Субота, 29 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА "А.В.К." М. ЛУГАНСЬК", код за ЄДРПОУ 00382036
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 77/1 від 25.04.2014, № сторінки 175

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 26.05.2014
Місце проведення: Луганськ, вул. Лутугінська, 131 (приміщення їдальні)

«Шановні акціонери
ПАТ «КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА «А.В.К.» М. ЛУГАНСЬК»,
Позачергові загальні збори акціонерів ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "КОНДИТЕРСЬКА ФАБРИКА "А.В.К.» М. ЛУГАНСЬК», що знаходиться за адресою: 91020, Україна, м. Луганськ, вул. Лутугінська, 131 (далі за текстом - товариство), відбудуться 26 травня 2014 р. о 15 год. 00 хв. за адресою: м. Луганськ, вул. Лутугінська, 131 (приміщення їдальні).
Реєстрація акціонерів товариства (їх представників) для участі у загальних зборах буде здійснюватися 26 травня 2014р. з 13.00 до 14.45 за адресою: м. Луганськ, вул. Лутугінська, 131.
Дата складання переліку акціонерів товариства, які мають право на участь у загальних зборах акціонерів товариства - 20 травня 2014 р.
З документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, акціонери товариства можуть ознайомитися в офісі товариства за адресою: Україна, м. Луганськ, вул. Лутугінська, 131 з 8.30 до 17.00 у робочі дні. Посадова особа товариства, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами - начальник відділу найму та розвитку персоналу Романенко ГО.
Телефон для довідок 55-64-11, 55-65-40.
Перелік питань, що виносяться на голосування (порядок денний загальних зборів акціонерів товариства):
1. Про погодження рішення Наглядової Ради Товариства про надання повноважень з підрахунку голосів реєстраційній комісії до моменту обрання лічильної комісії.
2. Про обрання складу лічильної комісії, обрання голови лічильної комісії, голови та секретаря загальних зборів.
3. Встановлення порядку проведення загальних зборів, порядку проведення голосування на загальних зборах.
4. Про внесення змін в існуючі договори застави та іпотечні договори з банківськими установами. Про укладання з банківськими установами договорів застави, іпотеки, відступлення права вимоги та інших договорів забезпечення. Про визначення особи, уповноваженої на укладання та підписання вищевказаних договорів, та інших документів, пов'язаних з укладанням вищезазначених договорів, а також про визначення особи, уповноваженої на внесення змін і доповнень до зазначених договорів.
5. Про затвердження ринкової вартості майна, яке передається Товариством в заставу/іпотеку банківським установам в якості забезпечення виконання кредитних зобов'язань Товариства перед банківськими установами.
6. Про затвердження договорів, укладених з банківськими установами, та договорів про внесення змін до існуючих договорів, укладених з банківськими установами, а також про визначення особи, уповноваженої на внесення змін і доповнень до зазначених договорів.
Генеральний директор Л.Р.Кутана