогу акціонера, товариство або особа, яка веде облік права власності на акції товариства, зобов'язані надати інформацію про включення його до переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах на підставі право установчих документів на акції, а саме Виписки з рахунку у цінних паперах депонента, передбаченому законодавством про депозитарну систему України.
ДУЖЕ ВАЖЛИВО: Тобто Реєстрація акціонерів (їх представників) буде проводитись товариством на підставі переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах, який буде складено в порядку, передбаченому законодавством про депозитарну систему України на підставі пред'явлених оригіналів чи належно завірених копій право установчих документів на акції, а саме Виписки з рахунку у цінних паперах депонента, що передбачена законодавством про депозитарну систему України, та за пред'явленням документу який посвідчує особу, власника акцій, а для представників відповідні доручення. Реєстраційна комісія буде мати право відмовити в реєстрації акціонеру (його представнику) лише у разі відсутності в акціонера (його представника) документів, які підтверджують право власності на акції ВАТ «ГМЗ» та які ідентифікують особу акціонера (його представника), а у разі участі представника акціонера - також документів, що підтверджують повноваження представника на участь у загальних зборах акціонерів товариства. Перелік акціонерів, які зареєструвалися для участі у загальних зборах, буде додаватися до протоколу загальних зборів.
Перелік акціонерів, які будуть мати право на участь у загальних зборах, буде складатися під час реєстрації акціонерів в день проведення зборів у порядку проведення таких зборів.
Представником акціонера-фізичної чи юридичної особи на загальних зборах акціонерного товариства може бути інша фізична особа або уповноважена особа юридичної особи, а представником акціонера - держави чи територіальної громади - уповноважена особа органу, що здійснює управління державним чи комунальним майном.
У зв'язку з неможливістю визначити персонали акціонерів ВАТ «ГМЗ», окрім акціонерів які подали вимогу про скликання позачергових загальних зборів, та неможливістю персонально надіслати повідомлення кожному, дане повідомлення вважається публічним повідомленням кожному акціонеру ВАТ «Генічеський машинобудівний завод»
Данні Повідомлення Правління ВАТ «ГМЗ» про проведення загальних зборів акціонерного товариства:
1) повне найменування та місцезнаходження товариства - ВІДКРИТЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ГЕНІЧЕСЬКИЙ МАШИНОБУДІВНИЙ ЗАВОД», 75500, Укріїна, Херсонська область, місто Гені-чеськ, вулиця Леніна, будинок №33
2) дата, час та місце (із зазначенням номера кімнати, офісу або залу, куди мають прибути акціонери) проведення загальних зборів - ПОВІДОМЛЯЄМО акціонерів ВІДКРИТОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ГЕНІЧЕСЬКИЙ МАШИНОБУДІВНИЙ ЗАВОД» про скликання «05» травня 2014 року позачергових Загальних зборів акціонерів. Збори відбудуться о 12.00 годині за Київським часом за адресою: Україна, Херсонська область, місто Генічеськ, вулиця Леніна, будинок №33, приміщення Прохідної заводу.
3) час початку і закінчення реєстрації акціонерів для участі у загальних зборах - початок реєстрації акціонерів об 11.00 год. 05.05.14р., закінчення реєстрації акціонерів об 11.30 год. 05.05.14р.
4) дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах - Перелік акціонерів, які будуть мати право на участь у загальних зборах, буде складатися під час реєстрації акціонерів в день проведення зборів у порядку проведення таких зборів з 11.00 до 11.45 годин 05 травня 2014 року.
5) перелік питань, що виносяться на голосування, порядок денний:
Порядок денний загальних зборів акціонерного товариства попередньо затверджений акціонерами, які вимагають скликання позачергових загальних зборів.
- прийняття рішень з питань порядку проведення загальних зборів;
- обрання, призначення виконавчого органу, визначення виду виконавчого органу, колегіальний або одноособовий, розгляд кандидатури на посаду Голови виконавчого органу товариства, Громадянина України Гапко Станіслава Станіславовича;
- прийняття рішення про форму існування акцій;
- внесення змін до статуту товариства у спосіб його викладення у новій редакції до приведення його у відповідність до Закону України «Про акціонерні товариства» та зміни назви товариства на ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ГЕНІЧЕСЬКИЙ МАШИНОБУДІВНИЙ ЗАВОД», затвердження нової редакції статуту товариства.
6) порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, з якими вони можуть ознайомитися під час підготовки до загальних зборів:
Акціонери можуть ознайомитися з матеріалами шляхом подання запиту на електронну адресу gapko105@gmail.com про надання таких матеріалів у спосіб визначений самим акціонером, а також за телефоном: +38(098)820-92-22, або безпосередньо під час реєстрації у участі у позачаргових загальних зборів ВАТ «ГМЗ».
Кожний акціонер має право внести пропозиції щодо питань, включених до порядку денного загальних зборів акціонерного товариства, а також щодо нових кандидатів до складу органів товариства, кількість яких не може перевищувати кількісного складу кожного з органів. Пропозиції вносяться не пізніше ніж за 20 днів до дати проведення загальних зборів, а щодо кандидатів до складу органів товариства - не пізніше ніж за сім днів до дати проведення загальних зборів.
У товаристві, здійснило публічне розміщення акцій, голосування з питань порядку денного загальних зборів проводиться тільки з використанням бюлетенів для голосування.
Форма і текст бюлетеня для голосування затверджуються акціонерами, які вимагають скликання позачергових загальних зборів.
Бюлетень для голосування (крім кумулятивного голосування) містить:
1) повне найменування акціонерного товариства;
2) дату і час проведення загальних зборів;
3) питання, винесене на голосування, та проект (проекти) рішення з цього питання;

4) варіанти голосування за кожний проект рішення (написи «за», «проти», «утримався»);
5) застереження про те, що бюлетень має бути підписаний акціонером (представником акціонера) і в разі відсутності такого підпису вважається недійсним;
6) зазначення кількості голосів, що належать кожному акціонеру. Так як голосування буде проходити з питань обрання членів
виконавчого органу товариства, бюлетень для голосування містить прізвище, ім'я та по батькові кандидата (кандидатів), а саме Гапко Станіслава Станіславовича.
На загальні збори запрошуються особи, акціонерами, які скликають загальні збори, представник аудитора товариства, посадові
особи товариства незалежно від володіння ними акціями цього товариства, представник органу, який відповідно до статуту представляє права та інтереси трудового колективу, особи зазначені у Постанові Херсонського окружного адміністративного суду від 20 березня 2014 року по справі №821/381/14, а саме, представник Генічеської райдержадміністрації Косовцев А.І., представник Регіонального відділення ФДМ України у Херсонській області Однорог К.Ю., представник Міністерства машинобудування, ВПК і конверсії України Литвиненко М.М., представник Генічеського філіалу АППБ «Аваль» Васик В.В.
Довідки за телефоном: 38(098)8209222.
Голова правління ВАТ «ГМЗ» С.А. Дояляновський