Субота, 29 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Приватне акціонерне підприємство "Агроком", код за ЄДРПОУ 31682435
Адреса: Україна,52440,Дніпро-петровська обл., Солонянський р-н, с. Безбородькове, вул. Ватутіна,буд.73
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 92 від 19.05.2014, № сторінки 14

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 23.06.2014
Місце проведення: Дніпропетровська обл., Солонянський р-н, с. Безбородькове, вул. Ватутіна,буд.73,актова зала

Шановні Акціонери! ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО
"АГРОКОМ"
(код ЄДРПОУ 31682435, місцезнаходження: Україна,52440,Дніпро-петровська обл., Солонянський р-н, с. Безбородькове, вул. Ватуті-на,буд.73) повідомляє про проведення позачергових загальних зборів акціонерів Товариства, які відбудуться "23" червня 2014 року о 10.00 годині за адресою: Україна, 52440, Дніпропетровська обл., Солонянський р-н, с. Безбородькове, вул. Ватутіна,буд.73,актова зала. Порядок денний:
1. Про обрання голови та секретаря загальних зборів.
2. Зміна складу акціонерів.
3. Зміна місцезнаходження Товариства.
4. Визначення організаційної структури Товариства; затвердження внутрішніх положень про загальні збори, виконавчий орган, ревізора, посадових осіб органів управління Товариства;
5. Внесення змін до Статуту Товариства шляхом його викладення у новій редакції та затвердження Статуту Товариства в новій редакції.
6. Про обрання та призначення виконавчого органу.
7. Відкликання та обрання ревізора Товариства.
8. Затвердження трудових договорів (контрактів), що укладатимуться з виконавчим органом, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання трудових договорів (контрактів) з виконавчим органом.
9. Про затвердження ринкової вартості акцій.
10. Про фінансово-господарську діяльність Товариства
11. Про попереднє схвалення значних правочинів, які можуть вчинятися Товариством протягом не більш як одного року з дати прийняття такого рішення, із зазначенням характеру правочинів та їх граничної сукупної вартості.
12. Про обрання (заміну) реєстратора власників іменних цінних паперів товариства або депозитарія цінних паперів та затвердження умов договору, що укладатиметься з ним, встановлення розміру оплати його послуг.
13. Про створення, філій та представництв Товариства, затвердження їх статутів та положень.
14. Про визначення умов оплати праці посадових осіб Товариства, й-ого філій та представництв.
15. Про надання згоди на призначення та звільнення Генеральним директором керівників створених Товариством філій та представництв.
16. Про участь товариства у промислово-фінансових групах та інших об'єднаннях, про заснування інших юридичних осіб.
17. Про отримання Товариством фінансової допомоги, кредиту, набуття інших джерел фінансування в банківських, фінансових установах, інших суб'єктах господарювання та надання повноважень для вчинення від імені Товариства відповідних правочинів, укладання договорів.
18. Про придбання сільськогосподарської техніки, інших основних засобів та надання повноважень для вчинення від імені Товариства відповідних правочинів, укладання договорів.
Реєстрація акціонерів та їх представників буде проводитись "23" червня 2014 року з 09.00 до 09.45 за місцем проведення загальних зборів. При реєстрації акціонерам товариства необхідно мати при собі документ, що посвідчує особу, представникам акціонерів - паспорт і довіреність, оформлену відповідно до чинного законодавства України. Відповідно до ч.1 ст.34 Закону України "Про акціонерні товариства" перелік акціонерів, які мають право на участь у загальних зборах, складається станом на 24 годину 17 червня 2014 р. З матеріалами, пов'язаними із порядком денним зборів, акціонери можуть ознайомитись до початку зборів за адресою: Україна, 52440, Дніпропетровська обл., Солонянський р-н, с. Безбородькове, вул. Ватутіна,буд.73, з понеділка по п'ятницю з 9.00 до 18.00 (Перерва з 12.00 по 13.00). Довідки за телефоном (056) 732-28-90. Особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного - директор Товариства М.П.Чекмез.
Директор ПрАТ "Агроком" М.П.Чекмез