Понеділок, 01 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Публiчне акцiонерне товариство "Трест"Пiвдензахiдтрансбуд", код за ЄДРПОУ 01380677
Адреса: 03022, Україна, місто Київ, вулиця Жу­ковського, будинок 8
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 75 від 18.04.2014, № сторінки 45

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 19.05.2014
Місце проведення: м. Київ, вул. Бо­риспільська, 10, БК «Дніпро», актовий зал.

ШАНОВНИЙ АКЦІОНЕРЕ
ПАТ «ТРЕСТ «ПІВДЕНЗАХІДТРАНСБУД»
Наглядова рада Публічного акціонерного товариства «ТРЕСТ «ПІВ-ДЕНЗАХІДТРАНСБУД» » (надалі — Товариство) повідомляє про скликан­ня позачергових загальних зборів акціонерів.
Повне найменування товариства: Публічне акціонерне товариство «ТРЕСТ «ПІВДЕНЗАХІДТРАНСБУД».
Місцезнаходження товариства: 03022, Україна, місто Київ, вулиця Жу­ковського, будинок 8.
Дата проведення позачергових загальних зборів: «19» травня 2014 року.
Час початку позачергових загальних зборів акціонерів: о 10:00 годині, в день проведення загальних зборів.
Місце проведення позачергових загальних зборів: м. Київ, вул. Бо­риспільська, 10, БК «Дніпро», актовий зал.
Час початку і закінчення реєстрації акціонерів для участі у позачерго­вих загальних зборах: з 09:00 до 09:45 години в день проведення загаль­них зборів.
Участь в загальних зборах акціонерів мають право приймати особи, які будуть внесені до зведеного облікового реєстру власників іменних цінних паперів Товариства, складеного станом на 13.05.2014 року, або їх уповно­важені представники з належним оформленням повноважень відповідно до чинного законодавства.
Для участі на загальних зборах акціонери при собі повинні мати доку­мент, що посвідчує особу акціонера, а представники акціонерів — довіре­ність на право участі, оформлену відповідно до чинного законодавства, та документ, що посвідчує особу представника.
Перелік питань, що виносяться на голосування:
1. Обрання лічильної комісії загальних зборів акціонерів Товариства.
2. Обрання голови та секретаря загальних зборів акціонерів Товариства.
3.   Про припинення ДОЧІРНЬОГО ПІДПРИЄМСТВА «БУДІВЕЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ № 143» ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ТРЕСТ «ПІВДЕНЗАХІДТРАНСБУД» шляхом ліквідації.
4. Обрання Ліквідаційної комісії та надання їй повноважень на ведення процедури ліквідації ДОЧІРНЬОГО ПІДПРИЄМСТВА «БУДІВЕЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ № 143» ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ТРЕСТ «ПІВДЕНЗАХІДТРАНСБУД».
5.  Затвердження порядку ліквідації ДОЧІРНЬОГО ПІДПРИЄМСТВА «БУДІВЕЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ № 143» ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТО­ВАРИСТВА «ТРЕСТ «ПІВДЕНЗАХІДТРАНСБУД».
6.  Про обрання уповноваженої особи акціонерів для представлення інтересів акціонерів у випадку та/або під час проведення процедур бан­крутства.
Для ознайомлення з матеріалами та проектами рішень стосовно пи­тань, які виносяться на голосування, акціонери Товариства можуть звер­татись із письмовою заявою на ім’я Товариства за адресою: 03022, Украї­на, місто Київ, вулиця Жуковського, буд. 8 або за тел.: (044)-454-15-51 або безпосередньо перед початком загальних зборів в день їх проведення. Відповідальна особа за порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, що стосуються питань порядку денного — Кучмієнко Володимир Анатолі­йович (тел. (044)-454-15-51).
ПАТ «ТРЕСТ «ПІВДЕНЗАХІДТРАНСБУД»