Субота, 29 червня 2024

Календар загальних зборів акціонерів

Вхід:


Розширений пошук


Всього повідомлень: 83309
Останні надходження: 2

Загальні збори


Публічне акціонерне товариство "Сакський завод будівельних матеріалів", код за ЄДРПОУ 30873397
Адреса: Крим, Сакський район, с. Кар'єрне, вул. Гірняцька, 1
Джерело інформації: Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, № 95 від 22.05.2014, № сторінки 15

Загальні збори акціонерів

Дата проведення: 27.06.2014
Місце проведення: Крим, Сакський район, с. Кар'єрне, вул. Гірняцька, 1

ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «САКСЬКИЙ ЗАВОД БУДІВЕЛЬНИХ МАТЕРІА­ЛІВ», місцезнаходження: Крим, Сакський район, с. Кар'єрне, вул. Гір-няцька, 1, ідентифікаційний код 30873397, (надалі - Товариство) повідо­мляє про проведення позачергових загальних зборів акціонерів Товариства (надалі - Збори), які відбудуться 27 червня 2014 року за адресою: Крим, Сакський р-н, с. Кар'єрне, вул. Гірняцька, 1, заводоуправління ПАТ «САКСЬКИЙ ЗАВОД БУДІВЕЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ», кімната для засі­дань.
Початок Зборів о 14.00 годині.
Реєстрація акціонерів для участі у Зборах проводиться за місцем про­ведення Зборів з 13.00 до 13.45 години у день проведення Зборів.
Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у Збо­рах - 23.06.2014 р.
Для реєстрації та участі у Зборах необхідно мати: паспорт або інший визначений чинним законодавством документ, що посвідчує особу; дові­реність або інші документи, які відповідно до чинного законодавства під­тверджують повноваження - представникам акціонерів.
Порядок денний:
1. Обрання лічильної комісії.
2. Прийняття рішень з питань порядку проведення Зборів.
3. Внесення змін до Статуту Товариства та затвердження Статуту в новій редакції. Визначення уповноважених осіб для підписання та дер­жавної реєстрації Статуту Товариства.
4. Припинення повноважень членів Наглядової ради.
5. Визначення кількісного складу Наглядової ради.
6. Обрання членів Наглядової ради.
7. Затвердження умов договорів, що укладатимуться з членами На­глядової ради (в т.ч. встановлення розміру винагороди), обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів з членами Наглядової
ради.
З матеріалами, пов'язаними з порядком денним Зборів, особи, які ма­ють право на участь у Зборах, можуть ознайомитися у робочі дні у робо­чий час за адресою: Крим, Сакський р-н, с. Кар'єрне, вул. Гірняцька, 1, приймальня (особа, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами - Генеральний директор Альошин А.О.). Пропозиції щодо порядку денного направляти в письмовій формі за тією ж адресою.
Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: (06563) 24247.