Субота, 29 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "АВК", код за ЄДРПОУ 30482582
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 78/1 від 24.04.2014, № сторінки 52

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 26.05.2014
Місце проведення: 83062, Донецька область, м. До­нецьк, вул. 1-а Олександрівка, 9

до уваги акціонерів ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕР­НОГО ТОВАРИСТВА «АВК»
(код за ЄДРПОУ 30482582)
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «АВК» (вул. 1-а Олександрів-ка, 9, м. Донецьк, Донецької області, 83062) повідомляє про скликання позачергових загальних зборів товариства, які відбудуться 26 травня 2014 року о 14:00 годині за адресою: 83062, Донецька область, м. До­нецьк, вул. 1-а Олександрівка, 9 (центральний офіс, другий поверх, кон-ференцзал) (надалі - «Збори»).
Реєстрація акціонерів (їх представників) відбудеться з 13 години 00 хви­лин до 13 години 45 хвилин у день скликання Зборів за місцем їх проведен­ня.
Для реєстрації акціонери (їх представники) товариства повинні мати:
1. Документ, що посвідчує особу.
2. Довіреність на право участі і голосування на Зборах (для представ­ників).
Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у Збо­рах, 24-00 година 20 травня 2014 року.
ПОРЯДОК ДЕННИЙ РІЧНИХ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ ПРАТ «АВК»:
1.  Про погодження рішення Наглядової Ради Товариства про надання повноважень з підрахунку голосів реєстраційній комісії до моменту обран­ня лічильної комісії.
2.  Про обрання складу Лічильної комісії.
3.  Про обрання голови та секретаря Зборів.
4. Затвердження порядку проведення Зборів.
5.  Внесення змін та доповнень до Статуту Товариства шляхом викла­дення його в новій редакції.
6.  Внесення змін та доповнень до Положення про загальні збори акці­онерів Товариства шляхом викладення його в новій редакції.
7.  Про внесення змін в існуючі кредитні договори, договори застави та іпотечні договори з банківськими установами. Про укладання з банківськи­ми установами договорів застави, іпотеки, відступлення права вимоги та інших договорів забезпечення. Про визначення особи, уповноваженої на укладання та підписання вищевказаних договорів, та інших документів, пов'язаних з укладанням вищезазначених договорів, а також про визна­чення особи, уповноваженої на внесення змін і доповнень до зазначених договорів.
8.  Про затвердження ринкової вартості майна, яке передається Товари­ством в заставу/іпотеку банківським установам в якості забезпечення вико­нання кредитних зобов'язань Товариства перед банківськими установами.
9.   Про погодження звернення до ПАТ «КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА «А.В.К.», М. ДОНЕЦЬК», ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «КОН­ДИТЕРСЬКА ФАБРИКА «А.В.К.», М. МУКАЧЕВО», ПАТ «КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА «А.В.К.» М. ДНІПРОПЕТРОВСЬК», ПАТ «КОНДИТЕРСЬКА ФА­БРИКА «А.В.К.» М. ЛУГАНСЬК» з клопотанням внести зміни в існуючі до­говори застави та іпотеки, а також укласти договори забезпечення (дого­вори іпотеки, застави, відступлення права вимоги та інші договори) з банківськими установами.
10.  Про затвердження договорів, укладених з банківськими установа­ми, та договорів про внесення змін до існуючих договорів, укладених з банківськими установами, а також про визначення особи, уповноваженої на внесення змін і доповнень до зазначених договорів.
Акціонери можуть ознайомитись з документами, необхідними для прий­няття рішень з питань порядку денного, особисто, або через уповноваженого представника з дати публікації цього оголошення до дати проведення Зборів товариства (включно) за адресою: вул. 1-а Олександрівка, 9, м. Донецьк, До­нецької області, (центральний офіс, другий поверх, конференцзал), у робочі дні з 9.00 до 16:00 години, у день проведення Зборів-за місцем їх проведен­ня. Акціонери (їх представники) при собі повинні мати документ, що посвідчує особу, належно оформлену довіреність і документ, що підтверджує право власності на іменні цінні папери. Посадова особа товариства, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами: фінансовий директор Приставакіна Лариса Миколаївна (тел. 062-335-27-39).
Довідки за телефоном: (062) 335-27-39.