Субота, 29 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


ПУБЛIЧНЕ АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА "А.В.К.", М. ДОНЕЦЬК", код за ЄДРПОУ 00381835
Адреса: Україна, 83062, м. Донецьк, вул. 1-ша Олександрівка, 9
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 77/1 від 25.04.2014, № сторінки 78

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 26.05.2014
Місце проведення: Україна, 83062, м. Донецьк, вул. 1-ша Олександрівка, 9

Шановні акціонери ПАТ «КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА «А.В.К.», М. ДОНЕЦЬК»
Позачергові загальні збори акціонерів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА «А.В.К.», М. ДОНЕЦЬК», адреса: Україна, 83062, м. Донецьк, вул. 1-ша Олександрівка, 9. (далі за тестом - Товариство), відбудуться 26 травня 2014 р. о 10 год. 00 хв. за адресою: Україна, 83062, м. Донецьк, вул. 1-ша Олександрівка, 9, у приміщенні їдальні. Реєстрація акціонерів Товариства (їх представників) для участі у позачергових загальних зборах буде здійснюватися 26 травня 2014 р. з 9.00 до 9.45 за адресою: Україна, 83062, м. Донецьк, вул. 1-ша Олександрівка, 9, у приміщенні їдальні. Для реєстрації акці­онери (їх представники) товариства повинні мати:
1. Документ що посвідчує особу (паспорт);
2. Довіреність на право участі і голосування на Зборах (для пред­ставників).
Дата складання переліку акціонерів Товариства, які мають право на участь у позачергових загальних зборах акціонерів Товариства - 20 травня 2014 р. станом на 24:00 годину. З документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, акціонери Товариства можуть ознайомитися в офісі товариства за адресою: Україна, 83062, м. Донецьк, вул. 1-ша Олександрівка, 9, у приміщенні юридичного відділу починаючи від дати надіслання повідомлення про проведення позачергових загальних зборів до дати проведення позачергових них загальних зборів з 8-00 до 17-00 у робочі дні. Посадова особа Товари­ства, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами - Марченко Костянтин Юрійович Телефон для довідок: (062) 337-09-42.
Перелік питань, що виносяться на голосування (порядок денний позачергових загальних зборів акціонерів Товариства):
1. Про погодження рішення наглядової ради Товариства про надан­ня повноважень з підрахунку голосів реєстраційній комісії до моменту обрання лічильної комісії.
2. Відкриття позачергових загальних зборів акціонерів, обрання голо­ви та секретаря позачергових загальних зборів, встановлення кількісного складу лічильної комісії, обрання членів та голови лічильної комісії.
3. Встановлення порядку проведення позачергових загальних зборів, по­рядку проведення голосування на позачергових загальних зборах акціонерів.
4. Про внесення змін в існуючі договори застави та іпотечні до­говори з банківськими установами. Про укладання з банківськими установами договорів застави, іпотеки, відступлення права вимоги та інших договорів забезпечення. Про визначення особи, уповноваженої на укладання та підписання вищевказаних договорів, та інших доку­ментів, пов'язаних з укладанням вищезазначених договорів, а також про визначення особи, уповноваженої на внесення змін і доповнень до зазначених договорів.
5. Про затвердження ринкової вартості майна, яке передається Това­риством в заставу/іпотеку банківським установам в якості забезпечення ви­конання кредитних зобов'язань Товариства перед банківськими установами.
6. Про затвердження договорів, укладених з банківськими установа­ми, та договорів про внесення змін до існуючих договорів, укладених з банківськими установами, а також про визначення особи, уповноваже­ної на внесення змін і доповнень до зазначених договорів.
Генеральний директор ПАТ «КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА «А.В.К.», М. ДОНЕЦЬК» С.О. Сальненко