Субота, 29 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Приватне акцiонерне товариство "Нептун Солар", код за ЄДРПОУ 37326260
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 79/1 від 25.04.2014, № сторінки 72

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 26.05.2014
Місце проведення: 56520, Миколаївська область, Вознесенський район, с Таборівка, пл. Центральна, буд. 1

інформаційне повідомлення ШАНОВНІ АКЦІОНЕРИ!
ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «НЕПТУН СОЛАР»
Повідомляємо Вас про проведення позачергових загальних зборів
акціонерів,
які відбудуться «26» травня 2014 року о 12.00 годині
за адресою: 56520, Миколаївська область, Вознесенський район,
с Таборівка, пл. Центральна, буд. 1. Реєстрація акціонерів (їх представників) для участі у позачергових За­гальних зборах буде проводитись у день проведення Загальних зборів ак­ціонерів (26 травня 2014 р.) з 11.00 години до 11 години 45 хвилин за адре­сою: 56520, Миколаївська область, Вознесенський район, с Таборівка, пл. Центральна,буд. 1.
Початок зборів о 12.00 годині.
Дата складення Переліку акціонерів, які мають право на участь у поза­чергових Загальних зборах, визначена станом на 24 годину 20 травня 2014 року (перелік акціонерів, складається на 24 годину за три робочих дні до дня проведення таких зборів у порядку, встановленому законодавством про депозитарну систему України).
Для реєстрації та участі у позачергових Загальних зборах акціонерам необхідно мати при собі документ, що посвідчує особу. Представники акці­онерів повинні мати документ, який посвідчує право їх участі і голосування на загальних зборах, оформлений відповідно до діючого законодавства, та документ, що посвідчує особу.
ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРІВ:
1. Припинення повноважень членів Наглядової Ради Товариства.
2.  Обрання членів Наглядової Ради Товариства.
Відповідно до ст. 38 Закону України «Про акціонерні товариства», про­позиції з питань Порядку денного Загальних зборів акціонерів Товариства можуть бути внесені кожним акціонером не пізніше ніж за 20 днів до дати
проведення Загальних зборів, а щодо кандидатів до складу органів Това­риства - не пізніше ніж за 7 днів до дати проведення Загальних зборів. Зміни вносяться лише шляхом включення нових питань та проектів рі­шень.
Пропозиції до порядку денного Загальних зборів подаються у письмовій формі із зазначенням: прізвища, імені, по-батькові (найменування) акціоне­ра, який вносить пропозицію; кількості, типу та /або класу належних акціо­неру акцій; змісту пропозиції до питання та/або проекту рішення. Якщо про­позиція стосується кандидата, який пропонується до складу органів Товариства, то додатково зазначається кількість, тип та /або клас акцій, що належать кандидату.
Обсяг інформації визначається Законом України «Про акціонерні това­риства» та Рішеннями Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України.
Пропозиції просимо надсилати на адресу Товариства за адресою:
56520, Миколаївська область, Вознесенський район, с Таборівка, пл. Центральна, буд. 1
З проектами документів, що стосуються позачергових Загальних збо­рів і є необхідними для прийняття рішень з питань Порядку денного, акціонери можуть ознайомитися за місцем знаходження Товариства (56520, Миколаївська область, Вознесенський район, с Таборівка, пл. Центральна, буд. 1) у робочі дні з 9-00 години до 18-00 години, а в день проведення загальних зборів - за місцем їх проведення : 56520, Миколаївська область, Вознесенський район, с Таборівка, пл. Цен­тральна, буд. 1.
Довідки за телефонами: (0512) 50-03-17 та за місцем знаходження Товариства (56520, Миколаївська область, Вознесенський район, с Табо­рівка, пл. Центральна, буд. 1).
Особа, зазначена нижче, підтверджує достовірність інформації, що міс­титься у повідомленні, та визнає, що вона несе відповідальність згідно із законом.
Генеральний директор                                                                 О.М.Чайка