Субота, 29 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "БАНК АЛЬЯНС", код за ЄДРПОУ 14360506
Адреса: м.Київ, пр-т Московський, 8, корпус 16-А (5-й поверх)
Джерело інформації: Бюлетень "Цінні папери України", № 89 від 16.05.2014, № сторінки 6

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 24.06.2014
Місце проведення: м.Київ, пр-т Московський, 8, корпус 16-А (5-й поверх, зала нарад)

Спостережна рада
ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БАНК АЛЬЯНС»
(місцезнаходження банку: м.Київ, пр-т Московський, 8, корпус 16-А (5-й поверх)) повідомляє, що 24 червня 2014 року у приміщенні банку за адресою: м.Київ, пр-т Московський, 8, корпус 16-А (5-й поверх, зала нарад) о 18.00 відбудуться позачергові Загальні збори акціонерів.
Право на участь в Загальних зборах мають особи, що включені в пе­релік акціонерів ПАТ «БАНК АЛЬЯНС» станом на 18 червня 2014 року.
Реєстрація акціонерів проводитиметься з 16.30 до 17.40 за місцем проведення Загальних зборів акціонерів ПАТ «БАНК АЛЬЯНС». Для реєстрації та участі у Загальних зборах акціонерам необхідно мати документ, що посвідчує особу, представникам акціонерів - додатково документи, що посвідчують їх право на участь у Загальних зборах акціонерів ПАТ «БАНК АЛЬЯНС», оформлені згідно вимог чинного за­конодавства.
Порядок денний Загальних зборів акціонерів:
I.  Обрання членів лічильної комісії, голови зборів, секретаря зборів та затвердження регламенту роботи Загальних зборів акціонерів ПАТ «БАНК АЛЬЯНС».
II.  Про внесення змін та доповнень до Статуту ПАТ «БАНК АЛЬЯНС».
III.  Про внесення змін та доповнень до внутрішніх положень ПАТ «БАНК АЛЬЯНС».
Пропозиції акціонерів щодо порядку денного приймаються у письмо­вій формі в порядку, визначеному чинним законодавством та Статутом ПАТ «БАНК АЛЬЯНС», не пізніше ніж за 20 (двадцять) днів до дати проведення Загальних зборів акціонерів, за адресою: 04073, м.Київ, пр-т Московський, 8, корпус 16-А (5-й поверх).
Акціонери в порядку та в терміни, визначені чинним законодав­ством та Статутом ПАТ «БАНК АЛЬЯНС», мають можливість озна­йомитись з документами, пов’язаними з питаннями порядку денного Загальних зборів акціонерів, за місцезнаходженням ПАТ «БАНК АЛЬЯНС»: м.Київ, пр-т Московський, 8, корпус 16-А (5-й поверх) у робочі дні (понеділок - п’ятниця) з 10:00 до 17:00 (обідня перерва з 13:00 до 14:00), а в день проведення Загальних зборів акціонерів - також у місці їх проведення. Документи надаються акціонеру для ознайомлення на підставі письмового запиту, отриманого Правлінням ПАТ «БАНК АЛЬЯНС» не пізніше ніж за 2 (два) робочі дні до дати ознайомлення. Для ознайомлення з документами акціонерам при собі необхідно мати паспорт, а представникам (уповноваженим особам), крім того, документ, який відповідно до чинного законодавства під­тверджує повноваження представника.
Посадовою особою, відповідальною за порядок ознайомлення ак­ціонерів з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного Загальних зборів акціонерів, є заступник Голови Прав­ління ПАТ «БАНК АЛЬЯНС» Баранов С.В.
Телефони для довідок: (044) 426-67-89, 426-67-51.
Спостережна рада ПАТ «БАНК АЛЬЯНС»