Понеділок, 01 липня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Приватне акціонерне товариство "Компанія з управління активами - Адміністратор пенсійних фондів "УкрСиб Ессет Менеджмент", код за ЄДРПОУ 32799200
Адреса: 04070, м. Київ, вул. Іллінська, 8
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 82/6 від 30.04.2014, № сторінки 714

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 15.05.2014
Місце проведення: м. Київ, вул. Тарасівська, 16, кім. 28

Наглядова Рада
ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ -АДМІНІСТРАТОР ПЕНСІЙНИХ ФОНДІВ «УКРСИБ ЕССЕТ МЕНЕДЖМЕНТ»
місцезнаходження: 04070, м. Київ, вул. Іллінська, 8. (далі - Товариство)
повідомляє про проведення позачергових загальних зборів акціонерів, які відбудуться 15 травня 2014 року об 10 годині 00 хвилин за адресою: м. Київ, вул. Тарасівська, 16, кім. 28.
Загальні збори акціонерів Товариства скликаються відповідно до ч.5 ст. 47 Закону України «Про акціонерні товариства» у зв'язку з тим, що цьо­го вимагають інтереси Товариства. Акціонери позбавлені права вносити пропозиції до порядку денного. У разі відсутності кворуму повторні Загаль­ні збори не проводяться.
Реєстрація акціонерів (представників акціонерів) для участі у загальних зборах акціонерів буде здійснюватися за місцем проведення зборів з 09 го­дини 00 хвилин до 09 години 45 хвилин.
Дата складення переліку акціонерів, які мають право на участь у загаль­них зборах: станом на 24 годину 08 травня 2014 року. Порядок денний (перелік питань, що виносяться на голосування):
1. Прийняття рішень з питань порядку проведення загальних зборів ак-
ціонерів.
2.  Про дострокове припинення діяльності Пайового недиверсифікова-ного венчурного інвестиційного фонду закритого типу «КАЗНА» шляхом ліквідації Фонду.
3.  Про зупинення розміщення та обігу інвестиційних сертифікатів Пайо­вого недиверсифікованого венчурного інвестиційного фонду закритого типу «КАЗНА».
4.   Про обрання Ліквідаційної комісії Пайового недиверсифікованого венчурного інвестиційного фонду закритого типу «КАЗНА».
5.  Про затвердження Положення про Ліквідаційну комісію Пайового не­диверсифікованого венчурного інвестиційного фонду закритого типу «КАЗ­НА».
6.  Про затвердження балансу та довідки про вартість чистих активів Пайового недиверсифікованого венчурного інвестиційного фонду закрито­го типу «КАЗНА».
Для участі у зборах акціонерам необхідно мати при собі документ, що посвідчує особу, представникам акціонерів - довіреність, оформлену від­повідно до чинного законодавства, та документ, що посвідчує особу.
Порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, з якими вони мо­жуть ознайомитися під час підготовки до загальних зборів акціонерів: акціонери можуть ознайомитися з вищевказаними матеріалами за міс­цезнаходженням Товариства у робочі дні з 9:00 до 18:00 години. Особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з вказаними матері­алами (документами) - Голова Правління Товариства - Купрін Максим Юрійович.
Наглядова Рада AT «КУА АПФ «УкрСиб Ессет Менеджмент»