Понеділок, 01 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КОМПАНІЯ З ІНОЗЕМНИМИ ІНВЕСТИЦІЯМИ "ДЕМОС", код за ЄДРПОУ 14282611
Адреса: м. Дніпропетровськ, площа В.І. Леніна, буд. 1
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 70 від 11.04.2014, № сторінки 25

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 15.05.2014
Місце проведення: м. Дніпропетровськ, площа В. І. Леніна, буд. 1, офіс 139


Повідомлення про проведення загальних зборів акціонерів Повне найменування: ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КОМПАНІЯ З ІНОЗЕМНИМИ ІНВЕСТИЦІЯМИ "ДЕМОС"
Місцезнаходження: 49000, м. Дніпропетровськ, площа В.І. Леніна, буд. 1. Шановні акціонери!
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КОМПАНІЯ З ІНОЗЕМНИМИ ІНВЕСТИЦІМИ "ДЕМОС" повідомляє про проведення загальних зборів акціонерів, які відбудуться 15 травня 2014 року об 11:00 за адресою: м. Дніпропетровськ, площа В. І. Леніна, буд. 1, офіс 139.
Реєстрація учасників зборів буде відбуватися 15 травня 2014 року з 10:00 до 11:00 за адресою: м. Дніпропетровськ, площа В.І. Леніна, буд. 1, офіс 139.
Реєстрація акціонерів та їх представників для участі у загальних зборах відбуватиметься відповідно до переліку акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах, складеному за 3 (три) робочі дні до дня проведення загальних зборів акціонерів, тобто станом на 08.05.2014 року.
Для участі у зборах акціонерам необхідно мати при собі документ, що посвідчує особу, для представників акціонерів - відповідним чином оформлену довіреність та документ, що посвідчує особу.
Ознайомитись з документами, що стосуються питань порядку денного загальних зборів акціонери мають можливість за адресою: м. Дніпропетровськ, площа В.І. Леніна, буд. 1, офіс 139, у робочі дні з 9:00 до 18:00 (обідня перерва з 13:00 до 14:00). Посадова особа відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами зборів: Генеральний директор ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "КОМПАНІЯ З ІНОЗЕМНИМИ ІНВЕСТИЦІЯМИ "ДЕМОС" Аронський Віталій Мусійович. Перелік питань, що виносяться на голосування (порядок денний загальних зборів акціонерів):
1. Обрання лічильної комісії загальних зборів акціонерів.
2. Обрання Голови та секретаря загальних зборів акціонерів .
3. Затвердження порядку (регламенту) проведення загальних зборів акціонерів.
4. Про припинення ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "КОМПАНІЯ З ІНОЗЕМНИМИ ІНВЕСТИЦІЯМИ "ДЕМОС" шляхом його перетворення у ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КОМПАНІЯ З ІНОЗЕМНИМИ ІНВЕСТИЦІЯМИ "ДЕМОС".
5. Про затвердження плану та строку перетворення ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "КОМПАНІЯ З ІНОЗЕМНИМИ ІНВЕСТИЦІЯМИ "ДЕМОС" у ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КОМПАНІЯ З ІНОЗЕМНИМИ ІНВЕСТИЦІЯМИ "ДЕМОС".
6. Про призначення комісії з припинення ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "КОМПАНІЯ З ІНОЗЕМНИМИ ІНВЕСТИЦІЯМИ "ДЕМОС" та затвердження її повноважень.
7. Про проведення виробничо-технічних та організаційних заходів на виконання плану перетворення Товариства.
8. Про розгляд заяви Генерального директора Товариства щодо звільнення його з займаємої посади.
9. Про відкликання органів управління ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "КОМПАНІЯ З ІНОЗЕМНИМИ ІНВЕСТИЦІЯМИ "ДЕМОС".
10. Про затвердження оцінки та умов викупу Товариством акцій у акціонерів, які голосували проти прийняття рішення про припинення (реорганізацію) ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "КОМПАНІЯ З ІНОЗЕМНИМИ ІНВЕСТИЦІЯМИ "ДЕМОС" шляхом перетворення у ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КОМПАНІЯ З ІНОЗЕМНИМИ ІНВЕСТИЦІЯМИ "ДЕМОС".
11. Затвердження умов обміну акцій на частки у статутному капіталі ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КОМПАНІЯ З ІНОЗЕМНИМИ ІНВЕСТИЦІЯМИ "ДЕМОС" - правонаступника ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "КОМПАНІЯ З ІНОЗЕМНИМИ ІНВЕСТИЦІЯМИ "ДЕМОС".
Генеральний директор В.М. Аронський